Gastronomian ja Kulinaarisen Johtamisen Kampus Gasmassa koulutamme ammattilaisia, jotka muuttavat epävarmuuden mahdollisuudeksi. Tiedämme, että on vähän hyötyä olla loistava kokki, jos tämä tekninen erinomaisuus ei perustu vahvaan johtamisosaamiseen, ja täällä saat sen, sillä työskentelemme joka päivä kouluttaaksemme ammattilaisia, jotka pystyvät ennakoimaan alan ja markkinoiden muutoksia, ilman pelkoa innovoida tai etsiä uusia gastronomisia tai liiketoiminnallisia ratkaisuja. Kokkiopintomme jakautuvat tutkintoihin, maisteriohjelmiin ja diplomeihin, joita opettavat alan parhaat ammattilaiset.
Espanja, Madrid
Antociano on yritys, joka on erikoistunut tapahtumien ja gastronomisten aktiviteettien järjestämiseen. MEIDÄN PALVELUALUEEMME - GASTRONOMISET AKTIVITEETIT: maistelutyöpajat, ruoanlaitto, pelit, yhdistelmät... - GASTRONOMISET TAPAHTUMAT: esitykset, messut ja markkinat, kansanjuhlat... - GASTRONOMINEN TURISMI: kaupunkikierrokset ja maaseutumatkat, maaseutumajoitukset... - KATTAMINEN: teemat, yhteisöille, juhlat, kokki kotona... - RATKAISUT 5 AISTILLA: kannustimet, gastronominen markkinointi, viestintä...
Espanja, El Quintanarejo (vinuesa)
... Vauvan sängyt Meillä on kaksi vauvan sänkyä asiakkaidemme käytettävissä. Kokkipalvelu Quinta San Jorge tarjoaa mahdollisuuden tilata kokki, jotta vierailunne taloissamme olisi mukavampaa. Jos haluatte tilata näitä palveluja, ottakaa meihin yhteyttä saadaksenne lisätietoja.
Espanja, Fuengirola
Restaurante los Enebros on Fuengirolassa, Jesús Santos Rein -kadulla sijaitseva ravintola, joka tarjoaa autoruokaa. Rauhallinen ympäristö, jossa voit nauttia herkullisista annoksista, joita on valmistanut kokki Juan Rondón ja Restaurante los Enebrosin tiimi. Annosvalikoimasta löytyy suuri määrä lihaa, kalaa ja alkuperäisiä alkupaloja, jotka on valmistettu tuoreista raaka-aineista, ostettu samana...
...kasvissyöjille tai jos on muita ehtoja tai kiinnostuksen kohteita. Huippuaktiviteettimme ovat: Malagan Tapas-kierros Tapas-/Paella-kokkauskurssit Yksityinen opastettu kierros ja yksityinen cocktail Picasso-museon terassilla/pihalla, jota johtaa kokki Dani García.
Espanja, Fuengirola
Yksityinen kokki, joka on erikoistunut kansainväliseen keittiöön. Yli 10 vuoden kokemuksella tarjoan ruoanlaittopalveluja juhliin ja yksityistilaisuuksiin. Tämä on erilainen ja paljon parempi kokemus kuin pelkkä catering-palvelu; tarjoan henkilökohtaista palvelua ja hienostunutta ruokaa. Olen nuori, energinen, luova ja intohimoinen kokki. Tarjoan palveluja Marbella, Estepona, Sotogrande, Mijas ja...