Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Iberian Bellota -lihamme on syvän burgundinpunainen, jossa on helmiäisvalkoisia rasvavälejä, pehmeä ja samettinen rakenne, voimakas ja kestävä maku, sekä intensiivinen ja miellyttävä aromi. Hidas luonnollinen kuivausprosessi ja perheen kolmen sukupolven ajan käyttämä mausteseos, joka koostuu paprikasta ja luonnollisista mausteista, antavat Iberian Bellota -lihallemme vertaansa vailla olevan aromin.
Portfolio (55)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Espanja, Cuarte De Huerva
...Iberialainen lomo on tyypillinen espanjalainen makkara, joka muistuttaa vähärasvaista coppa-makkaraa, ja sen koostumus on hieno ja hieman mausteinen. Cinco Jotas -merkin puhdas Bellota-lomo valmistetaan iberialaisen sian iliopsoas-lihaksesta, joka kasvatetaan puolivapaasti Iberian niemimaan laitumilla. Tänä aikana, joka tunnetaan nimellä "Montanera" (tämä on erityinen lihottamisvaihe, joka...
Portfolio (10)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
César Nieto on lihatuotteiden ja kinkkujen valmistaja, joka tarjoaa seuraavat tuotteet: Iberialaiset kypsytetyt: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Iberialaiset tuoreet: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Espanja, Guijuelo
FISAN on perheyritys, jolla on pitkä historia (perustettu 1920, satavuotias yritys), joka on erikoistunut artisaanituotantoon Espanjan gastronomian tähtituotteesta, Iberico Bellota -kinkusta. Valmistamme myös monia muita Iberico-sian tuotteita, kuten embutidos (chorizo, lomo...) ja pakastettuja leikkeitä (pluma, secreto, presa...). Tarjoamme useita muotoja, jotta voimme mukauttaa tuotteen...
Portfolio (10)
Espanja, Aracena
... bellotalla ja niityillä. Jabugo-kinkkuamme kypsytetään käsityönä Aracena-vuoriston ja Picos de Aroche -luonnonpuiston tuulissa vähintään 24-36 kuukauden ajan. Huolenpito ja tarkkuus, jota käytämme JABUGO-kinkkumme valmistuksessa, mahdollistavat sen, että voimme tarjota niitä juuri oikealla kypsyysasteella. Meiltä löytyy myös Iberian cebo -kinkkua, Bellota-tyyppistä Iberian olkapäätä, Iberian lomo -lihaa, extra-morcónia, Iberian chorizoa, Iberian salchichónia ja viipaloituja Iberian makkaroita. Ota meihin yhteyttä tämän kanavan kautta, niin palvelemme sinua viipymättä.
Espanja, Calera De León
Olemme yli 25 vuoden ajan kasvattaneet puhdasrotuisia iberialaisia sikoja ja kypsyttäneet Pata Negra Bellota -kinkkuja (100 % iberialaisia kinkkuja). Olemme pieni perheyritys, jolla on hyvin rajallinen tuotanto, joka valmistetaan täysin käsityönä ja luonnollisesti, vanhan ajan tapaan. Tuotteemme: Pata Negra Bellota -kinkut, chorizot, makkarat, verimakkarat, lomo, coppa, pancetta... ja kaikki...
Suositut maat tälle hakutermille