Espanja, Guijuelo-Salamanca
..."El Jamón de Bellota 100% Ibérico" saadaan 100% iberico-rodun sioista. Ne ruokitaan yksinomaan ruohoilla ja tammenterhoilla, täysin vapaasti Salamanca- ja Extremadura-alueen Dehesas-alueilla. Sen valmistus eläimen takaraajoista on täysin perinteistä, käyttäen luonnollista suolaa "Salinas de Torrevieja" -alueelta. Guijuelon ainutlaatuinen mikroilmasto ja yli tuhat metriä merenpinnan yläpuolella...
Portfolio (8)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
... kahdesta montanerasista. Sisäpuolella löydämme intensiivisen punaisen kinkun, jossa on runsaasti puhtaita valkoisia suonia, sillä 100 % iberialaisella possulla on jopa 75 % rasvasta lihaksessa. Kokonaisuus näyttää kiiltävältä sen ansiosta.
Portfolio (55)
Espanja, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Espanja, Guijuelo-Salamanca
... säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen, lämpötilan on oltava alle 5ºC. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa. Ainesosat: Iberico Bellota -kinkku, suola ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g.
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo
...Korkealaatuinen Iberian Tammi-ruokittu Kinkku 100% Iberico, viipaloitu veitsellä ja pakattu vakuumiin. Toimitamme vain B2B, lisätietoja täältä: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimitoimitus: 25 pahvilaatikkoa (1.000 kpl). Hinta 25 pahvilaatikolle: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Espanja) Parasta ennen: 12 kuukautta valmistuspäivästä. Pahvilaatikon paino: 6,55 kg. Toimitusaika: neuvoteltavissa. KULJETUS: Jäähdytetty 5ºC.
Portfolio (2)
Espanja, Aracena
...100% Ibérico Bellota Kinkku, leikattu mestarileikkureiden toimesta, esitetty käytännöllisissä 80g pakkauksissa.
Portfolio (3)
Espanja, Guijuelo
FISAN on perheyritys, jolla on pitkä historia (perustettu 1920, satavuotias yritys), joka on erikoistunut artisaanituotantoon Espanjan gastronomian tähtituotteesta, Iberico Bellota -kinkusta. Valmistamme myös monia muita Iberico-sian tuotteita, kuten embutidos (chorizo, lomo...) ja pakastettuja leikkeitä (pluma, secreto, presa...). Tarjoamme useita muotoja, jotta voimme mukauttaa tuotteen asiakkai...
Portfolio (10)
Olemme yritys, joka keskittyy elintarvikkeiden ja juomien vientiin ja tuontiin. Jakamme erilaisia alkuperämerkintöjä viineistä, tärkeimmistä Espanjasta ja Kanariansaarilta, joista osa on yksinoikeudella. Jakamme myös ekstra-neitsytoliiviöljyä ja auringonkukkaöljyä. Olutta. Energiajuomaa. Paperinenäliinoja. Vettä. Mehuja. Yms. Voimme tarjota näitä tuotteita, räätälöimällä jokaiselle asiakkaalle hei...
Portfolio (7)
Espanja, Murcia
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...mikä puolestaan edistää kypsytettyjen tuotteiden tyypillisten värien ja aromien kehittymistä. Ne pysyvät kypsymiskammiossa. Rotu: 50% Iberico Ravinto: Tammenterho Etiketti: Musta Energiapitoisuus: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Rasvat: 26.3 g Tyydyttyneet rasvat: 9.7 g Hiilihydraatit: < 0,6 g Sokerit: < 0,5 g Proteiinit: 28.8 g Suola: 3.6 g...
...Seuraava Kinkku, joka tulee 100 % iberialaisista sioista, joita kasvatetaan vapaasti dehesas-alueilla ja ruokitaan viimeisessä lihottamisvaiheessaan luonnollisilla niityillä, aromaattisilla yrteillä ja tammenterhoilla.
Espanja, Alcobendas
...Korkealaatuinen punainen leima iberico-kinkku, joka on peräisin 50 % iberico-rotuisista sioista, joita on ruokittu tammenterhoilla montanera-kauden aikana (elämän viimeiset 6 kuukautta). Kypsytys yli 24 kuukautta. 50 % iberico-tammenterho-sika on sika, jonka alkuperä on puhtaista iberico-sioista (100 % iberico), jotka on risteytetty Duróc-rotuisten siojen kanssa. Nämä siat on kasvatettu vapaana ja ruokittu montanera-kauden aikana tammenterhoilla ja yrteillä elämän viimeiset 6 kuukautta.
