Maalaissalami
Ihan kauniin saaren maalaissalamia valmistetaan vähintään kuukauden kypsyneestä sianlihasta. Jokaisen palan paino on noin 300 g ja pituus 27 cm. Pakk...
SALAME PIACENTINO DOP
8,00 €
Salame Piacentino DOP on lihatuote, makkara, karkea, joka on valmistettu laihasta lihasta ja pienestä prosentista rasvaosia sioista, jotka kuuluvat La...
Next
Kreolisausage
Creole-makkara on ainutlaatuinen portugalilainen makkara, jonka Monte Safira on täydentänyt omistautumisellaan laatuun ja perinteeseen. Tämä makkara o...
Next
Iberialainen Tammi-Salami - Lihatuotteet
9,00 €
Tuote on valmistettu sekoituksesta jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonno...
Kuivamakkara
7,00 €
Kuivattu sianmakkara 100 % kotitekoinen Ainesosat: sianliha, luonnollinen suoli, suola, pippuri, dekstroosi, stabilointiaine E450, natriumdifosfaatti,...
Salami Milano/Napoli
Milano tai Napoli salami 100% italialaista sianlihaa AGGRESSIIVINEN HINTA...
Iberialainen Kinkku
Espanjalainen prosciutto, kasvatettu villinä ja ruokittu tammenterhoilla.
Next
Iberialainen Cebo Lapa 50% Iberialainen Rotu - LAPAT JA KÄÄRETTÄ
Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu viljalla. Valmistettu selkä- ja puoliselkälihaksista, sekä pitkistä, lannerangan ja rint...
Next
Prosciutto, Salami, Finocchiona, Pancetta - Toscanalainen Delikatess
SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään.
Kuivatut Makkarat
Käsityövalmistus, Pyreneiltä, perinteisellä tavalla. Ilman kemiallisia säilöntäaineita (E …) ja ilman allergeeneja (ilman laktoosia, ilman gluteenia).
Nduja - Kalabrian Salami
6,90 €
‘Nduja on kalabresilainen makkara, joka on kirkkaan punainen, pehmeä koostumukseltaan ja erityisen mausteinen maultaan. Se valmistetaan 42 % sianrasva...
Next
Kuivamakkara - Makkara ilman nitriittiä
16,45 €
Tehtävämme: palauttaa makkaraan sen arvokkuus, joka on Ranskan gastronomian symboli! Tämä käsintehty makkara valmistetaan Laissacissa, Aveyronissa si...
Gourmet Fuet
Fuet'n tuotanto eri makuissa: mustapippuri, paprika, yrtit, luonnollinen...
Halal leikkeleet
Halal leikkeleet...
Soppressata
Tyypillinen salami Puglian alueelta "Soppressata" kuivattua lihaa.
Chorizo
7,90 €
Chorizo U:mme tuo väriä elämään! Hieman mausteinen maku ja pehmeä koostumus. Kauniin oranssin värinsä ja kuumien makujensa ansiosta et voi enää olla...
Calabrian Spianata
Spianata Calabra Tilavuus: 150g (±10%)...
Villisika
Perinteinen villisika terriini 90g Jean Brunet...
Italialaiset juustot
BUISSON on italialaisten juustojen tukkumyyjä Italialaisten juustojen vientimyynti Italialaisten juustojen jakelija Rungisissa...
Mustat oliivit
7,00 €
Mustat oliivit...
Next
Riisi verimakkara
Monte Safiran riisiverimakkara on perinteinen portugalilainen verimakkara, joka ilmentää Ribatejon alueen rikasta kulinaarista perintöä. Tämä herkku o...
Next
Musta makkara
Mustamakkara, tai mustamakkara, on ainutlaatuinen portugalilainen herkku, jota Monte Safira on täydentänyt omistautumisellaan laatuun ja perinteeseen.
Next
Salpicão-makkara
Salpicão-makkara on perinteinen portugalilainen makkara, jonka Monte Safira on valmistanut tarkkuudella ja huolella. Tämä makkara on valmistettu parha...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play