Espanja, Malagón
...Juusto, joka on valmistettu pastöroidusta lehmän, vuohen ja lampaan maidosta (3 maitoa). Pehmeä Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 7 päivää. Puolikypsytetty Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 2 kuukautta. Kypsytetty Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 6 kuukautta.
Portfolio (8)
...Iberialainen juusto on puristettua juustoa, joka valmistetaan kolmen maidon seoksesta (lehmä, lammas ja vuohi). Se on suosituin juusto Espanjassa, ja sen osalta noudatetaan 4. kohdassa esitettyjä suhteita, jotka on määritelty liitteessä I kuninkaallisessa asetuksessa 262/2011, 28. helmikuuta, jossa hyväksytään laatuvaatimukset juustoille ja sulatetuille juustoille. Kaiken juuston, jota myydään nimellä "Iberialainen", on oltava valmistettu tuoreesta maidosta seuraavissa suhteissa: enintään 50 % lehmänmaitoa, vähintään 15 % vuohenmaitoa ja vähintään 15 % lampaanmaitoa.
Portfolio (2)
Erikoistuotteiden jakelu ja edustus erikoisliikkeille ja Horeca-kanavalle. Vuodesta 1990 olemme palvelleet asiakkaitamme laajalla tuotevalikoimalla: kotimaiset ja tuontijuustot, kvittenit, leikkeleet, kinkut, iberico-kinkut, valkoiset kinkut, alkuperäisnimitykset, häränliha, iberico-sianliha, suolattu turska, pakastettu turska ja suolapisteen turska, säilykkeet, öljyt, savustetut kalat, 4. ja 5...
Espanja, Zamora
...sekä lampaanmaidosta että sekoituksesta (lammas, vuohi ja lehmä), erityisesti lampaanjuustot, joilla on alkuperämerkintä DO "Queso Zamorano" ja juustomme CASTELLANO, joka omaa IGP:n "Castellano". On myös syytä mainita erikoisuutemme Juusto "Ibérico". Se valmistetaan erityisestä sekoituksesta raakamaitoa lampaalta, vuohilta ja juustosta. Valmistamme myös pastöroituja juustoja.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play