Italia, Foggia
Marvin Toys perustettiin vuonna 2003 lelujen maahantuojaksi ja tukkukaupaksi, alkaen pienestä varastosta Foggia:ssa. Aluksi työ oli perheyrityksen luonteista, mutta vuosi vuodelta olemme kasvaneet tuomalla markkinoille yhä enemmän tuotteita, ja tukkumyynnin ohella olemme avanneet myös useita vähittäismyyntipisteitä. Meillä on käytössämme huolellisia ja osaavia yhteistyökumppaneita, jotka yhdessä k...
Portfolio (47)
Italia, Lumezzane
PERINTEEN JA TEKNOLOGIAN VÄLILLÄ Koko aterimien tuotantoketju on sisäinen, suunnittelusta ja muottien luomisesta eri työvaiheisiin, mukaan lukien korkealaatuisten mallien kuumennus, aina pakkaamiseen, pakkaamiseen ja lähettämiseen saakka. Perinteisen käsityön rinnalle olemme tuoneet robottiteknologiaa, erityisiä ohjelmistoja ja jatkuvaa henkilöstön koulutusta. SALVINELLI NYT 5 000 neliömetrin tuo...
Portfolio (10)
Italia, Acquaviva Picena
...UUSI TAPA OLLA KOKKI SUURESSA KEITTIÖSSÄ. RUOKAKULTTUURIN PERINNE, TAIDE JA INTOHIMO OVAT AINEKSET, JOILLA VALMISTAMME PUOLIVALMISTEET TEILLE. Olemme kehittäneet ainutlaatuisia kaavoja, jotka auttavat sinua säästämään arvokasta aikaa keittiössä, tinkimättä kuitenkaan ruokiesi mausta ja aitoudesta. Investoi laatuun ja luotettavuuteen. Valitse huippulaatu puolivalmisteidemme avulla ja löydä keino yksinkertaistaa työtäsi keittiössä ilman, että laatu kärsii. Ota meihin yhteyttä jo tänään selvittääksesi vaihtoehtomme ja miten voimme auttaa sinua erottumaan alallasi. Selaa katalogia ja löydä oma herkkusi.
Portfolio (3)
...ERILAISTEN KEITTIÖVEITSIEN SETTI Kahva: Oliivi Terä: AISI 440/A ruostumaton teräs Pakkaus: Puulaatikko Veitsiä on suunnitellut kokki Fabrizio Nonis.
Portfolio (9)
Italia, Bruneck
...Työvaatteet yrityksellesi ostettavissa verkosta 30% alennus uusille asiakkaille Koodi: WTIND30 Mukavat ja laadukkaat työvaatteet ovat perusedellytys, jotta voit antaa kaikkesi työssä. Me teemme kaikkemme, jotta voimme koota sinulle parhaat yhdistelmät valtavasta valikoimastamme. Olitpa sitten kokki, rakennustyöläinen, tarjoilija tai kampaaja, löydät meiltä kaiken, mitä tarvitset näyttäytyäksesi työssäsi hyvin. Voimme myös koristella ja yksilöidä jokaisen vaatekappaleen sopivalla logolla tai tekstillä.
Portfolio (9)
Italia, Villafranca
...). Tämä pastatyyppi on tyypillinen Amalfiin, jossa se syntyi kokki Enrico Cosentinon käsissä vuonna 1978, kun hän esitteli Scialatiellit kulinaarisessa kilpailussa ja voitti niiden ansiosta vuoden entremetier -palkinnon. Vastaavuus tuorepastan ja kuivatun pastan välillä: Laadun tekeminen valinnaksi paremman elämän puolesta. 270 kcal/100g tuorepastalle 350 kcal/100g kuivatulle pastalle Tuore Välimeren Pasta Made In Italy "Napoli" Kylmäkuljetukset Stef...
