Tuotteet hakusanalla suklaa (1322)

maustettu keksi

maustettu keksi

maustettu keksi
Pitkulainen

Pitkulainen

Pitkä
KÄSITYÖ KALAMANSI JA MANDARIINI SORBETTI - Les Fruitées

KÄSITYÖ KALAMANSI JA MANDARIINI SORBETTI - Les Fruitées

Tämä sorbetti ilahduttaa sitrushedelmien ystäviä. Se on tulos Kalamansi-sitrushedelmän, joka on kotoisin Kaakkois-Aasiasta, ja Sisilian mandariinin kohtaamisesta. Kalamansi erottuu voimakkaasta maustaan ja kevyestä karvaudestaan, jotka yhdistyvät hienosti mandariinin aromien kanssa. Erittäin raikas ja virkistävä sitrushedelmien cocktail kuumille päiville. Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai makuaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät. Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa! Ravintoarvot 100g kohden: Energia 741kJ / 176kcal, Rasvat 0g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
Alkuperä Saint Domingue 148 - MUSTAT

Alkuperä Saint Domingue 148 - MUSTAT

Alkuperä Saint Domingue 148 - MUSTAT
Pähkinävoi Pekaanipähkinä

Pähkinävoi Pekaanipähkinä

MCT:n kanssa Kollageenikompleksin kanssa Ei palmuöljyä Uniikki ‘Crémeux’ rakenne SKU:5430002193502 Kuitu:8g Energia:713Kcal, 2985kJ Kokonaisrasva:69.3g josta tyydyttynyttä rasvaa:16.9g Hiilihydraatit:7.5g josta sokeria:2.8g josta polyolia:4.5g Proteiini:11g Suola:0g
Tansania Kurkien kanssa 129 - MUSTAT

Tansania Kurkien kanssa 129 - MUSTAT

Tansania Grués 129 - MUSTAT
välttämättömyydet

välttämättömyydet

8 Madame poule Noir 80 g, 8 Ludo lion Noir 85 g, 4 munaa Noir 140 g, 8 munaa Maitoa 90 g, 3 Michel kukko Maitoa 140 g, 2 Adèle kana Maitoa 185 g, 10 pientä pupua Maitoa 60 g, 8 kelloa Maitoa 80 g, 12 Coin coin pieni ankka Noir 30 g, 1 erä 147 kappaletta pakkaamattomia munia praliini rapiseva Maitoa 1300 g, 1 laatikko friteerattuja 7 sekoitusta Maitoa 2000 g, 1 laatikko friteerattuja 7 sekoitusta Noir 2000 g.
Madame Kana

Madame Kana

Madame Kana
Sachet Hedelmät - Junior Mammoth Pekaanipähkinäpuolikkaat - 12X175G

Sachet Hedelmät - Junior Mammoth Pekaanipähkinäpuolikkaat - 12X175G

Meyva laadukkaat kuivatut hedelmät - Valikoima kauneimpia hedelmiä, laatuja ja pl - Pekaanipähkinä on pekaanipuun hedelmä, joka on kotoisin Yhdysvaltojen kaakkoisosasta ja Meksikon pohjoisosasta. Se on pähkinä, jossa on öljyinen manteli, erittäin energinen, sisältäen 73 % rasvaa. Vaikka pekaanipähkinän maku muistuttaa saksanpähkinää (tavallisesta pähkinäpuusta), sen rasvahappokoostumus eroaa selvästi. Pekaanipähkinä erottuu korkealla kertatyydyttymättömien rasvahappojen pitoisuudella, jota edustaa öljyhappo. Sen runsas kondensoitu tanniinien ja fenoliyhdisteiden määrä antaa sille voimakkaimman antioksidanttitoiminnan pähkinöiden joukossa.
Origine Dark 70%: Venezuela

