filee - Naudanliha
Naudanfilee ilman ketjua...
Lihateollisuus
0,00 €
{"1. Combined cleaner and disinfectant":"1. Yhdistetty puhdistusaine ja desinfiointiaine\nZ/4Alkalinen puhdistusaine & desinfiointiaine, joka desinfio...
Sianliha
Tutustu korkealaatuisiin porsaanlihan paloihimme, jotka on valittu maun ja rakenteen perusteella parantaaksesi ruoanlaittoasi. Etsitpä sitten mureaa p...
Next
Paahdettu naudanliha
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkuntt: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: J...
Next
Lihapihvit
Côtes viandes -liha on suosittu valinta lihaharrastajille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka parantavat suosikkiruokiasi. Nämä kylkiluu...
Koko naudankarjakeho
Tutustu kokonaisen naudan tarjontaan, joka on täydellinen ammattilaislihoille ja laadukkaan lihan ystäville. Jokainen ruho on peräisin optimaalisissa ...
MAFALDA LAATIKKOSETTI - MAFALDA LAATIKKOSETTI
Lardo di Colonnata IGP Mafalda noin 300 g. esitteellä "Kuinka Syödä" Paino 0,300 kg...
Next
Pakastetut sianpöksyt
65,00 €
Tarjoamme pakastettuja sianjalkoja, jotka tunnetaan korkeasta laadustaan ja tuoreudestaan. Nämä tuotteet ovat ihanteellisia erilaisiin kulinaarisiin s...
Olkapääpihvi
Olkapääpihvi...
Ruokatorvi - Vasikka
On suositeltavaa, että koiran ruokavalio koostuu pääasiassa vasikanlihasta, koska se sisältää suuren määrän fosforia, joka on tarpeen nelijalkaisen ys...
Elintarviketeollisuus - Teollisuudet
Tarjoamme teollisuusketjuille monia tiivisteitä sekä kaikenlaisia kuljetuspyöriä. Tarjoamme suojausratkaisuja kuljetettaville tuotteille ja voimme ta...
Raakannahka Ankka
Koostumus: Ankka 32%, naudan nahka 60%, tärkkelys 4%, glyseriini 1,8%, suola 0,1%, sorbitoli 2%, kaliumsorbaatti 0,1 Analyyttiset komponentit: Raakapr...
Lampaanliha
Lampaanlihaa kutsumme eläimiksi, jotka ovat teurastettaessa yli 12 kuukautta vanhoja. Lampaanlihan erityispiirteenä on tumma väri ja karkea kuitu. Ta...
Nivuskärki - Naudanliha
Se on naudan jalan viides leikkaus ja sisältää reisiluun anatomisen alueen. Nimi johtuu leikkauksen pyöreästä muodosta. Liha on vähärasvaista ja murea...
Imuroidut sisäfileet - Naudanliha
Sisäfilee on arvokkain leikkuuosa. Se koostuu pehmeästä, mureasta ja mehukkaasta lihaskudoksesta. Yksi yleisimmistä käsittelymenetelmistä on kypsyttää...
Terveys ja naudanliha - Naudanliha
Lihansyönti vähärasvaista naudanlihaa auttaa vähentämään LDL-kolesterolia, niin sanottua huonoa kolesterolia. Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan...
Naudanlihan vakuumipakkaus - Vakuumipakattu naudanliha
Roboloader on tehokas kone, joka tekee vakuumipakkausta koskematta lihapaloihin.
Lampaan ruho - Lampaanliha
Lampaan ruho 6 kpl...
Naudanliha - Tuore naudanliha
Vaikka huolehdimme naudanlihan pakkaamisesta niin, että maku ja sen ominaisuudet säilyvät parhaiten, on hyvä ottaa huomioon muutamia tärkeitä vinkkejä...
Naudanpihvi ruoanlaittoon - Naudanliha
Pääelementti, joka osoittaa, onko naudanliha kypsennetty riittävän hyvin, on väri. Keskikokoinen pihvi on ulkopuolelta ruskea, kun taas sisältä se säi...
Koko pyöreä silmä tyhjiössä - Naudanliha
Se on neljäs leikkaus naudan jalasta ja siinä on juovainen lihaskuitu, ilman rasvaa. Sitä suositellaan keittämiseen tai pihveihin.
IKÄÄNTYNYT NAUDANLIHA - Naudanliha
Vaikka se saattaa vaikuttaa tieteeltä, se on enemmän perinteestä. Kypsyminen on prosessi, joka pehmentää naudanlihaa luonnollisten prosessien ansiosta...
Hermostunut Naudanlihan Leikkaus - Naudanliha
Hermostunut vakuumipakattu naudanliha...
Dieetit - Naudanliha
Liha tulisi olla osa mitä tahansa ruokavaliota tasapainoisessa määrässä ja maukkaiden vihannesten kanssa. Tätä vahvistavat ravitsemusterapeutit, jotk...
Naudanliha - Naudanliha
CTT...
Naudan rinta - Naudanliha
Naudan etuselkä PAD...
Next
Naudan Rumpupihvi - Teurastus
Naudanliha...
Tyhjöpakattu silverside - Naudanliha
Hopeapuoli on naudan jalan toinen leikkuuosa ja se on vähärasvaisempi kuin yläosa. Kuten muutkin leikkuut, puolihopeapuolta voidaan höyryttää tai kyps...
Next
Côtes semi-viandes
Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle.
Naudan takareisi vakuumissa - Naudan takareisi
Se on kolmas leikkuu naudasta ja se on erittäin mureaa. Suosittelemme kypsentämään keittämällä, höyryttämällä, grillaamalla tai uunissa. Osia lihan hä...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play