...Iberian sian 10 kuukautta vanhempi. Keskiosan soikea osa, joka on otettu lihan yläosasta. Kappale painaa 500–700 g. Iberian sian Presa on soikea ja mehukas leikkuu, joka saadaan yli 10 kuukautta vanhojen iberialaisten sikojen lihan yläosan keskiosasta. Tämä premium-leikku, jonka paino on noin 500–700 grammaa, erottuu intensiivisestä maustaan ja pehmeästä, mureasta koostumuksestaan, mikä tekee...
Portfolio (16)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
... lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja. Paino: 0,7-1,2 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli Paino: 0,7-1,2 kg...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...El Mogote Ibérico on herkullinen lihapala, joka tulee iberialaisesta siasta, joka on alkuperäinen rotu Iberian niemimaalla. Tämä leikkuu erottuu voimakkaasta maustaan ja mehukkaasta koostumuksestaan, kiitos rasvan tunkeutumisen sian lihaksiin. Täydellinen paistettavaksi tai grillattavaksi, Mogote Ibérico on ihanteellinen niille, jotka etsivät aitoa ja makua täynnä olevaa kulinaarista kokemusta...
Portfolio (8)
Espanja, Alcobendas
...Iberialaisen Cebo de Campo -possun 50% iberialaisesta rodusta Tuote on peräisin yhdestä Iberian sian kahdesta lapaosasta, maustettuna korkealaatuisella suolalla ja paprikalla. Yksi vanhimmista ja arvostetuimmista makkaroista, joka tunnetaan erottuvasta maustaan, väristään, koostumuksestaan ja rasvasta. Intensiivinen maku. Erittäin suositeltava. Paino: 1 kg - 1,3 kg. Alkuperä: Salamanca...
Portfolio (10)
Espanja, Madrid
...Tämä leikkaus on erittäin houkutteleva grillijuhliin, ja se koostuu Iberian sian kyljistä, jotka on leikattu keskeltä. Ne voidaan pakata alipaineeseen, flow packiin ja ski packiin, mutta jälkimmäinen on pienempi. Vienti voi olla tuoretta tai pakastettua.
Portfolio (3)
Espanja, Cuarte De Huerva
...Iberialainen lomo on tyypillinen espanjalainen makkara, joka muistuttaa vähärasvaista coppa-makkaraa, ja sen koostumus on hieno ja hieman mausteinen. Cinco Jotas -merkin puhdas Bellota-lomo valmistetaan iberialaisen sian iliopsoas-lihaksesta, joka kasvatetaan puolivapaasti Iberian niemimaan laitumilla. Tänä aikana, joka tunnetaan nimellä "Montanera" (tämä on erityinen lihottamisvaihe, joka...
Portfolio (10)
Espanja, Guijuelo
...Korkealaatuinen Iberian Tammi-ruokittu Kinkku 100% Iberico, viipaloitu veitsellä ja pakattu vakuumiin. Toimitamme vain B2B, lisätietoja täältä: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimitoimitus: 25 pahvilaatikkoa (1.000 kpl). Hinta 25 pahvilaatikolle: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Espanja) Parasta ennen: 12 kuukautta valmistuspäivästä. Pahvilaatikon paino: 6,55 kg. Toimitusaika: neuvoteltavissa. KULJETUS: Jäähdytetty 5ºC.
Portfolio (2)
...Salchichón, makkara, joka valmistetaan Iberian sioista, jotka on ruokittu viljaseoksilla ja palkokasveilla ja kasvatettu talleissa tai lihakarjatiloilla intensiivisessä järjestelmässä. Se valmistetaan hienoksi jauhetuista Iberian sian lihasta ja rasvasta, maustettuna suolalla, pippurilla, muskottipähkinällä, oreganolla ja valkosipulilla, ja täytetään sian luonnollisella suolistolla...
... hetkellä on suurta hämmennystä kuluttajalle. JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) myy vain "puhtaista Iberico" sioista peräisin olevia tuotteita, nykyisin "100% Iberico" sioista ja vain "bellota" tai "cebo de campo" -laatuja. Aitoa "pata negra" Madridin vuorilta. 100% Iberian siat ovat niitä, jotka ovat syntyneet 100% Iberian isästä ja äidistä, jotka on rekisteröity Iberian sian rodun sukukirjaan.
