Yksi kesän Best Sellereistä! Ei ole mitään helpompaa kuin valmistaa herkullista pistaasijäätelöä poikkeuksellisista raaka-aineista, runsaudesta, herkullisesta reseptistä ja voilà!
Anna pistaasijäätelömme viedä pääsi sen ruskean värin, runsaan ja intensiivisen luonteen sekä pienen rapeuden ansiosta.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Aidon hyvän jäätelön ja sorbetin valmistaminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohti: Energia 790kJ / 189kcal, Rasvat 9,7g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 3,9g, Hiilihydraatit 21g, Joista sokerit 19g, Proteiinit 4,4g, Suola 0,09g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Hienot ja kierteiset mustat teelehdet, joissa on runsaasti kultaisia vinkkejä. Voimakas kupissa, se kestää helposti ripauksen maitoa.
Ainesosat: Hienot ja kierteiset mustat teelehdet, joissa on runsaasti kultaisia vinkkejä
Tuoksu: Bergamotti
Ihanteellinen hetki: Suosittelemme juomaan tätä teetä aamulla
Suositeltu haudutusaika: Valmistaaksesi tätä herkullista alkuperäistä mustaa teetä, jotta se vapauttaa kaikki sen aromien loistot, suosittelemme hauduttamaan sitä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C
Viite: ASSAM GFOP
Inositoli on luonnollinen polyoli / alkoholisokerimolekyyli, jolla on todella mielenkiintoinen tausta!
Aikoinaan inositolia pidettiin B8-vitamiinina. Kuitenkin sitä ei enää luokitella vitamiiniksi, koska keho tuottaa omaa inositoliaan.
Myoinositolia tuotetaan munuaisissa ja kiveksissä, ja se muodostaa 95 % kehon inositoleista.
Kun insuliini koskettaa solua, inositolin toissijaiset viestinviejät tuotetaan. Kiro-inositoli edistää glykogeenin synteesiä, kun taas myoinositoli lisää glukoosin saantia (insuliiniherkkyys). Meitä ei kiinnosta, poltatko pääasiassa glukoosia vai pääasiassa ketoaineita. Jos et ole insuliiniherkkä, et hyödy pitkäikäisyydestä. Inca’cao edistää aineenvaihdunnan joustavuutta keskittyen erityisesti insuliiniherkkyyteen.
Inositoli osallistuu DNA:n korjaukseen, se on solukalvon yhdiste, säätelee aineenvaihduntaa ja solujen energiankulutusta.
Saatavilla: 50 g pusseissa
Komorit koostuvat neljästä saaresta: Mayotte ja kolme Ranskasta itsenäistä saarta, jotka muodostavat Komorien unionin (Suuri Komori, Anjouan ja Moheli). Suuri Komori on tulivuorisaari.
Saari kärsii vakavasta vedenpuutteesta, sillä tulivuorikivet eivät pidätä vettä ja lähteitä on vähän. Pääasiallinen taloudellinen resurssi on vaniljan viljely. Vaniljaa, joka tuotiin Komoreille ennen 1930-lukua, viljellään neljällä saarella perinteisellä tavalla.
Tämä oikukas orkidea tarjoaa kauniin kukkakimpun. Kukinta tapahtuu käsin naisten toimesta aamunkoitteessa. Hyvä työntekijä "naittaa" 1000–1500 vaniljakukkaa päivässä. Sadonkorjuuaikana kerätään palko palkolta, tarkasti juuri ennen "teknistä kypsymistä".
Alkuperä: Komorit
Alue: Suuri Komori
Lajike: Planifolia
Vihjeet: Kasviperäinen, kukkainen, estragoni
SKU: 5430002193137
Polyolit: 25g °
Energia: 525Kcal, 2197kJ
Kokonaisrasva: 49g
Josta tyydyttynyttä rasvaa: 30g
Hiilihydraatit: 32g
Josta sokeria: 6g *
Proteiini: 9g
Suola: 0g
Sambirano Tsarafandray kaakao on luomusertifioitu; sen tuotannossa ei käytetä torjunta-aineita ja vain luonnollisia lannoitteita. Kaakaopuut kasvavat alkuperäisten varjopuiden katveessa yhdessä mangon, banaanin, vaniljan, ananaksen, pippurien ja muiden viljelykasvien kanssa. Tällaiset kestävät agroforestry-järjestelmät muodostavat puskurivyöhykkeen, joka suojaa Sambiranon luonnollisia sademetsiä. Tämä on erittäin tarpeellista; yli 40 % Madagaskarin metsistä on hävinnyt viimeisten 60 vuoden aikana ja jäljelle jääneet metsät ovat pirstoutuneet. Metsien hävittäminen ja maaperän eroosio ovat suuria uhkia, jotka vähentävät viljelijöiden kykyä tuottaa riittävästi ruokaa. Rainforest Alliance -järjestön avustuksella Sambiranon laaksossa kaakaoviljelijät istuttavat uusia puita taistellakseen maaperän eroosiota vastaan, suojellakseen jäljellä olevia metsän palasia ja palauttaakseen laakson luonnollista maisemaa.
Alkuperä: Madagaskar
Alue: Haut Sambirano
Lajike: Criollo-Trinitario ja Forastero
Vihjeet: Punaiset hedelmät, sitrushedelmät ja jasmiini
SKU: 5430002193168
PUHDAS SUKLAA: 100 % kaakaopapuja
Energia: 550 Kcal, 2300 kJ
Kokonaisrasva: 52 g
josta Tyydyttynyt rasva: 31 g
Hiilihydraatit: 5 g
josta Sokeri: 0 g
Proteiini: 15 g
Suola: 0 g
Jokaisella on oma Proustin Madeleinen, mutta meillä on useita sen sijaan, että olisi kokonainen paketti Madeleines.