Origine Dark 70%: Venezuela

Venezuelan tarina Metsä Rio Caribe Superior -kaakaota kasvatetaan agroforestry-menetelmässä, jossa kaakaopuut viljellään yhdessä muiden viljelykasvien kanssa. Tämä maatalousjärjestelmä edistää biodiversiteettiä ja muodostaa puskurivyöhykkeen, joka suojaa jäljellä olevia metsiä ja kansallispuistoa, Península de Paria. Kaakaon kasvattaminen auttaa suojelemaan luonnollista ympäristöä samalla, kun se tarjoaa viljelijöille mahdollisuuden ansaita tuloja. Venezuelan Rio Caribe Superior on peräisin Trinitario- ja Criollo-lajikkeista. Pavut ovat alhaisia happamuudeltaan ja niillä on intensiivinen ja voimakas suklaamainen maku, jossa on makeita, pähkinäisiä ja kukkaisia vivahteita. Protokollien johdonmukainen noudattaminen sadonkorjuun ja jälkikäsittelyn aikana tuottaa erinomaisen laadun, joka on merkitty 'superior'-merkinnällä. Manuaalisen poiminnan jälkeen viljelijät tuovat kosteat pavut keskitettyyn fermentointiyksikköön, jossa niitä fermentoidaan 6 tai 7 päivää puulaatikoissa, lämpötilan mukaan säädellyllä käännöksellä. Alkuperä: Venezuela Alue: Arismendi – Sucre osavaltio Lajike: Criollo ja Trinitario Vivahteet: pähkinäinen, makea, kukkainen SKU: 5430002193267 Polyolit: 17,6g ° Energia: 451Kcal, 1887kJ Kokonaisrasva: 39,6g Jossa tyydyttynyttä rasvaa: 24,4g Hiilihydraatit: 28,7g Jossa sokeria: 7,6g * Proteiini: 12,5g Suola: 0g
Puhdas alkuperä Sao Tomé tabletti 70%

Puhdas alkuperä Sao Tomé tabletti 70%

Tumma suklaapatukka puhdas alkuperä Sao Tomé 70% kaakaota. Suklaa, joka on rikas maultaan, punaisen ja keltaisen hedelmän vivahteilla. Nettopaino (G): 100
Ugandalaisen vaniljan alkuperä

Ugandalaisen vaniljan alkuperä

Komorit koostuvat neljästä saaresta: Mayotte ja kolme Ranskasta itsenäistä saarta, jotka muodostavat Komorien unionin (Suuri Komori, Anjouan ja Moheli). Suuri Komori on tuliperäinen saari. Saari kärsii vakavasta vedenpuutteesta, tuliperäiset kivet eivät pidätä vettä ja lähteitä on vähän. Pääasiallinen taloudellinen resurssi on vaniljan viljely. Vaniljaa, joka tuotiin Komoreille ennen 1930-lukua, viljellään neljällä saarella perinteisellä tavalla. Tämä oikukas orkidea tarjoaa kauniin kukintoklusterin. Kukinta tapahtuu manuaalisesti naisten toimesta aamunkoitteessa. Hyvä työntekijä "naittaa" 1000–1500 vaniljakukkaa päivässä. Sadonkorjuuaikana kerätään palkki kerrallaan, tarkasti "teknisen kypsyyden" asteeseen, juuri ennen SUKLAATA MAKEUTTAJILLA kaakaopapuja, kaakaovoita, makeuttajia inositolia, erytritolia, riboosia, kollageenia, oktaanihappoa (kookos mct), vaniljatankoja (1%), makeuttaja thaumatini (katemfe-hedelmä). Sisältää vähintään 60 % kaakaota. Alkuperä: Uganda Alue: Rajat Kongon puolella Lajike: Planifolia Vihjeet: Nahka, Punaiset hedelmät, Karamelli SKU: 5430002193076 Mikä polyolit: 25g ° Energia: 525Kcal, 2197kJ Kokonaisrasva: 49g Mikä tyydyttynyt rasva: 30g Hiilihydraatit: 32g Mikä sokeri: 6g * Proteiini: 9g Suola: 0g
Pienet Kanit

