Tuotteet hakusanalla suklaaostokset (1)

TYÖLINJA TÄYTETTÄVILLE CROISSANTEILLE - Suklaatäyte ja suklaahippujen koristelu

TYÖLINJA TÄYTETTÄVILLE CROISSANTEILLE - Suklaatäyte ja suklaahippujen koristelu

- Suklaa ruiskutetaan kuumana ja se on jaettava hyvin croissantin sisälle. OMINAISUUDET KONEELLE: - Tuotantolinja, joka koostuu kolmesta asemasta: o Ruiskutin, jossa on kolme riviä suuttimia, jotta 27 croissanttia voidaan ruiskuttaa samanaikaisesti, ja jokaisessa suuttimessa on kolme neulaa, jotta tuote jakautuu hyvin. o Geeli-asema, joka kyllästää croissantit geelillä. o Yksikön ylle on asennettu nauha, jotta suklaapalat putoavat tuotteelle ja jäävät kiinni geelikermakerrokseen. - Ruiskutuksen määrä ja nopeus säädetään näytöltä, mikä mahdollistaa tarkemman säädön. - Ruiskutustyynyn ja geeliä käsittelevän tyynyn, joka koostuu naruista, välissä on siirtotyyny, jotta croissantit putoavat oikeaan asentoon ilman kääntymistä ja pinotaan geelikylvyn varten. EDUT - Automaattinen tuotanto suurten volyymien tuottamiseen. - Kolme prosessia toteutetaan pienessä tilassa.