Portfolio (4)
Italia, Messina
... "instituutio"! Tässä valmistuksessa kokki Titti on onnistunut korostamaan sen makua. Makeat ja suolaiset maut yhdistyvät täydellisesti. Täydellinen levitettäväksi, mutta myös ensimmäisten ja toisten ruokien maustamiseen. Sen nauttiminen on kuin matka aitoon Sisiliaan! VIIPALOIDUT MUNAKKAAT ÖLJYSSÄ: Purkeissa on vain aitoja munakoisoja, valmistettu käsityönä.
Portfolio (10)
Italia, Taormina
...Nauti aidosta sicilialaisesta kulinaarisesta kokemuksesta vierailemalla yhdessä Sicilian vanhimmista ruokamarkkinoista ja opi salaisuuksia ja reseptejä yhdestä Italian parhaasta keittiöstä. Vietä päivä kuin paikalliset aidossa, lämpimässä tunnelmassa oikeassa Siracusassa. Ystävällinen kokki-opas tapaa sinut suoraan hotellissasi, jos majoituksesi on Ortigiassa. Kävele vanhoille ruokamarkkinoille...
...Lunch bar & Restaurant al 227 on uusi kulinaarinen haaste, joka tukee Hotel degli Amici -hotellia Artenassa Via Latinalla. Tunnettu kokki Agostino Balzi valmistaa innovatiivisia, alkuperäisiä ja herkullisia gourmet-ruokia sekä perinteisiä ruokia uudella twistillä. Ravintola on aina asiakkaidensa käytettävissä aamiaisesta illalliseen. Voit nauttia ainutlaatuisista ja alkuperäisistä annoksista joka hetki, ja hyvä maku on aina mukana. Ystävällisyys ja ammattitaito ovat jokaisen asiakkaan käytettävissä lämpimässä, tyylikkäässä ja innovatiivisessa perheympäristössä.
Italia, Vizzini
Italialainen elintarviketuotantoyritys, jolla on rekisteröity tuotemerkki Buon Appetito Chef!, valmistaa pakastettuja alkuruokia, pääruokia, aperitiiveja ja sormiruokia, pääasiassa kalasta. Reseptit ja ruoat on suunnitellut ja valmistanut tunnettu tähdellä palkittu kokki Pietro d’Agostino, joka on valinnut ainesosat ja valmistanut meille parhaat modernisoidut versiot Välimeren perinteisistä...
Portfolio (2)
Italia, Messina
Sea Dream Charter on toiminut purjehdusalan yritys jo monia vuosia. Tarjoamme asiakkaillemme unohtumattomia risteilyjä Eolian saarille kaicolla. Voit nähdä kuvia, reittejä ja hintoja vierailemalla verkkosivustollamme ja tekemällä varauksen suoraan sieltä. Caicco Santa Barbara koostuu kolmesta tai neljästä jäsenestä - kapteeni, kokki, isäntä, merimies. Järjestämme retkiä Strombolin ja Vulcano-vuorten kanssa oppaan johdolla. Odotamme sinua Caicco Santa Barbarassa viettämään unohtumattomia hetkiä Eolian saarten viehätyksessä.
Italia, Monza
Eksklusiivinen luksus Yritys toimii luksuspalveluiden alalla. Olemme kykeneviä tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman palveluja koko Italiassa ja Euroopassa: - Lentokonesijoitus - Luksusautojen vuokraus (kuljettajalla ja ilman) - Henkilökohtainen avustaja - Henkilökohtainen ostaja - Henkilökohtainen kokki - Matkapaketit ja räätälöidyt matkat Olemme äskettäin avanneet toimiston Malagassa...
Italia, Parma
...korkealaatuiset raaka-aineet, jotka on valittu huolellisesti kokki Davidelta. Erityisiin tilaisuuksiin tai jokapäiväiseen keittiöönne, erityinen ja jatkuvasti päivittyvä valikoima tuoretta pastaa, paikallisia tuotteita ja valikoituja viinejä sekä käsintehtyjä jälkiruokia. SHOP ja toimitukset koko Italiaan. Ruokalista on sesonkikohtainen, ja jokaisessa menun vaihdossa nuorten yhteistyökumppaneiden...
