Olemme valinneet Madagaskarin vaniljan tämän jäätelön valmistamiseen.
Tämä vanilja kuuluu poikkeuksellisiin vaniljoihin, jotka erottuvat makunsa laadulla. Madagaskarin vaniljajäätelömme on näin ollen kermaista ja voimakkaan vaniljan makuista.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja laitat siihen paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden: Energia 780kJ / 187kcal, Rasvat 11g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 6,0g, Hiilihydraatit 19g, Joista sokerit 19g, Proteiinit 3,9g, Suola 0,10g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Darjeeling-sekoitus, jossa on suuri osuus First Flushia, tunnistettavissa sen monista vihreistä hiukkasista.
Vaalea tee kupissa, eloisa ja aromikas maistettaessa.
Ainesosat: Musta tee, first flush
Tuoksu: Luonnollinen
Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä aamulla.
Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan 2 grammaa teetä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C.
Metabolian ja mikrobiston kannalta ystävällinen liukoinen kuitu leivontakäyttöön.
Voidaan käyttää sokerin korvikkeena kalorien vähentämiseksi (sisältää 75 % sokerin kaloreista).
Voi tarjota massaa, rakennetta, suutuntumaa ja säilöntäominaisuuksia, joten sitä käytetään pääasiassa sokerin, tärkkelyksen ja/tai rasvan korvikkeena.
Käytetään usein kuitupitoisuuden lisäämiseen ruoassa. Polidekstroosi ei ole makeutusaine, vaan se on liukoinen kuitu.
Lue lisää polidekstroosista blogikirjoituksestamme täältä.
Makeus on 0,1 sakkaroosista, joten se on yhdistettävä makeutusaineen kanssa.
Glykeeminen indeksi: 4
Glykeeminen kuormitus: 1
Kcal: 1 kcal / gr
Saatavilla: 200 g, 400 g, 800 g pusseissa
Tämä poikkeuksellinen hunaja tuotetaan Lauragais'ssa, Toulouse'n ja Välimeren välillä. Mehiläiset ovat vaeltaneet Garrigue'ssa kerätäkseen nektaria eri tyypillisistä kukista, jotka ovat ominaisia tälle maalle ja kaudelle.
Nettopaino (G): 250
Maitosuklaan maistelu neliöt, joissa on 36% kaakaota, rapeat viljakupit, jotka on päällystetty Dulcey-suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellista suklaata valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
MCT:n kanssa
Monikollageenin kanssa
Ei palmuöljyä
Uniikki ‘Crémeux’ rakenne
SKU:5430002193458
Kuitu:9g
Energia:668Kcal, 2793kJ
Kokonaisrasva:56g
josta tyydyttynyt rasva:13g
Hiilihydraatit:15g
josta sokeri:3,6g
Proteiini:21g
Suola:0g
Tämä sorbetti on raikas ja eksoottinen kohtaaminen kahden erittäin herkullisen hedelmän välillä: mango tuo siihen kermaisuutta ja pyöreyttä; passionhedelmän läsnäolo puolestaan korostuu sen vertaansa vailla olevalla maulla ja happamuuden vivahteella.
Pakollinen valinta eksoottisten hedelmien ystäville.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että kuvittelee hyviä reseptejä, käyttää aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostaa paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohti: Energia 509kJ / 121kcal, Rasvat 0g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit 29g, Joista sokerit 24g, Proteiinit 0,7g, Suola 0,02g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Herkkuaine, jota et voi ohittaa kotileivonnassasi. Nämä Korintin rusinat tekevät kakuistasi ja jälkiruoistasi täysin koukuttavia.
Ainesosat: rusinat - Alkuperä Kreikka, auringonkukkaöljy
Nettopaino: 200g
Viite: KORINTIN KUIVARUSINAT
Mustaherukkasorbetti on jäätelökauden ehdoton suosikki.
Sen vertaansa vailla oleva, erittäin hedelmäinen ja hapokas maku saa sinut värisemään. Se sopii erinomaisesti vaniljajäätelön tai muiden sorbettien, kuten marjasorbettien, kanssa.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan korkealaatuisia ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Aidon hyvän jäätelön ja sorbetin tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden
Energia 557kJ / 132kcal, Rasvat 1,0g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit 29g, Joista sokerit 23g, Proteiinit 0g, Suola 0g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Kaakaota kasvatetaan Garythin tilalla kestävässä agroforestry-järjestelmässä, joka auttaa suojelemaan alueen kasvi- ja eläinelämää, mukaan lukien Tumbes-Chocó-Magdalena kansallispuiston rikasta biodiversiteettiä. Tämä puisto on yksi maailman 25 tärkeimmästä biodiversiteettikeskuksesta ja ulottuu yli kolmeen maahan. Vaikka biodiversiteetti on suhteellisen ehjä Kolumbiassa ja Perussa, se on erittäin uhattuna Ecuadorissa metsäkadon ja yksipuolisen viljelyn vuoksi. Garythin lähestymistapa kaakaon tuotantoon on loistava esimerkki siitä, kuinka luonto ja maatalous voivat elää yhdessä harmoniassa. Intohimoinen ja asiantunteva luomuviljelijä Thomas on ottanut käyttöön erilaisia luonnollisia järjestelmiä suojellakseen puita ja viljelykasveja sairauksilta sekä stimuloidakseen pölytystä ja kaakaopapujen tervettä kasvua. Vuonna 2019 hänen kova työnsä palkittiin luomusertifikaatilla.