Pienet Kanit

12 cm 60 g Pakkaus 10 Musta 2609N Valkoinen 2609B Maito 2609L
Mantelipastaleivonnainen (Frangipane) - Perinteinen

Mantelipastaleivonnainen (Frangipane) - Perinteinen

Mantelimassalla täytetty leivonnainen, jonka pohjana on voitaikina, kerros aprikoosihilloa ja sen päällä herkullista mantelimassaa. Viimeistelty rapealla voitaikinaverkolla. Saatavilla myös ilman lisättyä sokeria. Saatavilla myös luomuna.
Meritähti

Meritähti

Leveys 15 cm Korkeus 6 cm 130 g 4 kpl setti Musta 2507N Maito 2507L
KÄSITYÖN VATTUSORBETTI OCCITANIEN - Les Fruitées

KÄSITYÖN VATTUSORBETTI OCCITANIEN - Les Fruitées

Valmistamme herkullista vadelmasorbettia, joka on tuotettu paikallisesti Occitanien alueen viljelijän toimesta. Löydä uudelleen aito vadelmasorbetin maku! Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan korkealaatuisia ja huolellisesti valittuja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai lisättyjä makuja (olivatpa ne luonnollisia tai keinotekoisia). Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme aitojen jäätelöiden maun. Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa! Ravintoarvot 100g kohden: Energia 614kJ / 146kcal, Rasvat 0g, joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit 34g, joista sokerit 26g, Proteiinit 0,6g, Suola 0g Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
Meksikolaisen Vaniljan Alkuperä

Meksikolaisen Vaniljan Alkuperä

Meksiko on vaniljan alkuperämaa. Se oli Totonaquit (asteekit tulivat myöhemmin), amerindialainen kansa, joka viljeli tätä upeaa tuotetta erityisesti Vera Cruzin ja Pueblan osavaltioissa. 1500-luvulla heidän kolonisaattorinsa, espanjalaiset, löysivät vaniljan ja päättivät viedä sitä muihin siirtomaihin. Meksiko on vaniljan alkuperämaa. Se oli Totonaquit (asteekit tulivat myöhemmin), amerindialainen kansa, joka viljeli tätä upeaa tuotetta erityisesti Vera Cruzin ja Pueblan osavaltioissa. 1500-luvulla heidän kolonisaattorinsa, espanjalaiset, löysivät vaniljan ja päättivät viedä sitä muihin siirtomaihin. SUKLAATA MAKEUTTAJILLA kaakaopapuja, kaakaovoita, makeuttajia inositoli, erytritoli, riboosi, kollageeni, oktaanihappo (kookos mct), vaniljatankoja (1%), makeuttaja thaumatini (katemfe-hedelmä). Sisältää vähintään 60 % kaakaota. Alkuperä: Meksiko Alue: Keski-Amerikka Lajike: Planifolia Vihjeet: Maamainen, karhunvatukat, mausteet SKU: 5430002193090 Mikä polyolit: 25g ° Energia: 525Kcal, 2197kJ Kokonaisrasva: 49g Mikä tyydyttynyt rasva: 30g Hiilihydraatit: 32g Mikä sokeri: 6g * Proteiini: 9g Suola: 0g
Praliné Crêpe Pitkä

Praliné Crêpe Pitkä

Pussi 100g 303S1 CC
Pähkinävoi (7) Pakkaus

Pähkinävoi (7) Pakkaus

Hasselpähkinävoi Mantelivoi Pistachio voi Macadamia voi Cashew voi Maapähkinävoi Pekaanipähkinävoi MCT-öljy Monikollageeni Ei palmuöljyä Uniikki ‘Cremeux’ rakenne SKU:5430002193526
RAIKASTAVA KÄSITYÖLIMESORBETTI - Les Fruitées

