...Iberialainen juusto on puristettua juustoa, joka valmistetaan kolmen maidon seoksesta (lehmä, lammas ja vuohi). Se on suosituin juusto Espanjassa, ja sen osalta noudatetaan 4. kohdassa esitettyjä suhteita, jotka on määritelty liitteessä I kuninkaallisessa asetuksessa 262/2011, 28. helmikuuta, jossa hyväksytään laatuvaatimukset juustoille ja sulatetuille juustoille. Kaiken juuston, jota myydään nimellä "Iberialainen", on oltava valmistettu tuoreesta maidosta seuraavissa suhteissa: enintään 50 % lehmänmaitoa, vähintään 15 % vuohenmaitoa ja vähintään 15 % lampaanmaitoa.
...Juusto, joka on valmistettu pastöroidusta lehmän, vuohen ja lampaan maidosta (3 maitoa).
Pehmeä IbericoJuusto Rocinante - Kypsytetty 7 päivää.
Puolikypsytetty IbericoJuusto Rocinante - Kypsytetty 2 kuukautta.
Kypsytetty IbericoJuusto Rocinante - Kypsytetty 6 kuukautta.
...2. marraskuuta Bergenin Grieghallenissa (Norjassa) järjestettiin kansainvälinen juustokilpailu "World Cheese Awards". 230 tuomaria arvioi 3.472 juustoa 41 maasta pitkän päivän aikana.
QUESOS NAVALMORAL on saavuttanut seuraavat palkinnot:
Manchego DOP Semicurado -juusto: KULTAMEDALJI
Manchego DOP Curado -juusto: HOPEAMEDALJI
Manchego DOP Viejo -juusto: BRONSSIMEDALJI
Iberico-juusto: BRONSSIMEDALJI
Nämä palkinnot vahvistavat päivittäistä sitoutumistamme laatuun ja huolellisuuteen juustojemme valmistuksessa.
...sekä lampaanmaidosta että sekoituksesta (lammas, vuohi ja lehmä), erityisesti lampaanjuustot, joilla on alkuperämerkintä DO "Queso Zamorano" ja juustomme CASTELLANO, joka omaa IGP:n "Castellano". On myös syytä mainita erikoisuutemme Juusto "Ibérico". Se valmistetaan erityisestä sekoituksesta raakamaitoa lampaalta, vuohilta ja juustosta. Valmistamme myös pastöroituja juustoja.