Itävalta, Schwarzach
...Itävaltalainen Premium Juusto- ja Makkaraliike. Alpen Sepp International. Taideteolliset juustot heinämilkistä. Tutustu itävaltalaisiin alppiruokatuotteisiin - vuorijuusto, alppijuusto, puolikova juusto, kuiva tai kova makkara.
Portfolio (1)
Caseartecnica Bartoli -yritys Parmassa on vuodesta 1960 valmistanut ruostumattomasta teräksestä valmistettuja koneita juuston tuotantoon ja leikkaamiseen sekä elintarviketeollisuuteen yleisesti. Se tarjoaa laajan valikoiman välineitä maidon käsittelyyn ja keittämiseen, automaattisia, puoliksi automaattisia ja puolimanuaalisia työkaluja juuston leikkaamiseen pienissä, keskikokoisissa ja suurissa er...
Portfolio (47)
Italia, Sant'ilario D'enza
Me DalterFood Group olemme omistautuneet yli 45 vuoden ajan intohimolla parhaiden italialaisten DOP-kypsytettyjen juustojen valintaan, annosteluun ja pakkaamiseen sekä muiden italialaisten juustojen ja erikoisuuksien jakeluun ympäri maailmaa. Ensimmäisenä joukossa on ylpeytemme, Parmigiano Reggiano, jota tuotamme Appennino Reggianon kukkuloilla kahdessa juustolassamme: Caseificio Colline del Cigar...
Bertelli Formaggi S.r.l., joka on ollut markkinoilla neljässä sukupolvessa, tarjoaa erinomaisia kypsytettyjä ja tuoreita juustoja. Olemme monien eurooppalaisten yritysten luotettava kumppani, joka toimittaa paitsi 12 kuukauden ja 60 kuukauden kypsytettyä "Parmigiano Reggiano", myös perinteisiä italialaisia vuohen- ja lampaanjuustoja. Olemme myös tyypillisten leikkeleiden, kuten "salame", "fiocchet...
Portfolio (54)
Italia, Radicofani
Cacio di Pienza -juuston tuotanto on perinne, jolla on hyvin vanhat juuret, ja se on siirtynyt sukupolvelta toiselle nykypäivään asti. Maitotuottajat ovat kokoontuneet Cooperativa di Cotignanossa, käyttäen ja säilyttäen tyypillisiä käsittelymenetelmiä: maidon hankinta erityisillä aromeilla, joita antavat Val d'Orcian laitumien tyypilliset yrtit, hienostuneet kypsytysmenetelmät ja ennen kaikkea eri...
Portfolio (48)
Italia, Vedelago
... Sile, Morlacco, Montegrappa, San Pio X ja Neve del Grappa, alkuperäalue. Juustot, jotka valmistetaan tuoreesta maidosta, jota saadaan päivittäin alueen tiloilta, tarjotaan kuluttajille laajassa valikoimassa: kokonaisia, puolikkaita ja neljänneksen kokoisia juustoja, sekä 100, 300 ja 400 g kiinteä paino. HACCP-itsevalvontajärjestelmä on toteutettu ja taattu. Kaikkien työntekijöiden sitkeys ja innostus, henkilöstömme ammattitaito, huolellisuus tuotannossa ja kyky yhdistää innovaatio perinteiden kunnioittamiseen mahdollistavat meille korkealaatuisten tuotteiden valmistamisen.
Belgia, Sint-Andries
85 vuoden ajan olemme valinneet parhaat juustot koko Euroopasta: AOC-juustot, raakamaitojuustot, artisanaalisten juustonvalmistajien erikoisuudet, eksklusiiviset juustotuotteet suoraan tilalta, kovia - puolikovia ja pehmeitä juustoja,... Laadun ja hienostuneisuuden aistilla juustonmaistajamme kokoavat laajimman ja valikoidun juustovalikoiman Irlannista Italiaan. Suora tuonti, optimaalinen...
Valko-Venäjä, Vysokoe
Valko-Venäjä, Verhnedvinsk
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play