RAIKASTAVA KÄSITYÖLIMESORBETTI - Les Fruitées

Kun on kuuma, ei ole parempaa kuin limen sorbetti virkistämään ja viilentämään! Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan korkealaatuisia ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai lisättyjä makuja (oli ne sitten luonnollisia tai keinotekoisia). Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme aidon maun oikeista jäätelöistä. Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa! Ravintoarvot 100g kohden Energia 449kJ / 106kcal, Rasvat 0g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit 27g, Joista sokerit 21g, Proteiinit 0g, Suola 0g Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
Mandariini*PA 108

Mandariini*PA 108

Mandariini*PA 108
Kuningallinen Kokoelma

Kuningallinen Kokoelma

Kuningallinen Kokoelma
Valkoinen soikea

Valkoinen soikea

Valkoinen soikea
Merenelävät 250g - 12 - Makeat Elintarvikkeet / Praliinit

Merenelävät 250g - 12 - Makeat Elintarvikkeet / Praliinit

Herkkupralineja, jotka on muotoiltu simpukoiksi. J&B:59511
300g Camembert Alphonse Allais Laatikkko

300g Camembert Alphonse Allais Laatikkko

593: Tumma suklaaganache Isigny Ste Mère -kermalla, päällystetty valkosuklaalla
Ananas UUTUUS 172 - MAIDON KANSSA

Ananas UUTUUS 172 - MAIDON KANSSA

Ananas UUTUUS 172 - MAIDOSSA
KÄSITYÖ VANILJAJÄÄTELÖ MADAGASKARISTA - Les Gourmandes

KÄSITYÖ VANILJAJÄÄTELÖ MADAGASKARISTA - Les Gourmandes

Olemme valinneet Madagaskarin vaniljan tämän jäätelön valmistamiseen. Tämä vanilja kuuluu poikkeuksellisiin vaniljoihin, jotka erottuvat makunsa laadulla. Madagaskarin vaniljajäätelömme on näin ollen kermaista ja voimakkaan vaniljan makuista. Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät. Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja laitat siihen paljon intohimoa! Ravintoarvot 100g kohden: Energia 780kJ / 187kcal, Rasvat 11g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 6,0g, Hiilihydraatit 19g, Joista sokerit 19g, Proteiinit 3,9g, Suola 0,10g Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
DARJEELING HIMALAYA - MUSTA TEETÄ - Teet

DARJEELING HIMALAYA - MUSTA TEETÄ - Teet

Darjeeling-sekoitus, jossa on suuri osuus First Flushia, tunnistettavissa sen monista vihreistä hiukkasista. Vaalea tee kupissa, eloisa ja aromikas maistettaessa. Ainesosat: Musta tee, first flush Tuoksu: Luonnollinen Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä aamulla. Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan 2 grammaa teetä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C.
Polidekstroosi

Polidekstroosi

Metabolian ja mikrobiston kannalta ystävällinen liukoinen kuitu leivontakäyttöön. Voidaan käyttää sokerin korvikkeena kalorien vähentämiseksi (sisältää 75 % sokerin kaloreista). Voi tarjota massaa, rakennetta, suutuntumaa ja säilöntäominaisuuksia, joten sitä käytetään pääasiassa sokerin, tärkkelyksen ja/tai rasvan korvikkeena. Käytetään usein kuitupitoisuuden lisäämiseen ruoassa. Polidekstroosi ei ole makeutusaine, vaan se on liukoinen kuitu. Lue lisää polidekstroosista blogikirjoituksestamme täältä. Makeus on 0,1 sakkaroosista, joten se on yhdistettävä makeutusaineen kanssa. Glykeeminen indeksi: 4 Glykeeminen kuormitus: 1 Kcal: 1 kcal / gr Saatavilla: 200 g, 400 g, 800 g pusseissa
Napostelutoru

Napostelutoru

Kuivattujen hedelmien ja rapeiden suklaamurojen valikoima. Tumma suklaa mantelit, maitosuklaa hasselpähkinät ja dulcey, rapeat suklaamurot vadelma-inspiraatiolla. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita, valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G):200