Meiltä saat lohkoja esimerkiksi vaahtomuovista, PE-vaahdosta, solukumista tai monista muista materiaaleista. Lohkomme voidaan räätälöidä haluamaasi paksuuteen ja mittoihin.
Meiltä saat lohkoja esimerkiksi vaahtomuovista, PE-vaahdosta, solukumista, vaahto-/sienikumista, Sylomerista ja monista muista materiaaleista. Lohkomme voidaan räätälöidä haluamaasi paksuuteen ja mittoihin.
Meidän laskenta- ja punnitusautomaatit mahdollistavat erilaisten osien, kuten ruuvien, muttereiden, aluslevyjen, metallista tai muovista valmistettujen osien, kiinnikkeiden, pienten rautatavaroiden ja makeisten, laskemisen ja punnitsemisen.
Yksinkertaisen asetuksen ansiosta voit vaihtaa osatyypistä toiseen vain muutamassa sekunnissa. PLC-ohjattu kehyslaskentakennosto, joka on varustettu suodattimella, laskee vain osia, ei jätettä.
Punnitus suoritetaan kalibroidulla vaa'alla.
Käyttöliittymä mahdollistaa erittäin helpon pääsyn asetuksiin ja näyttää virheet selkeästi.
Päivämäärän alkuperä
Päivämäärä on kivivilja, joka tulee päivämääräpalmun (Phoenix dactylifera) hedelmästä, ja sitä voidaan syödä tuoreena tai kuivattuna. Kiviviljat ovat hedelmiä, joissa on kova, kivimäinen ydin tai siemen. Päivämäärä on sylinterimäinen hedelmä, joka on 5–7 senttimetriä pitkä.
Päivämäärät kasvavat suurissa tertuissa näillä puilla, ja ne korjataan marraskuussa ja joulukuussa. Noin 30 päivämäärää voi kasvaa näissä tertuissa, ja yhdestä puusta voidaan kerätä 20–150 kiloa päivämääriä.
Viljely alkoi Lähi-idässä noin 3 000 vuotta sitten. Päivämääräpalmut viihtyvät kuivassa ilmastossa, jossa on kosteaa maata. Päivämäärästä on jopa 400 eri lajiketta. Nämä Pakistanista peräisin olevat kuivatut päivämääräpalat ovat saatavilla ympäri vuoden. Kuivatut päivämäärät ovat rikkaita A- ja B-vitamiineista, raudasta, magnesiumista ja fosforista.
Käyttö
Päivämääräpalat voidaan syödä välipalana, ja keittiössä päivämäärät yhdistyvät hyvin pähkinöiden ja tuorejuuston kanssa. Lisäksi näitä paloja voidaan käyttää jälkiruoissa sekä erilaisissa liha- ja kalaruokissa.
Alkuperä ja historia Inkivääri
Inkivääri on viljelty juurikasvi. Tämä tarkoittaa, että sitä ei esiinny luonnossa villinä. Silti inkivääri on ollut olemassa uskomattoman pitkään. Sitä viljeltiin ensimmäisen kerran austronesialaisilla merialueilla Kaakkois-Aasiassa noin 3000 vuotta ennen Kristusta. Esihistoriallisen merimigraation ansiosta austronesialaiset laajensivat alueitaan 1500 eKr. Madagaskarilta Hawaii'in. Ja näiden muuttojen aikana inkiväärijuuri tuli mukaan. Noin ensimmäisellä vuosisadalla eKr. inkivääri saapui ensimmäistä kertaa Intian kautta Eurooppaan. Nykyään suurin osa maailman inkiväärin tuotannosta tapahtuu myös Intiassa.