Alkuperä: Ecuador
Alue: Santo Domingo
Lajike: Nacional
Vihjeet: Trooppiset, kukkainen, kasvilliset sävyt
SKU: 5430002193236
Polyolit: 17,6g °
Energia: 451Kcal, 1887kJ
Kokonaisrasva: 39,6g
Jossa tyydyttynyttä rasvaa: 24,4g
Hiilihydraatit: 28,7g
Jossa sokeria: 7,6g *
Proteiini: 12,5g
Suola: 0g
Kookospähkinä on yksi ikonisimpiä eksoottisia hedelmiä. Tämä hedelmä antaa sorbetillemme vertaansa vailla olevaa kermaisuutta ja makeutta.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan arvokkaita ja laadukkaita raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai lisättyjä makuja (oli ne sitten luonnollisia tai keinotekoisia). Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme aitoja makuja.
Aidon hyvän jäätelön ja sorbetin tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden Energia 937kJ / 226kcal, Rasvat 16g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 8,4g, Hiilihydraatit 19g, Joista sokerit 14g, Proteiinit 2,0g, Suola 0,09g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Tumma suklaapatukka St. Dominguesta, 70% kaakaota. Suklaa, jossa on kukkaisia ja hedelmäisiä vivahteita sekä erittäin kaakaoinen maku. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
Kiinalainen musta tee, joka on savustettu mäntyjuurilla. Kirkas kupissa, erittäin aromaattinen, se sopii erinomaisesti suolaisten tai mausteisten ruokien kanssa.
Ainesosat: Musta tee
Tuoksu: Savustettu
Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä aamulla.
Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan sitä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C. Haudutuksen jälkeen se saa enemmän tai vähemmän tumman karamellinvärin.
Kaakaota kasvatetaan Garythin tilalla kestävässä agroforestry-järjestelmässä, joka auttaa suojelemaan alueen kasvi- ja eläinelämää, mukaan lukien Tumbes-Chocó-Magdalena kansallispuiston rikasta biodiversiteettiä. Tämä puisto on yksi maailman 25 tärkeimmästä biodiversiteettikeskuksesta ja ulottuu yli kolmeen maahan. Vaikka biodiversiteetti on suhteellisen ehjä Kolumbiassa ja Perussa, se on voimakkaasti uhattuna Ecuadorissa metsäkadon ja monokulttuuriviljelyn vuoksi. Garythin lähestymistapa kaakaon tuotantoon on loistava esimerkki siitä, kuinka luonto ja maatalous voivat elää yhdessä harmoniassa. Intohimoinen ja asiantunteva luomuviljelijä Thomas on ottanut käyttöön erilaisia luonnollisia järjestelmiä suojellakseen puita ja viljelyksiä sairauksilta sekä stimuloidakseen pölytystä ja kaakaopapujen tervettä kasvua. Vuonna 2019 hänen kova työnsä palkittiin luomusertifikaatilla.
Finca Garyth Nacional -kaakaolla on monimutkainen ja mieto profiili, jota hallitsevat villit trooppiset maut, kukkainen vivahde.
Alkuperä: Ecuador
Alue: Santo Domingo
Lajike: Nacional
Vihjeet: Trooppiset, kukkaiset, kasvilliset sävyt
SKU: 5430002193205
PUHDAS SUKLAA: 100 % kaakaopapuja
Energia: 550 Kcal, 2300 kJ
Kokonaisrasva: 52 g
josta Tyydyttynyt rasva: 31 g
Hiilihydraatit: 5 g
josta Sokeri: 0 g
Proteiini: 15 g
Suola: 0 g
Inca’cao:n oma kollageenikompleksi on sekoitus naudan kollageenia (tyypit I ja III), merikollageenia (tyyppi I), dribosea, kananmunankuoren kalvoa (tyypit V ja X), naudan rustokollageenia (tyyppi II), askorbiinihappoa, hyaluronihappoa, vaniljatankoja ja makeutusaineena thaumatinia (katemfe-hedelmä).
Monet ihmiset ovat kysyneet meiltä, miksi vahvistamme tuotteitamme kollageenilla.
Iän myötä oman kollageenin tuotanto alkaa vähentyä.
Yritämme lisätä kollageenin saantia mukavalla tavalla (suklaan kautta!) ilman, että meidän tarvitsee juoda luuliemi koko päivän.
Kollageeni edistää kehon kollageenin tuotantoa sekä luiden ja rustojen, kynsien, ihon, kudosten ja paljon, paljon enemmän normaalia toimintaa! Näiden 'terveysmarkkinointilauseiden' lisäksi todellinen syy on tukea maksaamme (sappirakkoa). Glysiini (33 % kollageenista) on tarpeen sapen tuotannolle. Sappi on kehon pesuaine, joka auttaa hajottamaan rasvahappoja helposti ja erottamaan rasvaliukoiset aineet.
Saatavilla: 200g, 400g, 600g pusseissa