Italia, Prato
<p>Toscochimica, vuodesta 1961 kemikaalien tukkukaupassa ja jakelussa, palvelee asiakkaita eri teollisuudenaloilta, kuten tekstiili-, paperi-, nahka-, lääke-, kultaseppä- ja lasiteollisuus. Galvanointiteollisuus, viinintuotantotuotteet, uima-altaat.</p><p>Metallien, vesien ja lietteiden käsittely, sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Varastointitilat Pratossa ja Firenzessä mahdollistavat ...
Portfolio (49)
Italia, Salerno
Sodan jälkeen Pasquale Battista perusti Cetaraan pienen elintarviketehtaan, joka keskittyi pääasiassa sardellien valmistukseen, ja hän johti sitä intohimolla ja ylpeydellä 90-luvulle asti. Sardellien käsittelyn ja Cetaran välinen yhteys on historiallinen, ja tänään, kuten eilen, perinne jatkuu herra Battistan lasten ansiosta. Ajan myötä tuotteemme maku ei ole muuttunut, samoin kuin käsittelyvaihee...
Portfolio (8)
Italia, Dorgali
Sardaforme SRL aloitti matkansa Sardinian sydämessä 1970-luvulla, aikakaudella, jolloin innostus ja yrittäjähenki olivat korkealla. Näistä ensimmäisistä päivistä lähtien tavoitteemme on ollut yksinkertainen: luoda korkealaatuisia sardiniajuustoja, joita kaikki voivat arvostaa. Askel askeleelta olemme rakentaneet mainettamme, panostaen sydämemme jokaiseen juustokappaleeseen ja pysyen aina uskollisi...
Portfolio (10)
Italia, Brescia
...Grissini extra virgin oliiviöljyllä, pinnalta suolattu. Aaltomaisessa muodossa ne ovat rapeita, tuoksuvia ja valmistettu ilman kemiallisia lisäaineita. Yksittäispakkaukset ovat ihanteellisia ravintola-alalle.
Portfolio (10)
...Suolattu ja maustettu, kevyesti tammipuulla savustettu. Se on erinomainen paistamiseen ja maustamiseen, kuten carbonara, amatriciana ja mihin tahansa pastakastikkeeseen makua ja aromia lisäämään.
Portfolio (10)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään. PROSCIUTTO - sian reisi "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Valmistettu valituista sianlihasta, on tyypillinen toskanalainen makkara, joka on maustettu fenkolinsiemenillä ja pakattu kollageenisuoleen. PANCETTA puhtaasta sianlihasta, rullattu tai tasainen, suolattu ja kypsytetty toskanalaisittain.
Portfolio (7)
Italia, Altamura Di Bari
Il Trullo Dei Sapori on johtava yritys, joka vie ja toimittaa korkealaatuisia oliiveja, extra-neitsytoliiviöljyä, juustoja, leikkeleitä, välipaloja, artesaanipastaa, säilykkeitä ja paljon muuta catering-alalle, maailman tunnetuista ravintoloista ja baareista aina elintarviketeollisuuteen ympäri maata.
Italia, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc, jonka omistaa Lavigna Santo E. C. Mesoracassa, Crotone maakunnassa, keskittyy omien ja käsityönä valmistettujen, pakattujen perinteisten lihatuotteiden, kuten makkaran, capocollo- ja pancetta-tuotteiden valmistukseen. Kiitos henkilökunnan, joka on koulutettu ja omaa kokemusta alalta, Salumificio Lavigna pystyy tyydyttämään jopa vaativimmatkin makumieltymykset.
Portfolio (19)
Italia, Reggio Emilia (re)
Olemme yritys, joka toimii elintarvikkeiden tuotannossa ja kaupankäynnissä sekä Italiassa että tärkeimmissä Euroopan maissa, keskittyen erityisesti Prosciutto Crudo -tuotteisiin. Kiitos johtajiemme kokemuksen, yritys on kehittänyt joustavan ja asiantuntevan organisaation, joka valitsee vain parhaat raaka-aineet tuotantoa varten. PROSCUITTO STAGOI NATO & NAZIONALE...
