Belgia, Wingene
...Gastronomisesti metabolisesti ystävällinen suklaa. INCA'CAO on onnistunut luomaan gourmet-taide-suklaasarjan yhdistämällä ruokateknologian, joka on metabolisesti ystävällinen ja saavutettavissa laajalle yleisölle. INCA’CAO käyttää erityistä makeutajayhdistelmää, joten tuotteillamme on erittäin matala glykeeminen indeksi. Innovatiivinen makeutajayhdistelmä vastuullisista ainesosista, joita keho...
Portfolio (49)
Belgia, Bruxelles
... suklaamerenelävien laatikko (250g) 1 maito-, hasselpähkinä- & spekuloosilevite (250g) 1 pussi cuberdoneja (200g) Ranskalaisia karkkeja (200g) 1 luksuslaatikko Napolitain-suklaita (400g) Tumma suklaa, karamellisoidut mantelit & suola (120g) 1 suklaalolli (50g)...
Portfolio (4)
Belgia, Antwerpen
Löydä tarina tyypillisimpien belgialaisten alueellisten tuotteiden takaa. •Wissels Hasseltin kaupungin gini •Cuvée van de Keizer •Mostaard Wostyn •Oud Huis Deman •Oude Geuze •Sikurihillo •Cuberdons •Dolfin suklaa ...
Belgia, Liège
Caroline B. Chocolate on yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten praliinien valmistukseen ja jakeluun gourmet-ravintoloissa ja tähdissä olevissa hotelleissa, mutta myös yksityishenkilöille, jotka ovat kiinnostuneita uusista löydöistä. Kaikki tuotteemme valitaan huolellisesti. Käytämme korkealaatuisia raaka-aineita, luonnollisia aromeja ja tuoreita ainesosia. Jokainen praliini on todellinen hienostuneisuuden ja hienouden jalokivi. Se valmistetaan käsityönä, osittain tai kokonaan hienolla suklaalla päällystettynä ja aina 24 karaatin syötävällä kultalehdellä koristeltuna.
Green Kow, belgialainen yritys, tekee todellisen eurooppalaisen ensiesityksen tarjoamalla tuotteita, jotka sisältävät hyönteisiä (ténébrion) ja joita myydään luontaistuotekaupoissa. Tuotteidemme reseptit on luonut belgialainen 2 tähden kokki San Degeimbre: 2 suolaista levitettä, porkkana-ténébrion ja tomaatti-ténébrion (pastöroitu). 2 levitettävää suklaata: tumma suklaa-ténébrion ja maitosuklaa-ténébrion.
Suositut maat tälle hakutermille