Espanja, Salamanca
...Merina Suolattu Lammas / Märkä Suolattu Lammasnahka Merina Koko 7/+ (7/+ sqft) Keskimäärin: 9 sqft...
Portfolio (6)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu viljalla. Valmistettu selkä- ja puoliselkälihaksista, sekä pitkistä, lannerangan ja rintarangan lihaksista, suolattu, maustettu ja täytetty suoleen, joka on käynyt läpi asianmukaisen kypsymisprosessin vähintään 70 päivän ajan. Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty. Ainesosat: Iberialaisen sian...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Espanja, Muro De Aguas-La Rioja
...Tuore tai pakastettu valkosipulipasta. SUOLATTU TAI SUOLATON. Pakastetut valkosipulinkynnet...
Portfolio (3)
Espanja, Alcobendas
...Iberian sian takajalka DOP Jabugo, suolattu ja sen jälkeen kuivattu prosessi Esittely: Koko pala jalalla, narulla, vitolalla ja etiketti. Suojus ja verkko valinnainen. Myyntiyksikkö: Koko pala jalalla ja vaihteleva paino. Pakkaus: Paperi (1 pala); pahvilaatikko (1-2 palaa/laatikko); pahvilaatikko (100 palaa) Palletointi: 3 laatikkoa kerrosta kohti; 7 kerrosta per lava Väri: Ominainen...
Portfolio (10)
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
Portfolio (34)
Espanja, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, perheyritys, jolla on yli 60 vuoden kokemus parkitun kinkun valmistuksesta.\nKäsityövalmistus. Erikoistuminen luun poistamiseen, kinkkujen kuivaamiseen.\nKinkkujen vienti.
Erikoistuotteiden jakelu ja edustus erikoisliikkeille ja Horeca-kanavalle. Vuodesta 1990 olemme palvelleet asiakkaitamme laajalla tuotevalikoimalla: kotimaiset ja tuontijuustot, kvittenit, leikkeleet, kinkut, iberico-kinkut, valkoiset kinkut, alkuperäisnimitykset, häränliha, iberico-sianliha, suolattu turska, pakastettu turska ja suolapisteen turska, säilykkeet, öljyt, savustetut kalat, 4. ja 5...
Iberialaisten tuotteiden jakelu ja myynti, kuten kinkut, hartiat, makkarat, Serrano-kinkut, Serrano-hartiat ja Serrano-makkarat. Juustojen ja maitotuotteiden jakelu ja myynti. Extra virgin oliiviöljyn jakelu ja myynti.
Espanja, Logroño-La Rioja
VUODESTA 1932 PARAS TURSKA POHJOISEN VESISTÖISTÄ. Perinteisen leikkausmenetelmän avulla luomme erityisiä paloja eri ruokalajien valmistamiseen gastronomiassamme. Samalla tämä menetelmä mahdollistaa palojen, leikkaustyypin, painon ja koon mukauttamisen asiakkaiden mieltymysten ja vaatimusten mukaan.
Espanja, Guadix
JAMONES GRANADULin juuret ulottuvat Serónista Guadixiin, aina perinteisten ja käsintehtyjen kinkkujen valmistukseen. Tänä aikana kokemus on siirtynyt sukupolvelta toiselle, aina laatu edellä. Kuivatushuoneemme sijaitsee vertaansa vailla olevassa ilmastossa Sierra Nevadassa, yli 1 000 metrin korkeudessa Alpujarran pohjoisrinteellä. Sen ympäristössä on poikkeukselliset ympäristöolosuhteet, joissa on...
Espanja, Santoña-Cantabria
Kalasäilykkeet. Bonito, vaalea tonnikala, anjovis, suolattu kala, sardellit, simpukat, chicharrillos, ventresca, kalapate, mereneläväsalaatti, gulas jne.
Espanja, Santoña-Cantabria
Conservas Angelachu on pioneeri ja johtaja alallaan kalasäilykkeiden valmistuksessa aidosti käsityönä. Juuri alkuperäisten ja perinteisten prosessien kunnioittamisen ja vaalimisen vuoksi... Aito käsityöperinne tiivistää tämän perheyrityksen filosofian.
Portfolio (14)
Espanja, Colindres-Cantabria
Linda Playassa olemme erikoistuneet suolattujen anjovisten valmistukseen ja kaupankäyntiin. Vastaamme kansallisen ja kansainvälisen markkinan tarpeisiin. Valmistamme anjovisia ja suolatuotteita käsityönä. Sijaitsemme Colindresissa, joka on strateginen paikka Kantabrian alueella.
Espanja, Cartagena
Yli 40 vuoden kokemuksen myötä kuluttajien palveluksessa Ricardo Fuentes e Hijos on noussut johtavaksi yritykseksi suolaus- ja savustusalalla maassamme. Yritys kasvaa joka päivä, avautuu uusille markkinoille, innovoi, etsii parhaita teknisiä vaihtoehtoja ja parantaa tuotteidensa laatua.
