...Iberian sika yli 10 kuukautta. Tira de Magro, joka on poistettu sian kyljestä, luun ja luun välistä; ja sisältää rasvaa. Kappaleet painavat noin 100–150 g. Iberian sian rib meat strip on erityinen leikkuu, joka saadaan yli 10 kuukautta vanhasta iberian sian kyljestä. Tämä tuote erottuu täydellisestä tasapainostaan lihaksen ja rasvan sisällön välillä, tarjoten mehukkaan koostumuksen ja syvän...
Portfolio (15)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
... rasva. Käsityönä valmistettu prosessi. Kypsytys 24 – 30 kuukautta. Esittely: Jokainen pala on kääritty rasvattomaan paperiin, kääritty kankaaseen ja yksittäisessä laatikossa. Ainesosat: Iberialainen tammenterho-sika kinkku ja merisuola Erityispiirteet: Pitkä muoto ja pehmeä rasva. Käsityönä valmistettu prosessi. Kypsytys 24 – 30 kuukautta...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
... palan kilolta, kontrolloidussa lämpötilassa, 3º - 5º Celsius-asteessa, ja suhteellisessa kosteudessa 75% - 85%. Rotu: 50% Iberialainen Ravinto: Kenttäruokinta Etiketti: Vihreä Energiapitoisuus: 318 Kcal / 1323 KJ Rasvat: 22.1 g Tyydyttyneet rasvat: 6.94 g Hiilihydraatit: < 0,9 g Sokerit: < 0,5 g Proteiinit: 28.8 g Suola: 3.22 g...
...Iberialainen sianlihan selkä. Tarjoamme sen tuoreena tai pakastettuna. Tyhjöpakattu 0,5 tai 1 kg pakkauksissa tai irtotavarana. Sertifioitu iberialainen sianliha iberialaisen laatustandardin mukaan.
Portfolio (7)
Espanja, Madrid
Espanja, Murcia
...Parannettu lihatuote, joka on valmistettu lihasta, joka vastaa lihasmassaa, jossa on luuta, jalkaa ja kavioita Iberian sian takapään puolikkaasta. Sika on ruokittu viljalla ja luonnonvaroilla, ja tuote on soveltuva ihmisten kulutukseen. Paino: 0,100 g...
Portfolio (178)
Espanja, Guijuelo
Yritys Black Pork Sociedad Limitada vie 100 % bellota -jalohammasmakkaraa sekä kokonaisina että viipaloituina. JAMON IBERICO 100 % DE BELLOTA / PATA NEGRA Yksittäispakkaus 100 grammaa Hinta: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Espanja) Käyttöaika: 12 kuukautta tuotantopäivästä 40 kappaletta laatikossa (jokaisen laatikon keskipaino on 6,55 kiloa) Minimitilaus: 50 laatikkoa (2.000 kappaletta 100 grammaa k...
Portfolio (2)
Espanja, Talavera La Real (badajoz)
...Olemme karjankasvattajia, meillä on hyvä sika, josta saamme parhaat tuotteet. Seuraamme sikoja kasvatuksesta teurastukseen, mikä mahdollistaa erinomaisen kinkun, palan, lihan ja bellota-makkaroiden tarjoamisen. Erinomainen iberialainen sika, jota ruokitaan maalla, saa arvostuksen "Bellota 100% Ibérico" ja "cebo de campo". Meillä on yli 4 000 hehtaaria satoja vuosia vanhoja tammi-metsiä Extremadurassa, joissa valitsemme, kasvatamme ja ruokimme iberialaisia sikoja. Sian kasvatus ja seuranta tekevät tuotteistamme erinomaisia ja erottuvat laadultaan.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play