Tuotteet hakusanalla suklaa (999)

Mustikkakeksit 150G - KEKSEJÄ

Mustikkakeksit 150G - KEKSEJÄ

Ainesosat: jauho Ranskasta, 23.73% kuivattuja mustikoita, muna, sokeri, voi, leivinjauhe, suola. Ravintoarvot 100g kohden: Energia 1503Kj, 356Kcal, rasvaa 9g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 5.2g, hiilihydraatteja 62g, josta sokeria 35g, proteiinia 6.8g, suolaa 0.37g.
Rapeat Feuilletines

Rapeat Feuilletines

Rapeat Feuilletines
Rocher 208L - MAIDON KANSSA

Rocher 208L - MAIDON KANSSA

Rocher 208L - MAIDON KANSSA
Halittava pupu

Halittava pupu

18,5 cm 160 g 4 kappaleen setti Musta 2633N Maito 2633L
Corrézien Mustikka Palets 150G - KEKSEJÄ

Corrézien Mustikka Palets 150G - KEKSEJÄ

Ainesosat: ranska alkuperäinen jauho, voi, sokeri, kananmunankeltuainen, 1.81% mustikkasose (mustikka, sokeri), leivinjauhe, 1.29% kuivattuja mustikoita. Ravintoarvot 100g kohden: Energia 1828Kj, 437Kcal, rasvaa 24g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 15g, hiilihydraatteja 50g, josta sokeria 25g, proteiinia 5.3g, suolaa 0.05g.
Hedelmäpasta - MAKEISET

Hedelmäpasta - MAKEISET

Ainesosat: sokeri, 48,53 % päärynäsose (päärynä, sokeri), 48,74 % ananassose (ananassi, sokeri), 48,76 % pabana-sose (ananassi, mango, passionhedelmä, banaani, sokeri), 40,71 % litsi-sose (litsi, sokeri), 39,47 % mustikkasose (mustikka, sokeri), 39,10 % vadelmasose (vadelma, sokeri), 39,10 % karhunvatukkasose (karhunvatukka, sokeri), 39,10 % mansikkasose (mansikka, sokeri), 31,79 % (mansikka, sokeri), 31,79 % aprikoosisose (aprikoosi, sokeri), glukoosi, tomusokeri, trimoliini, pektiini, sitruunahappo, vesi, 0,12 % sahrami. Keskimääräiset ravintoarvot 100 g kohden: Energia 260 kcal / 1105 KJ, rasvat 0 g, joista tyydyttyneet rasvahapot 0 g, hiilihydraatit 65 g, joista sokerit 60 g, proteiinit 0 g, suola 0,08 g
Roquefort- ja Timjami-Keksit 150G - KEKSI

Roquefort- ja Timjami-Keksit 150G - KEKSI

Ainesosat: Ranskalainen vehnäjauho, voi, vehnälese, 14.32% roquefort (raaka lampaanmaito, suola, juoksute, maitohappobakteeri, penicillium roqueforti), suola, 0.22% timjami. Ravintoarvot 100g kohden: Energia 1999 Kj, 480 Kcal, rasvaa 34g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 24g, hiilihydraatteja 36g, josta sokeria 0.9g, proteiinia 7.6g, suolaa 0.68g.
Corrézien Pähkinäpaletit 150G - KEKSEJÄ

Corrézien Pähkinäpaletit 150G - KEKSEJÄ

Ainesosat: jauho Ranskasta, voi, sokeri, kananmunankeltuainen, 4.58% pähkinöitä, leivinjauhe. Ravintoarvot 100g kohden: Energia 1914Kj, 458Kcal, rasvat 27g, joista tyydyttyneet rasvahapot 15g, hiilihydraatit 48g, joista sokeri 24g, proteiinit 5.8g, suola 0.04g.
Leppäkerttu Buggy

