Vuonna 2011 Abruzzossa, Italiassa perustettu Promix Srl on vakiintunut toimija leipomo-, konditoria- ja pizzeriatuotteiden puolivalmisteiden alalla, yhdistäen käsityöperinteen ja teknologisen innovaation tarjotakseen korkealaatuisia tuotteita. Meidän puolivalmisteemme kehitetään eettisellä lähestymistavalla, käyttäen luonnollisia ja kestäviä ainesosia, taaten puhtaan etikettin, joka vastaa kulutta...
Roger Sarret, leipurin poika, keksiä biscottia on ennen kaikkea unohtuneen tunteen tarjoamista, nautintoa ennen niukkuuden vuosia, oppimista uudelleen ja rohkeutta nauttia jälleen näistä pienistä päivittäisistä iloista. 65 vuotta myöhemmin Roger on yhä täällä, hänen asiakaskuntansa, joka on uskollinen laadulle, on kasvanut ja käsityötuotanto on laajentunut menettämättä laatukriteereitään. Tänään R...
...Hengittävä, muokattava leipä/baguette-pussi, croissant-pussi tai voileipäpussi.
Saatavilla ikkunalla tai ilman ruskeana ja valkoisena Kraftina.
Nämä pussit ovat erittäin käytännöllisiä leivän ja leivonnaisten kuljettamiseen.
Hengittävä, sallii kuuman leivän höyryn kulkea läpi.
Biologisesti hajoava, ympäristöystävällinen ja luonnon kunnioittava.
paperi GSM: 40 gsm
paperin väri: ruskea ja valkoinen
saatavilla oleva painoväri: 5...
Intohimo korkealaatuisiin leivonnaisiin
Hienolehtiset croissantit, makeasti täytetyt leivonnaiset ja suolaiset välipalat ovat frankenilaisen syväjäädytettyjen leivonnaisten valmistajan ydinosaamista, joka tarjoaa premium-laatuista tuotantoa. Osana Martin Braun -ryhmää yritys tarjoaa kattavan valikoiman perinteisiä ja innovatiivisia syväjäädytettyjä leivonnaisia jatkojalostaville yrityksille.
Wol...
... voimakkaiden aromien ystäville. Kuluttajat ovat yhä enemmän huolissaan terveydestä ja ruoan alkuperästä. Lisäksi elämäntapamme saa meidät kuluttamaan yhä enemmän ulkona. Tässä mielessä Bio-baguette on leipä, joka on suunniteltu nauttimaan luomuviljelyn makua ja ominaisuuksia.
REF:P465A
EAN-13:8436017105803
EAN-14:18436017105800
PAINO ENNEN KYPSENNYSTÄ (G):285 g
PAINO KYPSENNEEN:240 g
PITUUS (CM):52 cm...
Touflet Boulanger varmistaa joka päivä tuoreiden leipien ja leivonnaisten valmistuksen ja toimituksen yhteisöruokailuun. Kymmenellä leipomolla olemme lähellä asiakkaitamme: toimitamme ympäri vuoden Île-de-Francessa, Normandiassa ja Hauts-de-Francessa. Kouluruokailu, yritysruokalat, terveydenhuollon laitokset ja hotellit, olemme yhteisöruokailun asiantuntijoita ja tiedämme, miten vastata vaatimuksi...
... Fermentiä voidaan käyttää erilaisiin tuotteisiin:
-Leipä: kaikille viljalajeille, jauho- ja rouheleiville
-Baguette, Ciabatta: optimaalinen vehnä- ja spelttijauhoille, mutta myös täysjyvälle
-Sämpylät: kaikille viljalajeille, optimaalinen täysjyvälle, mutta myös tyyppijauhoille
-Hienoleivonnaiset: kaikille kevyille vehnä- ja spelttileivonnaisille
-Leikkosämpylät...