... saanut alkunsa kokki Sergio Maria Teutonicolta, joka on tunnettu laajalle yleisölle televisio- ja radiokanavilla yhdessä kokki Daniela Goffredon kanssa. Koulun tilat ovat ilmastoituja, moderneja ja viihtyisiä, ja pysäköinti on helppoa.
Italia, Roma
Ravintola Sandalia syntyi halusta luoda uusi makutaso, joka perustuu täysin tuoreeseen kalakeittiöön, jossa erityistä huomiota kiinnitetään parhaiden raaka-aineiden huolelliseen valintaan, jonka on henkilökohtaisesti valinnut kokki Vitalia Scano. Käytämme varmasti alkuperältään tunnettuja tuotteita, jotka saapuvat päivittäin tuoreina ravintolaan, ja niitä käytetään upeiden annosten valmistamiseen...
Italia, Montesano Sulla Marcellana
...joille äiti on paras kokki ja perinne paras inspiraatio. Siksi heidän öljyssä säilötyissä boccaceissa löydät Cilenton paikallistuotteita, jotka on valmistettu Välimeren ruokavalion reseptien mukaan. Heidän Campanian paikallistuotteensa, jotka on säilötty öljyyn, etikkaan ja suolaliemeen, ovat erikoisuuksia, joiden maku on hienostunut, mutta joita voi nauttia ilman muodollisuuksia. Hillot, kastikkeet...
Meiltä löydät kauneimmat kokki- ja tarjoilijapuserot ja -housut: paidat, solmiot, perhoskravatit, polo-paidat, t-paidat, essut, lippikset, jalkineet; pizzoille, leipureille, kondiittoreille, gastronomille, teurastajille, leikkelemyyjille. Laaja valikoima essuja kotitalousapulaisille, avustajille, opettajille, myyjille, kosmetologeille, kampaajille, sairaanhoitajille, avustajille...
Ravintolat Amalfin rannikolla, erikoisuudet liha- ja kalagrillissä, syö hyvin, maksa vähän. Vuodesta 1994 lähtien Ristorante Pizzeria Antico Mulino Vietri sul Maressa, viehättävässä paikassa Amalfin rannikolla, on tarjonnut asiakkailleen tyypillisiä liha- ja kalaruokia grillissä, mestarillisesti valmistettuna kokki Antonio Carmandon toimesta, tiukimpien merimiesperinteiden mukaan, jotka ovat...
Italia, Molin Del Piano
Casali del Trebbiolo sijaitsee firenzeläisillä kukkuloilla, vain muutaman kilometrin päässä Firenzestä. Täällä voi viettää viikonlopun, loman tai vain päivän luonnon rauhassa, joka ympäröi maalaistaloa. Ravintolan kokki valmistaa räätälöityjä ruokia, jotka on valmistettu toskanalaisista erikoistuotteista. Asiakkaat voivat nauttia ulkouima-altaasta tai kävellä metsikössä, joka ympäröi relaisia.
Hotellissa on 13 huonetta, joissa kaikissa on kylpyhuone ja televisio, ravintola- ja baaripalvelut sekä luku-tila. Kesäpuutarha ja opastetut retket alueella joko kävellen tai maastopyörällä hotellin tarjoamana. Ravintola tarjoaa paikallisia perinteisiä ruokia, joita on taitavasti muokannut kokki Roberto. Ei kaukana Carnian pääsuksikohteista, hotellissa on asiakkaille kuljetuspalvelu hiihtokeskuksiin.
Italia, ruvo di puglia
TATERA catering syntyi Salvatore Catalanon ideasta ja kokki Domenico Tamborran avustuksella. He ovat luoneet vaihtoehtoisen palvelun vastaanottosaliin, tarjoamalla huolella valmistettuja ja hienostuneita ruokia syntymäpäivien, häiden, rippijuhlien ja erilaisten tapahtumien juhlistamiseen. Jokainen tapahtuma voi olla elävöitetty muusikoilla, koomikoilla ja tanssijoilla. Tarjoamme myös...