Leppäkerttu Buggy

Korkeus 16 cm 180 g Setti 2 Musta 2624N Maito 2624L
Hiekkaruusut

Hiekkaruusut

Hiekkaruusut
Rocher 208B - VALKOISET

Rocher 208B - VALKOISET

Rocher 208B - VALKOISET
Puhdas Voikeksi 2

Puhdas Voikeksi 2

tummalla suklaahipulla 150g pussi B005 CC
Raaka Hasselpähkinä 237 - MUSTAT

Raaka Hasselpähkinä 237 - MUSTAT

Raaka Hasselpähkinä 237 - MUSTAT
Calisson - MAKEISET

Calisson - MAKEISET

Ainesosat: Mantelit, säilötty melon (alkuperä Ranska) (melon, glukoosifruktoosisiirappi, happamuuden säätöaine: sitruunahappo), sokeri, tomusokeri, laventelihunaja, käänteissokerisiirappi, glukoosisiirappi, ohutleipä (perunatärkkelys, vesi, auringonkukkaöljy), luonnollinen appelsiininkukkauute, säilötyt appelsiininkuoret (appelsiininkuoret, glukoosifruktoosisiirappi, sokeri, säilöntäaine: E 202, happamuuden säätöaine: sitruunahappo). Munanvalkuaiset.
jalostetut - käsintehdyt ranskalaiset suklaat

jalostetut - käsintehdyt ranskalaiset suklaat

Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) sekä räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
hienot suklaat - käsintehtyjä ja laadukkaita

hienot suklaat - käsintehtyjä ja laadukkaita

Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynti käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luominen yrityksille.
nougat-suklaa - Val de Marne

nougat-suklaa - Val de Marne

Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista pralineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista … Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat …) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
Suklaa Mendiants - käsintehty

Suklaa Mendiants - käsintehty

Chocolaterie JANIN on yksi 12:sta viimeisestä pienestä suklaatehtaasta, joka toimii Ranskassa. Nykyään, kun suklaan "suuret" ovat kaikki monikansallisissa konserneissa, suurten mestarimeisterien määrä suklaan alalla on yhä harvinaisempaa.
Puhdas Voikeksi 2

Puhdas Voikeksi 2

sachet 150g B001 CC
LOPUKSI MEIDÄN RÄÄTÄLÖIDYT TARRAT

LOPUKSI MEIDÄN RÄÄTÄLÖIDYT TARRAT

LÖYDÄ PERSONOITUILET TARRAT
Ranskalainen suklaa - laadukas käsityö

Ranskalainen suklaa - laadukas käsityö

Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmen sukupolven ajan Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät korkeintaan 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaanvalmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) sekä räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
suklaakauppa - Val de Marne

suklaakauppa - Val de Marne

Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueelta vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliinisuklaista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille. Ota meihin yhteyttä vieraillaksesi suklaatehtaassamme.
käsintehty suklaa kuivatuilla hedelmillä - Maison JANIN

käsintehty suklaa kuivatuilla hedelmillä - Maison JANIN

JANIN-suklaat valmistetaan parhaista pavusta ja ne valmistetaan käsityönä suurimmalla huolella mestari Janinin ja hänen tiiminsä toimesta.
käsintehty suklaan myynti - Val de Marne

käsintehty suklaan myynti - Val de Marne

CHOCOLATS JANIN, käsityömakeisliike, CHOCOLATIERS BOISSY St LEGER (94). Käsityöläissuklaantekijät vuodesta 1950. Toimitus koko Ranskaan.
maitosuklaa - käsintehty

maitosuklaa - käsintehty

Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista… Myynti käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat…) ja räätälöityjen suklaiden luominen yrityksille.
KÄSITYÖSUKLAATA - HUIPPULUOKKA

KÄSITYÖSUKLAATA - HUIPPULUOKKA

CHOCOLATS JANIN on hienostunut valikoima käsintehtyä suklaata. Herkkukori käsintehtyä suklaata yrityksille, käsintehtyä suklaata yritysseminaarille. Soita 01 45 99 26 39
suklaalla päällystetyt appelsiininkuoret - käsityö

suklaalla päällystetyt appelsiininkuoret - käsityö

Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Käsityösuklaan myynti (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luominen yrityksille.
suklaantekijä - käsityö

suklaantekijä - käsityö

Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista … Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat …) sekä räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
suklaavalmistaja - Val de Marne

suklaavalmistaja - Val de Marne

Maître artisan chocolatier Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.