Portfolio (10)
Espanja, Madrid
... erikoistuotteistamme on gourmet-kroketit, joita valmistamme eri kokoisina ja makuisina: - Iberico-kinkku - Boletus edulis - Sinihomejuusto - Turska - Karamellisoitu purjo, taateli ja porkkana - Valkosipuligambat - Ei-chorizo-kroketit (100 % kasvis) - Kurpitsakroketit curryllä (100 % kasvis) Meillä on myös kroketti, joka on erityisesti tarkoitettu valmistettavaksi uunissa tai ilmafriteerissä. Täydellinen tuote liiketoimille, joilla ei ole savuhormia sisätiloissaan.
Portfolio (8)
Espanja, Cordoba
Gourmet Ibérico myy korkealaatuisia pata negra -iberian kinkkuja ja paletilloja. Olemme virallisia toimittajia Señorio de los Pedroches -tuottajalle ja työskentelemme suoraan heidän tehtaansa kanssa ilman välikäsiä. Meidän tuotteemme valmistetaan käsityönä Los Pedrochesin alkuperäisnimityksiin rekisteröityjen tuottajien toimesta, mikä takaa laadun ja tiukkojen terveysnormien noudattamisen. 100...
Espanja, Talavera La Real (badajoz)
...Olemme karjankasvattajia, meillä on hyvä sika, josta saamme parhaat tuotteet. Seuraamme sikoja kasvatuksesta teurastukseen, mikä mahdollistaa erinomaisen kinkun, palan, lihan ja bellota-makkaroiden tarjoamisen. Erinomainen iberialainen sika, jota ruokitaan maalla, saa arvostuksen "Bellota 100% Ibérico" ja "cebo de campo". Meillä on yli 4 000 hehtaaria satoja vuosia vanhoja tammi-metsiä Extremadurassa, joissa valitsemme, kasvatamme ja ruokimme iberialaisia sikoja. Sian kasvatus ja seuranta tekevät tuotteistamme erinomaisia ja erottuvat laadultaan.
Espanja, Burgos
Olemme yritys, joka on erikoistunut Extremaduran iberialaisten tuotteiden myyntiin, erityisesti Bellota-iberialaisen kinkun myyntiin. Meillä on kaksi tuotesarjaa: • PURO Iberico (100%) • Iberico, jonka puhtausaste on vähintään 75%. Työskentelemme yksinomaan Dehesa de Extremadura -alkuperämerkinnän alaisuudessa olevien tuotteiden parissa, sillä neljästä olemassa olevasta (D.O. Los Pedroches, D.O...
Espanja, Torrent
Osta verkosta 100 % iberialaista bellota-kinkkua, aitoa pata negra -kinkkua ja muita perinteisiä artesaanisalamituotteita iberialaisesta porsaanlihasta, jotka on valmistettu huolellisesti perinteisten reseptien mukaan kotiseudultamme (Extremaduran alue, Espanja). Haluamme tuoda suoraan pöydällesi parhaat makut meidän kotiseudultamme: Pata Negra -kinkku, Ibérico de Bellota -chorizo, Caña de Lomo...
Espanja, Badajoz
... linjassa kansallisten ja eurooppalaisten säädösten kanssa. Iberialaisia kinkkuja on monenlaisia, ja niiden erottaminen on olennaista laadun varmistamiseksi. Elige Tu Ibérico -palvelussa olemme kehittäneet erityisen merkintäjärjestelmän iberialaisille kinkuille, jonka avulla voit taata tuotteesi laadun. Järjestelmä koostuu neljästä tarrasta, jotka todistavat, että kinkku on iberialainen bellota, 100...
Espanja, Guijuelo
Olemme espanjalainen kasvien tuottaja iberialaiselle kuivatuolle lihalle, erikoisalaamme on korkealaatuinen JAMÓN IBÉRICO. Valmistettu 100 % iberialaisesta lihasta kaikkien tämän espanjalaisen herkkuvalmistuksen perinteiden mukaisesti.
Espanja, Barcelona
...Pata negra iberico kinkku, Bellota kinkku & Serrano espanjalainen Jamón. Osta gourmet & chorizo, kokonainen, luuton ja viipaloitu kinkku. Takuu 100%. Englanti: http://www.jamonarium.com/en/ Ranska: http://www.jamonarium.com/fr/ Espanja: http://www.jamonarium.com...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play