Espanja, Barcelona
Vuodesta 1986 olemme omistautuneet anjoviksen ja sardellin säilöntätaiteelle. Panostamme sitoutumiseen ja laatuun yrityksen identiteettinä. Salazones Moreno valitsee tarkasti parhaat kalat, jotka on pyydetty perinteisiä kalastusmenetelmiä kunnioittaen, tarjotaksemme laajan valikoiman poikkeuksellisen laadukkaita säilykkeitä. Tuotteitamme käsitellään käsityönä, ja niitä kohdellaan äärimmäisellä hu...
Espanja, Puertollano
Olemme keskittyneet Serrano- ja Ibérico-kinkkujen tuotantoon ja valmistukseen vuodesta 1947. Meillä on laaja valikoima tuotteita HORECA-kanavalle: luuttomat ja viipaloidut Serrano- ja Ibérico-kinkut. Lisäksi Iberico- ja Serrano-kinkkuvalikoimissamme on useita muita tuotteita. Olemme ensimmäinen viipaloidun kinkun valmistaja volyymiltaan, ja meillä on kaksi tuotantolaitosta, joista modernin ja kilp...
Espanjalainen yritys, tarjoamme kuivatettuja ja pakastettuja tonnikalan mätiä. Myös Mujol ja Mojama. Olemme suolatuotteiden valmistajia vuodesta 1950. Erikoisalaamme on kuivattujen ja pakastettujen kalojen tuonti.
... lihavalmistajille; tarjoamme heille parhaat palat, jotka ovat välttämättömiä arvostetun kypsytetyn lihan oikeaan valmistukseen. - Myynti toimittajille, hypermarketeille, elintarvikeketjuille ja tukkukauppiaille; tuotteemme; suolattu, kuivatut tai savustetut kypsytetyt lihat. Lähetys pakattuna, viipaloituna, kuutioina tai kokonaisina paloina. - Myynti catering-alan asiantuntijoille; erityistuotteet...
Espanja, Logroño
Kauppayritys Airam Zamora on espanjalainen yritys, joka on erikoistunut valikoitujen, 100 % Espanjassa valmistettujen elintarvikkeiden esittelyyn ja markkinointiin, kuten: 1. Tuotteet - Pöytäoliivit - Extra-neitsytoliiviöljyt - Iberico-kinkut ja -palat - Kivelliset pöytäoliivit, täytetyt jne. - Lajikkeet: Picual, Hojiblanca, Arbequina, Cornicabra jne. - Puhtaat Iberico-kinkut D.
Espanja, Petrel
Espanja, Puerto De La Cruz
...skip jack -tonnikala, bonito, listado, melva, cantarero, cabracho, sama pluma, marrajo, bacoreta, abadejo, sargo, salmonete, chicharro, sardinit, jurel, roncaro, suolakalat, suolattu cherne, suolattu lubina, suolattu korvina, kuivat tollot, kuivat suolakalat, kuivat kalamunat, suolattu turska, tollot cazon, säilykekalat, kalafileet, puhdas mustekala, villikalan fileet ja monia muita tuotteita lähetämme tuoreina ja pakastettuna.
Espanja, Ayora
Valmistamme käsintehtyjä makkaroita, kuten mustamakkaraa, pitkää makkaraa, serranokinkkua, salamiä ja sobrasadaa. Serranon kinkkuviipaleet. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä teurastamossamme, jossa koko valmistusprosessin aikana noudatetaan tiukkaa laatuvalvontaa. Pyydä tarjous ilman sitoumuksia.
Espanja, Santoña
Olemme perheyritys, joka työskentelee meren antimien, kuten anjoviksen ja tonnikalan, parissa. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja niiden valmistus on täysin käsityötä. Työskentelemme yksinomaan Kantabrian alueen tuotteiden kanssa ja meidät tunnetaan Dantoñan parhaasta anjoviksesta.
Espanja, Lemona
Tämä yritys Baskimaalta on johtava turskantoimittaja. Sillä on yli 15 vuoden kokemus alalta. Yritys etsii agenteja tai jakelijoita Euroopassa. Hollantilainen yritys on johtava turskantoimittaja pääasiassa Baskimaassa ja Espanjassa, ja se on äskettäin aloittanut viennin Italiaan ja Ranskaan. Heidän asiakaskuntansa koostuu baskilaisista ja espanjalaisista huippuravintoloista, herkkukaupoista, pintxo...
Espanja, Palamos
Eri tyyppisten korkealaatuisten moussejen tuotanto.
Espanja, Bustarviejo
... Bacalao de Feroe:ssä myymämme suolattu turska on yksinomaan ensiluokkaista turskaa, joka on peräisin Feroen saarilta ja suolattu käsityönä Galiciassa pienessä perheyrityksessä, jolla on yli 30 vuoden kokemus turskan suolaamisesta, ja jonka kanssa on solmittu yksinoikeussopimus tuotteen jakelusta Madridin alueella.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play