Monien herkkujen joukossa, jotka tekivät lapsuudestamme makeaa, oli kuuluisa Tonton Louis'n hunaja. Tonton Louis ja hänen hunajansa, joita tuotettiin Lauragais'ssa, olivat erottamattomat.
Valitettavasti hän ei ole enää täällä hoitamassa mehiläispesiä, mutta hän hyväksyisi varmasti tämän hunajan, joka muistuttaa hänen omaansa.
Tämä poikkeuksellinen hunaja tuotetaan Lauragais'ssa, Toulouse'n ja Välimeren välissä. Se on hunajaa, joka on peräisin keväällä Lauragais'ssa kasvavista kukista, Välimeren reitillä, ja se on kevään tiivistymä.
Nettopaino (G): 250
Ananas on todennäköisesti yksi ikonimmista eksoottisista hedelmistä. Olemme tehneet kaikkemme, jotta tämä poikkeuksellinen hedelmä pääsee oikeuksiinsa sorbetissamme, josta löydät sen intensiivisen ja herkullisen maun, joka muistuttaa sen mehukkaasta ja maukkaasta lihasta.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan arvokkaita ja laadukkaita raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai lisättyjä aromiaineita (oli ne sitten luonnollisia tai keinotekoisia). Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme aitoja makuja.
Aidon hyvän jäätelön ja sorbetin tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden: Energia 376kJ / 89kcal, Rasvat 0g, joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit 22g, joista sokerit 16g, Proteiinit 0g, Suola 0g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Seos valikoimasta mustia teitä, jotka on maustettu appelsiinilla, manteleilla ja persikalla ruusunnupuilla.
Ainesosat: Musta tee
Tuoksu: Appelsiini ja persikka
Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä aamulla.
Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme, että annat sen hautua 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°-90°C.
Glykeeminen indeksi (GI) 1 ilman insuliinipiikkiä. Se erittyy turvallisesti virtsan kautta, koska ihmisen keho ei voi tehdä sille mitään. Sen makeus on 70 % verrattuna sakkaroosiin. Erytritoli vaikuttaa voimakkaasti viilentävältä kiteisessä muodossaan. Se on erittäin vakaa jopa 160 °C, mutta useimmat ihmiset sekoittavat tämän makeutusaineen ja korvaavat sen täysin sokerin korvikkeena. Et voi tehdä kakkua pelkästään erytritolista, koska se ei ole täyteaine, eikä se tarjoa rakennetta valmistuksellesi. Tarvitset tukiaineen, kuten toisen makeutusaineen tai kuidun. Jos yrität karamellisoida erytritolia, se ei koskaan muuta väriään eikä haihdu. Jos yrität tehdä siirappia pelkästään erytritolista ja se jäähtyy, se kiteytyy heti uudelleen. Erytritoli on täydellinen makeutusaine oman sokerin korvauskombinaatiosi lisäksi. Älä käytä sitä suoraan yhden suhteen korvauksena, vaan lisäyksenä (kuten sen oli tarkoitus olla).
Saatavilla: 400 g ja 800 g pusseissa
Plateaux-alue tunnetaan kauniista luonnonympäristöstään, jossa on trooppisia metsiä ja luonnollisia vesiputouksia. Kuitenkin puuston peitto on vähentynyt huomattavasti viime vuosikymmeninä, mikä on johtanut maan rapautumiseen ja biodiversiteetin menetykseen. Metsät kaadettiin polttamalla ja viljelemällä. Lisäksi puu on tärkeä energialähde, jota useimmat kotitaloudet käyttävät ruoanlaitossa. Mielenkiintoista on, että kaakaon ja kahvin viljely on tärkeä suoja Togolaisten metsille. Viljelijät kasvattavat näitä viljoja perinteisesti luonnonmetsien katveessa, joskus sekoitettuna muihin viljoihin, niin sanotussa agroforestry-järjestelmässä. Koska heidän elinkeinonsa riippuu siitä, viljelijöillä on suuri kannustin olla kaatamatta puita. Pikemminkin he suojelevat metsiä edelleen rapautumiselta ja – seurauksena – auttavat säilyttämään biodiversiteettiä.
Alkuperä: Togo
Alue: Plateau-alue
Lajike: Forastero ja Amelonado
Vihjeet: yrttinen, puumainen, kookos
SKU: 5430002193281
Energia: 451Kcal, 1887kJ
Kokonaisrasva: 39,6g
josta Tyydyttynyt rasva: 24,4g
Hiilihydraatit: 28,7g
josta Sokeri: 7,6g
josta Polyolit: 17,6g °
Proteiini: 12,5g
Suola: 0g
Tumma suklaalevy puhdas alkuperä Sao Tomé 70% kaakaota. Suklaa, joka on makuisa, punaisista ja keltaisista hedelmistä vivahteita. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
Tämä mantelijauhe mahdollistaa kakkujen, makaronien ja muiden kotitekoisten jälkiruokien valmistamisen.
Ainesosat: 100% puhdasta manteliviljaa. Ilman poistamista tai lisäämistä.
Nettopaino (G): 200
Tumma suklaan maistelu neliöt, joissa on 70% kaakaota, rapeat viljakupolit, jotka on päällystetty vadelma-inspiroituneella suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellista suklaata valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
Tumma suklaapatukka puhdas alkuperä Peru 70% kaakaota. Luomu tumma suklaa, jossa on raikas, hedelmäinen ja karvas maku, puumaisilla vivahteilla. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100