Espanja, Guijuelo
... asiakkaidemme tarpeisiin (luulliset kinkut, luuttomat kinkut, embutidos, pakastettu Iberico-sian liha ja käsin leikattuja tuotteita). Toisaalta FISAN on tehnyt yhteistyötä joidenkin Espanjan arvostetuimpien kokkien kanssa, kuten Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) tai José Carlos Fuentes (*Michelin) muiden joukossa, jotka ovat parhaita esimerkkejä...
Portfolio (10)
Espanja, Lebrija
Perheyritys, joka on toiminut yli kolmekymmentä vuotta Iberian sian jalostuksessa, valmistuksessa, varastoinnissa ja jakelussa. Viime vuosina olemme laajentaneet kansainvälisesti työskennellen kaikkien sianlihaan liittyvien tuotteiden parissa.
Espanja, Córdoba
JAMIVI-yritys, joka on erikoistunut iberian sian käsityötuotantoon, perustettiin 1970-luvulla tarkoituksena hyödyntää parhaat pähkinöillä ruokitut siat, joita kasvattavat heidän omistajansa, Escribano-perhe, joka tulee suurimmaksi osaksi maataloussektorilta. Los Pedrochesin alueen lempeä maisema ja ilmasto yhdistettynä hyvin tehdyn perinteeseen tekevät iberian sian luonnollisesta kasvatuksesta...
Espanja, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Olemme perheyritys, jolla on perinteinen luonne ja pitkä kokemus kinkku- ja makkarateollisuudesta. Sijaitsemme Salamanca-n alueen Campo Charro sydämessä. Los Serranos keskittyy artesaanityönä valmistettujen iberialaisten makkaroiden ja bellota-kinkkujen valmistamiseen, ja meillä on kaksi selkeästi erottuvaa tuotantolinjaa. 1. Iberian sian makkaroiden ja kinkkujen...
Espanja, Sevilla
...- hunajamustardia, - hunajassa sokeroituja hedelmiä, - iberian sian pateita, - tuotteiden personointia, kuten öljyjä ja liköörejä, - lahjalaukkuja, - valmiita ruokia, kuten häränhäntämakkaraa, sianporkkanamakkaraa, tonnikalamakkaraa ja muita valmiita tuotteita, - pastöroimattomia vuohenjuustoja raakamaitosta, - pehmeitä juustoja, - kypsytettyjä juustoja sekä lampaan että vuohen maidosta...
Espanja, Madrid
Bellota Ibérica on Grupo Mendozan Iberian-tuotteiden yksinoikeudellinen jakelija, joka on erikoistunut iberian sian kasvatukseen sekä kinkkujen, palettien ja lihan valmistukseen. Heillä on useita tiloja eri paikoissa Huelvan vuoristossa (ANDALUSIA), ja kaikki heidän tuotteensa ovat omasta karjasta ja laiduntavat heidän tiloillaan. Kasvatus-, teurastus-, muotoilu-, suolaus-, kuivaus- ja kypsytysprosessi tapahtuu perinteisellä tavalla, kuten tällä alueella on ollut tapana muinaisista ajoista lähtien, perinteisissä ja yksinomaisissa teurastamoissa, kuivaamoissa ja lihatuotantotehtaissa.
Vientimme espanjalaisia elintarvikkeita ja juomia, ja meillä on sopimuksia tärkeimpien espanjalaisten tuottajien kanssa. Voimme tarjota mitä tahansa tarvitsemaanne tuotetta. Tuotevalikoima - Espanjalaiset öljyt ja etikettit - Espanjalaiset Iberian tuotteet - D.O. -nimelliset kinkut ja Iberian makkarat - Sian-, vasikan- ja kananliha - Säilykkeet kalasta ja äyriäisistä: - Pohjoisen...
Espanja, FREGENAL DE LA SIERRA
Yritys, joka on erikoistunut suoraan jakeluun Iberian sian parhaista kuivureista mihin tahansa maailman kolkkaan. Tuotteemme ovat ensiluokkaisia ja sertifioituja niiden kategorioiden mukaan, mikä todistaa niiden laadun. Olemme erikoistuneet KINKKUIHIN, OLKAPÄIHIN JA KÄÄRETTÄVIIN TUOTTEISIIN. Sijaitsemme pienessä paikassa Extremadurassa, Iberian sian syntypaikassa. Teemme yhteistyötä kaikenlaisten asiakkaiden kanssa. Älä epäröi vierailla sivustollamme tai ottaa meihin yhteyttä saadaksesi hintatietoja suurista tilauksista.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play