Next
Sian ulkofile
Monte Safiran porsaan sisäfilee on ensiluokkainen porsaanliha, joka kuvastaa brändin sitoutumista laatuun ja perinteeseen. Tämä porsaanliha on peräisi...
Kypsä prosciutto
Prosciutto cotto, joka on valmistettu parhaista valituista tuoreista reisi-osista, maustettu hellävaraisesti kukkamausteiden keittämisellä. Tämä per...
Raakannahka Kana
Koostumus: kana 32%, naudan nahka 60%, tärkkelys 4%, glyseriini 1,8%, suola 0,1%, sorbitoli 2%, kaliumsorbaatti 0,1 Analyyttiset komponentit: Raakapro...
Vasikkaliha
Vasikka - teurastusliha...
Next
Ylälaita
Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähd...
Viipaloitu filee
Viipaloitu filee...
Next
Härkäfilee
Filet de bœuf on suosittu valinta lihansyöjille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä filee on h...
Koko naudankarjakeho
Tutustu kokonaisen naudan tarjontaan, joka on täydellinen ammattilaislihoille ja laadukkaan lihan ystäville. Jokainen ruho on peräisin optimaalisissa ...
Tuore sianliha
Tuore Sianliha Tuore Sianliha Vaatimukset Luomu Kasvatettu Ilman Antibiootteja GMO-vapaa...
Olkapääfilee
Olkapääfilee...
Luuton naudan sääri
Luuttomat Naudanpolvet...
Kuivamakkara
7,00 €
Kuivattu sianmakkara 100 % kotitekoinen Ainesosat: sianliha, luonnollinen suoli, suola, pippuri, dekstroosi, stabilointiaine E450, natriumdifosfaatti,...
Keitetty Solmu
18,00 €
Fiocchetto saadaan sian reidestä. Se eroaa tunnetummasta culatellosta, koska se on vähärasvaisempi ja maku on hienovaraisempi. Tässä versiossa se kyps...
Next
Leikkuulauta
Ciabatta 300 g on yksi OKINin ikonisimpiä leipiä. Se on voimakkaasti rustiikkinen leipä, jossa on rapea kuori ja voimakas maku. Paistettu kiviuunissa ...
Gourmet Fuet
Fuet'n tuotanto eri makuissa: mustapippuri, paprika, yrtit, luonnollinen...
Lampaanliha
Lampaanlihaa kutsumme eläimiksi, jotka ovat teurastettaessa yli 12 kuukautta vanhoja. Lampaanlihan erityispiirteenä on tumma väri ja karkea kuitu. Ta...
ankkareisi
tuore tai pakastettu, eri lajikkeissa, vakuumissa tai suurissa erissä...
Pakastettu sian kaula
Oletko kiinnostunut sian takajaloista? Olemme erikoistuneet sian jalkojen ja muiden korkealaatuisten sianlihan leikkujen kauppaan.
Kaulus
Kaulus...
Raakannahka Ankka
Koostumus: Ankka 32%, naudan nahka 60%, tärkkelys 4%, glyseriini 1,8%, suola 0,1%, sorbitoli 2%, kaliumsorbaatti 0,1 Analyyttiset komponentit: Raakapr...
Next
Sisäfilee
Lomo Filé Solomillo Filé Puhdas Filé Alkuperät: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja...
Next
Paahdettu naudanliha
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkuntt: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: J...
Next
Suolattu pekoni
Suolattu pekoni, tai suolattu sianvatsa, on perinteinen portugalilainen herkku, jota Monte Safira on täydentänyt. Tämä tuote on valmistettu parhaista ...
Next
Côtes semi-viandes
Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle.
Aasin filee
Aasin filee...
Paks Flankki
Paksu Flankki...
Sianvatsa
Berkshire Possun Vatsalihas Berkshire Possun Vatsalihas Ajattele possun vatsaa kuin rasvapalasta, jossa on vielä lihaa päällä. Kokkaajat rakastavat kä...
Olkapääpihvi
Olkapääpihvi...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play