Espanja, Guijuelo-Salamanca
... naudan suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ilman keinotekoisia E-koodia. Paino: 0,280 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen ja kypsyttäminen. Ainesosat: Iberico-porsaan bellota-liha, suola, sokerit, luonnolliset mausteet, kasviproteiini Paino: 0,280 kg...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Tehty parhaista vähärasvaisista lihapalasta Iberian eläimistä, meidän Bellota Ibérico -chorizo tarjoaa silmälle intensiivisen oranssinpunaisen värin, pehmeän tuntuman ja keskitason kovuuden, jossa voimakas aromi korostaa hienosti käytettyä paprikajauhetta. Intensiivinen ja tunkeutuva maku, jonka antaa käytetty iberialainen liha, valloittaa vaativimmatkin makuhermot.
Portfolio (55)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Tuote on valmistettu huolellisesti valitusta jauhetusta / paloitetusta lihasta, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja muita mausteita, ja se on meidän Iberico Bellota -chorizo. Tämä on todellinen herkku makunystyröille, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Iberico Brisa -siat Iberico Brisa -sioilla on erityisiä piirteitä, jotka erottavat ne selvästi muista, ja niiden tuloksena syntyy...
Espanja, Alcobendas
Espanja, Guijuelo-Salamanca
César Nieto on lihatuotteiden ja kinkkujen valmistaja, joka tarjoaa seuraavat tuotteet: Iberialaiset kypsytetyt: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Iberialaiset tuoreet: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Espanja, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Olemme iberialaisten kinkkujen, bellota-makkaroiden ja viipaloitujen tuotteiden jakelijoita ja tukkukauppiaita. Bellota-makkarat - Viipaloidut tuotteet - Iberialainen bellota-lapa - Iberialainen olkapää.
Portfolio (14)
Espanja, Guijuelo
FISAN on perheyritys, jolla on pitkä historia (perustettu 1920, satavuotias yritys), joka on erikoistunut artisaanituotantoon Espanjan gastronomian tähtituotteesta, Iberico Bellota -kinkusta. Valmistamme myös monia muita Iberico-sian tuotteita, kuten embutidos (chorizo, lomo...) ja pakastettuja leikkeitä (pluma, secreto, presa...). Tarjoamme useita muotoja, jotta voimme mukauttaa tuotteen...
Portfolio (10)
Valmistaja Jamón Serrano Jamón Ibérico Cebo Bellota chorizo Lomo leikkeleet. Tuote hyväksytty Yhdysvalloissa, Japanissa, Koreassa IFS-sertifioitu, BRC palveluyritys...
Espanja, Torrent
Osta verkosta 100 % iberialaista bellota-kinkkua, aitoa pata negra -kinkkua ja muita perinteisiä artesaanisalamituotteita iberialaisesta porsaanlihasta, jotka on valmistettu huolellisesti perinteisten reseptien mukaan kotiseudultamme (Extremaduran alue, Espanja). Haluamme tuoda suoraan pöydällesi parhaat makut meidän kotiseudultamme: Pata Negra -kinkku, Ibérico de Bellota -chorizo, Caña de Lomo...
Espanja, Barcelona
...Pata negra iberico kinkku, Bellota kinkku & Serrano espanjalainen Jamón. Osta gourmet & chorizo, kokonainen, luuton ja viipaloitu kinkku. Takuu 100%. Englanti: http://www.jamonarium.com/en/ Ranska: http://www.jamonarium.com/fr/ Espanja: http://www.jamonarium.com...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play