Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Embutido, joka on valmistettu sekoituksesta Iberico-porsaan jauhettua lihaa, johon on lisätty suolaa ja mausteita, vaivattu ja täytetty suolistoon. Herkkä maku ja ominainen aromi. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen ja kypsyttäminen. Ainesosat: Iberico-porsaan bellota-liha, suola, paprikajauhe, sokerit, luonnolliset mausteet, kasviproteiini, luonnollinen aromi ja...
Portfolio (43)
...Iberian sika yli 10 kuukautta. Pieni pala vatsan alareunasta. Noin 150 g. El Secreto Papada de cerdo ibérico on herkkä ja mehukas pala, joka on saatu iberian sian vatsan alareunasta. Se erottuu intensiivisestä maustaan ja pehmeästä koostumuksestaan. Tämä leikkuu, joka tulee yli 10 kuukautta kasvatetuista iberian sioista, painaa noin 150 grammaa ja on ihanteellinen grillaukseen, paistamiseen tai...
Portfolio (15)
Espanja, El Perello
...Romero-hunaja. Ominaisuudet: Väri: hyvin vaalean keltainen amber. Aromi: kukkainen, ambrosiaa muistuttava, pehmeä ja herkkä. Maku: hallitseva makeus, ilman muita komponentteja; ehkä kevyitä happamia vivahteita satunnaisesti. Tuotantoalue: Kalkkikiviset ja lämpimät alueet Iberian niemimaan itä- ja eteläosissa. Väri: hyvin vaalean keltainen amber. Aromi: kukkainen, ambrosiaa muistuttava Maku: hallitseva makeus, ilman muita komponentteja; Tuotantoalue: Kalkkikiviset ja lämpimät alueet itä-...
Portfolio (32)
...Oliiviöljy on nestemäinen rasva, joka saadaan puristamalla kokonaisia oliiveja, Olea europaea -puun hedelmiä, perinteisestä viljelystä. Sitä käytetään yleisesti ruoanlaitossa, paistamiseen tai salaattikastikkeena. Hyödyt ja Ominaisuudet: - Premium-maku ja -aromi: Herkkä mutta intensiivinen, vihreän hedelmän, tuoreiden yrttien ja kevyen pippurisuuden vivahteilla, jotka tuovat syvyyttä ruokiisi...
Portfolio (21)
... muistuttaa rosmariinikasvin yrttisiä nuotteja. Sen maku on makea ja herkkä, hienovaraisella kukkaisella vivahteella, mikä tekee siitä erittäin arvostetun gastronomiassa. Sen hyötyjen joukossa rosmariinihunaja tunnetaan ruoansulatus-, maksaa suojaavista ja elvyttävistä ominaisuuksistaan. Sitä suositellaan ruoansulatuksen parantamiseen, maksaoireiden lievittämiseen ja energian luonnolliseen lisäämiseen...
Portfolio (25)
Espanja, La Seca-Valladolid
...Kauniin oljenkeltaisen värinen viini, jossa on vihreitä sävyjä. Tuoksussa ilmenee elegantteja, puhtaita ja intensiivisiä lajikearomeja fenkolista ja omenasta, sekä kolmannen asteen aromeja (uudesta puusta) vaniljasta ja paahdettomista pähkinöistä. Maku on viini, joka on kermaista, hienovaraista ja täyteläistä, tarjoten herkullisen matkan kitalaessa, jättäen voimakkaan, hyvin kestävän ja maukkaan...
Portfolio (12)
...Herkkä maku, joka on valmistettu parhaista lihoista ja luonnollisista mausteista...
Portfolio (9)
...Sileä, kevyt viini, jossa on herkkä maku, ripaus happamuutta ja hyvin tasapainotettu. Täydellinen mihin tahansa ateriaan.
Portfolio (3)
Espanja, Villalgordo Del Jucar
...Sienet, joiden maku on herkkä ja mieto, sisältävät runsaasti vettä, monimutkaisia hiilihydraatteja ja kuitua. Ylivoimaisella tekstuurillaan verrattuna muihin sieniin, ne ovat rikkaita B- ja C-vitamiineista.
Portfolio (6)
...Appelsiinikukka-hunaja, joka on saanut Kansainvälisen Huippumaku-palkinnon, jonka myönsi Kansainvälinen Maku-instituutti Brysselissä 2024. Tuomaristo koostuu yli 200 itsenäisestä makuasiantuntijasta yli 20 maasta, arvostetuista kokkeista ja sommelierista, jotka ovat saaneet tunnustusta La Guía Michelín ja Gault Millau -oppaista. Appelsiinikukka-hunaja on tuotettu appelsiinipuun (Citrus spp) ja mandariinipuun kukkien nektarista. Sen väri on erittäin vaalea amber, intensiivinen aromi ja herkkä maku, jossa on happamia komponentteja.
Espanja, Calamocha
...Pitkä, muotoiltu ja pyöristetty reunoiltaan säilyttäen jalan. Punainen väri ja kiiltävä ulkonäkö leikkauksessa, lihaksessa osittain läpäisevää rasvaa. "Jamón Casa Vieja D.O." Teruelista on korkealaatuinen tuote. Jopa kaksi vuotta luonnollista kypsytystä Calamochan (Teruel) kuivatushuoneessamme. Intensiivinen aromi, jossa on herkkä ja vähäsuolainen maku. 100 % Teruelista, terveellinen ja...
Portfolio (1)
Espanja, Alcobendas
... vaaleanpunaisesta purppuraan. Ulkonäkö: Ulkopuolelta: Tyypillinen, tiheä. Leikkauksessa: Tiheä, suonellinen ja ominainen. Maku: Herkkä makuinen liha. Sisäinen rasva on erittäin aromaattista ja juoksevaa, sulaten suussa ja täyttäen makuhermot vertaansa vailla olevalla, vivahteikkaalla, intensiivisellä ja pitkäkestoisella maulla. Haju: Tuoksuva ja herkkä. Rakenne: Hieno ja homogeeninen. Vähän kuituinen, ilman sitkeyttä tai pehmeyttä.
Portfolio (10)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play