Inkiväärin ominaisuudet
Inkivääri kuuluu kurkuman, kardemumman ja galangan perheeseen. Inkivääriä käytetään yrttilääkkeenä ja monipuolisena mausteena. Sitä käytetään teessä, kasvisten maustamiseen, makeisissa ja alkoholijuomissa, mutta myös valmistetaan itse etikasta (kuten suolakurkkujen valmistuksessa).
h2>Terveyshyödyt…
Taustan datelista
Dateli on kiviviljelmä datelipalmusta (Phoenix dactylifera), jota voidaan syödä tuoreena tai kuivattuna. Kiviviljelmät ovat hedelmätyyppejä, joissa on kova, kivimäinen ydin tai siemen. Dateli on sylinterimäinen hedelmä, joka on 5–7 senttimetriä pitkä. Väri vaihtelee kirkkaasta punaisesta kirkkaaseen keltaiseen.
Datelit kasvavat suurissa tertuissa näissä puissa, ja niitä korjataan marraskuussa ja joulukuussa. Näissä tertuissa voi kasvaa noin 30 datelia, ja yhdestä puusta voidaan korjata 20–150 kiloa datelia.
Viljely alkoi noin 3000 vuotta sitten Lähi-idässä. Datelipalmut pitävät kuivasta ilmastosta, jossa on kostea maaperä. Datelilajeja on jopa 400. Nämä Pakistanista peräisin olevat kuivatut datelipalat ovat myynnissä ympäri vuoden. Kuivatut datelit ovat rikkaita A- ja B-vitamiineista, raudasta, magnesiumista ja fosforista.
Käyttö
Datelipaloja voidaan syödä välipalana, ja keittiössä datelit sopivat hyvin yhteen pähkinöiden kanssa...
{"Kuvaus":"Himalajan vaaleanpunaisia kivilohkareita.","Ainesosat":"100 % Himalajan kivilohkare - kristallisuola.","Käyttöohje":"Himalajan vaaleanpunaiset kivilohkareet sopivat ihmisten kulutukseen tai koristeeksi esimerkiksi suolahuoneeseen tai suolakammiin."}
Djahé: Nämä kuivatut inkivääripalat ovat ihanteellisia mausteisen inkivääriteen valmistamiseen. Käytä 1 teelusikallinen inkivääripaloja per kuppi kiehuvaa vettä tai yrttiteetä. Mausta tarvittaessa lusikalla hunajaa. Ei vaivannäköä tuoreen inkiväärijuuren kuorimisessa ja leikkaamisessa. Meidän kuivatut inkivääripalat ovat lämpimiä ja mausteisia. Nämä kuivatut inkivääripalat ovat 3-6 mm pitkiä, 100% puhtaita ja lisäaineettomia.
Inkiväärin alkuperä ja historia
Inkivääri on viljelty juurikasvi. Tämä tarkoittaa, että sitä ei esiinny luonnossa. Kuitenkin inkivääri on ollut olemassa hyvin pitkään. Sitä viljeltiin ensimmäisen kerran austronesialaisilla merialueilla Kaakkois-Aasiassa noin 3000 vuotta ennen Kristusta. Kiitos esihistoriallisen merimuuton, austronesialaiset laajensivat alueitaan Madagaskarista Havaijille vuoteen 1500 eKr. asti. Ja näiden muuttojen aikana inkiväärijuuri tuli mukaan. Noin ensimmäisellä vuosisadalla eKr. inkivääri saapui ensimmäisen kerran Eurooppaan Intian kautta. Nykyään suurin osa maailman inkiväärintuotannosta tapahtuu Intiassa.
Inkiväärin ominaisuudet
Inkivääri on sukua kurkumalle, kardemummalle ja galangalille. Inkivääriä käytetään yrttilääkkeenä ja monipuolisena mausteena. Sitä käytetään teessä, vihannesten maustamiseen, makeisissa ja alkoholijuomissa, mutta myös käsiteltynä etikassa (kuten suolakurkkujen valmistuksessa).
Terveelliset ominaisuudet
Inkivääri tunnetaan tulehdusta ehkäisevästä vaikutuksestaan ja sen positiivisista vaikutuksista...