...Makeutusaineet, NES (makeutusaineet, ei muualla määritelty) viittaa kaikkiin makeutusaineiden tyyppeihin, joita ei sisällytetä erityisiin sokerikategorioihin. Nämä makeutusaineet voivat olla luonnollisia tai keinotekoisia, ja ne sisältävät tuotteita kuten hunajaa, siirappeja ja muita ainesosia, joita käytetään ruoan makeuttamiseen. Tämä kategoria kattaa myös harvinaisemmat makeutusaineet tai sellaiset, joilla ei ole vakiintunutta luokitusta, kuten jotkut hedelmistä johdetut sokerit tai kasvipohjaisista lähteistä valmistetut prosessoidut tuotteet.
Portfolio (141)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...luonnolliset mausteet, kasviproteiini, luonnollinen aromi ja luonnollinen porsaan suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen ja kypsyttäminen Ainesosat: Iberico-porsaan bellota-liha, suola, paprikajauhe, sokerit, luonnolliset mausteet, kasviproteiini...
Portfolio (43)
Espanja, Orkoien-Navarra
... Kohotusaine (ammoniumbikarbonaatti).","Fat":"Speltin Rasva:43,20 G, josta Tyydyttyneitä 3,80 G","Reference2":"Spelt Viite:Rqaeeg","EnergeticValue":"Speltin Energiarvo:2474 Kj/594 Kcal","Bulk":"Spelt Suurempi:Laatikko, jossa 2,5 Kg. Neto","Protein":"Speltin Proteiini:6,71 G"},"WHEAT":{"Ean2":"Vehnä Ean:8413115003729","Carbohydrates":"Vehnän Hiilihydraatit:44,81 G, josta Sokerit 14,97 G","Salt...
Portfolio (37)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...kuivaaminen ja kypsyttäminen. Makkaroiden hyödyt Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-sikamme tarjoavat meille lihaa. Energiapitoisuus: 432Kcal / 1919KJ Rasvat: 38.5 g Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g Hiilihydraatit: 2.1 g Sokerit: 1.3 g Proteiinit: 26 g Suola: 3 g...
Espanja, Aielo De Malferti
...KÄYTÖN EDUT Edistää fotosynteesiä lisäämällä hedelmien kehitystä. Parantaa siitepölyn laatua ja lannoitusprosessia, mikä lisää hedelmien kiinnittymistä. Lannoite, joka stimuloi kasvullista kasvua ja lisää vastustuskykyä stressitilanteissa. Aktivoi kypsymisen, tuottaen aikaisia satoja täysin kehittyneillä hedelmillä. Parantaa hedelmien laatua: väri, aromi, maku, kiinteys, sokerit, koko ja paino. Edistää peptidien ja proteiinien synteesiä sekä makro- ja mikro ravinteiden omaksumista.
Portfolio (6)
Espanja, Almendralejo
...Cava Chardonnaystamme makeutamme hieman niitä, jotka etsivät pehmeämpää makua, kuitenkaan menettämättä tyypillisiä aromeja tuoreesta cavamme, joka voitti palkinnon Brysselin Maailmanmestaruuskilpailuissa 2013. Lajikkeet: 100% Chardonnay Alkoholipitoisuus: 11,70 % vol Sokerit: 12 g/L. Kypsytys, erästä riippuen 9–25 kuukautta...
Portfolio (7)
Espanja, Madrid
...Alkuperä: Paraguay Ravintoarvot (jokaisessa 100 g): Energia: 566 kcal Hiilihydraatit: 4,0 g Proteiinit: 23,3 g Kokonaisrasvat: 50,7 g Tyydyttyneet rasvat: 7,3 g Transrasvat: 0 Monityydyttymättömät rasvat: 20 g Kyllästymättömät rasvat: 22,7 g Kuitu: 12,0 g Sokerit: 0,3 g Suola: 0,03 g...
Portfolio (10)
... Karnosiini on voimakas antioksidantti, joka suojaa elimistöä vapaitten radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Se tunnistaa aineet, jotka ovat myrkyllisiä aineenvaihdunnan seurauksena, ja poistaa ne kehosta (kuten vaurioituneet proteiinit ja sokerit), vakauttaen solut ja tehden niistä kestävämpiä kaikenlaisille vaurioille, vahvistaen immuunijärjestelmää, pidentäen solujen elinikää ja toimien avaintekijänä uusien, kestävämpien ja vahvempien solurakenteiden rakentamisessa.
Portfolio (49)
Espanja, Menbrilla (ciudad Real)
...Tempranillo Granel Tuotteen nimi: Tempranillo punaviini Alkuperä: Espanja Määritelmä: Tempranillo punaviini, vuosikerta 2014 Laadullinen koostumus: 100% punaviini tummista rypäleistä Kokonaisalkoholipitoisuus: 13,50% Saadut alkoholipitoisuus: 13,46% pH: 3.8 ATpH: 4,7 gr/l ilmaistuna viinihappona AV: 0,49 gr/l Sokerit: < 3gr/l Maalihappo: 0 gr/l SO2L: 30 mg/l SO2T: 45 mg/l Visuaalinen vaihe: Syvän punainen väri violeteilla reunoilla Hajuvaihe: Intensiivinen punaisista hedelmistä Maku: Suussa raikas, eloisa, elegantti ja Säilytys: Ruostumattomassa teräksessä...
Portfolio (7)
Espanja, Reus
... kuljetukseen. Elintarvikkeiden nesteiden kuljetus, Elintarvikkeiden nesteiden kuljetus irtotavarana, Säiliöautot, Yksityinen pesula vain elintarvikkeiden säiliöautoille. Mineralivesi. Glukoosit ja sokerit. Kasviöljyt. Mehut. Olut. Maito. Suklaa. Viinit. Hunajat. ?Suolavedet. Juomaveden jakelu.
Espanja, Hospitalet De Llobregat
... valmistuksessa käytettyjen raaka-aineiden laatuparametrit. Nämä menetelmät mahdollistavat laajan valikoiman analyysejä kaikentyyppisistä näytteistä, joko virallisten menetelmien tai omien kehittämien menetelmien mukaan, ja aina soveltamalla laadunvalvontakäytäntöjä, jotka takaavat saatujen tulosten luotettavuuden. Meidän saatavilla olevien määritysten luettelo sisältää muun muassa ihmisten ja eläinten ravitsemukseen liittyviä analyysejä: ravitsemusanalyysit, allergeenit, vitamiinit, sokerit, makeutusaineet, antioksidantit, mykotoksiinit, antibiootit, monijäämät, raskasmetallit ja pigmentit.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play