BLADE STEAK - NAUDANLIHA
Blade steak tulee lapaluusta. Se on monipuolinen leikkuupala, jota voidaan grillata ja paistaa pannulla, leikata suikaleiksi ja paistaa tai kuutioida ...
Next
Ylälaita
Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähd...
Kokin Veitsi
Carina-veitsisarja pystyy tyydyttämään kaikki tarpeesi. Kompaktit ja upeasti suunnitellut veitset sopivat varmasti mihin tahansa keittiötilaan riippum...
Olkapääpihvi
Olkapääpihvi...
Luuttomat Naudanliha
Luuton Naudanliha...
Osterilevypihvi
Oyster blade sijaitsee lapaluun päällä, ja kun se erotetaan lapaluusta, se voidaan leikata pihveiksi paistamista tai grillamista varten. Pihvin keskel...
Vasikkaliha
Vasikka - teurastusliha...
Koko naudankarjakeho
Tutustu kokonaisen naudan tarjontaan, joka on täydellinen ammattilaislihoille ja laadukkaan lihan ystäville. Jokainen ruho on peräisin optimaalisissa ...
Garstifte
Pihvit, kyljykset, paistit, äyriäiset tai hampurilaiset – täysi nautinto avautuu vasta, kun ne tarjoillaan täydellisesti kypsennettyinä.
Raakannahka Ankka
Koostumus: Ankka 32%, naudan nahka 60%, tärkkelys 4%, glyseriini 1,8%, suola 0,1%, sorbitoli 2%, kaliumsorbaatti 0,1 Analyyttiset komponentit: Raakapr...
Next
Côtes semi-viandes
Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle.
Veitsi
Tilauksia otetaan vastaan pyynnöstä.
Steakhouse Ranskalaiset
Tasainen leikkaus tarjoaa premium-maun ja -rakenteen Mitat: 5 x 2.500g...
Next
Suolattu pekoni
Suolattu pekoni, tai suolattu sianvatsa, on perinteinen portugalilainen herkku, jota Monte Safira on täydentänyt. Tämä tuote on valmistettu parhaista ...
LYIJYNAUHA
Ekstruusiot, joiden paksuus vaihtelee 1,2 mm:stä 12 mm:iin ja leveys 10 mm:stä 55 mm:iin...
Murskattu vehnä
Murskattu vehnä...
Meriahvenfilee
IQF...
Sianvatsa
Berkshire Possun Vatsalihas Berkshire Possun Vatsalihas Ajattele possun vatsaa kuin rasvapalasta, jossa on vielä lihaa päällä. Kokkaajat rakastavat kä...
Lampaanliha
Lampaanlihaa kutsumme eläimiksi, jotka ovat teurastettaessa yli 12 kuukautta vanhoja. Lampaanlihan erityispiirteenä on tumma väri ja karkea kuitu. Ta...
Pakastettu sian kaula
Oletko kiinnostunut sian takajaloista? Olemme erikoistuneet sian jalkojen ja muiden korkealaatuisten sianlihan leikkujen kauppaan.
Kaulus
Kaulus...
Next
Sisäfilee
Lomo Filé Solomillo Filé Puhdas Filé Alkuperät: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja...
Next
Paahdettu naudanliha
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkuntt: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: J...
Luuton naudan sääri
Luuttomat Naudanpolvet...
Naudan sydän
Naudan sydän...
Paistiliha - Takana - Valmis Viipaloitavaksi - Palat
0,00 €
Paahdettu Naudanliha - Takana - Valmis Viipaloitavaksi - Räjähtänyt...
Luuttomat naudan flankkipalat
Luuttomat naudanjauheliha...
Flat Iron -pihvi
Vaikka ostereileikettä voidaan joskus kutsua litteäksi teräksi, todellisessa litteässä terässä on kaikki sidekudos ja hopea iho poistettu ostereileikk...
Next
Härkäfilee
Filet de bœuf on suosittu valinta lihansyöjille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä filee on h...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play