Italia, Langhirano
Barbieri Enzo -yritys on erikoistunut kinkkujen tuotantoon ja kypsyttämiseen, ja se on liitetty Parma-kinkku -yhdistykseen. Barbieri Enzo sijaitsee Langhiranossa, Parmassa, osoitteessa Case Schianchi 8. Toimintoihin kuuluu: kinkkujen tuotanto kinkkujen kypsyttäminen kinkkujen pakkaaminen kinkkujen myynti kinkkujen toimitus lihatuotantolaitokset kinkkutehtaat...
Tagliapietra ja Figli Srl:n tarina alkaa vuonna 1946, kun Angelo Tagliapietra aloitti toimintansa tukkukalastuksen työntekijänä Rialton kalamarkkinoilla Venetsiassa. Vuosien myötä Tagliapietra ja Figli Srl Mestressä (VE) on vakiinnuttanut asemansa johtavien kalatuotteiden myyjien joukossa, erityisesti parhaan suolakalana ja turskana. Yritys, joka on jatkuvassa kasvussa, käsittelee ja myy yli 655 t...
Italia, Langhirano
Yli 40 vuoden ajan Monica & Grossi on valmistanut prosciutto di Parma Dop:ta, prosciutti crudoa ja prosciutti cottia. Lisäksi se myy Prosciutto crudo di San Danielea, speckia, savustettua prosciuttoa, culattaa ja culatelloa, jossa on nahka. Valitaan ensiluokkaisia kotimaisia lihoja, joita työstetään suurella kokemuksella mestariprosciuttajien toimesta ja kypsytetään Langhiranon ihanteellisessa ilm...
Portfolio (3)
Italia, Tassullo
Vuodesta 1935 Dalla Torre on valmistanut voita Val di Nonissa, noin 1500 m²:n alueella, joka on täysin vihreän ympäröimä. Dalla Torren tuotantomääristä 60 % menee vähittäiskauppakanavaan (GDO), 20 % ravintola- ja cateringkanavaan (HO.RE.CA.) ja 20 % kolmansille osapuolille omalla brändillä GDO:lle. IFS (International Featured Standard) Food -sertifiointi. Dalla Torre on saanut kansainvälisen serti...
Italia, Ginestreto-Pesaro
Asiakkaille tarjotaan monenlaisia herkkuja, kuten lonzaa, lonzineja, makkaroita, salameja ja erilaisia kinkkuja, joilla on erilaisia makuominaisuuksia. Nämä arvokkaat erikoisuudet syntyvät valikoiduista sianlihasta, jotka ovat taitavasti maustettuja käsityöläistemme asiantuntevilla käsillä. Jokaiselle lihatuotteelle taattu vähimmäiskypsytysaika ja ihanteellinen ilmasto, jossa se viimeistellään, te...
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino on valmistanut lihatuotteita yli neljäkymmentä vuotta. Alueen erityistuotteisiin kuuluvat carne salada ja speck; yritys valmistaa myös perinteisiä italialaisia lihatuotteita, kuten keitettyjä kinkkuja, raakoja kinkkuja, salameja ja pekonia. Salumificio Trentino -brändi on esimerkki modernista ja dynaamisesta yrityksestä, joka on osannut yhdistää perinteen erilaisiin ruokamall...
Italia, Rapallo
Syntyy uusi todellisuus La Mezzo Mondo®, brändin omistaja, SCIC® erikoiselintarvikkeet Rapallosta (GE) aloitti toimintansa huoneenlämmössä säilytettävien valmisruokien jakeluna hyödyntäen edistyneimpiä teknologisia ja turvallisuusstandardeja (HACCP) niiden valmistuksessa, jotka perustuvat vihanneksiin. La Mezzo Mondo® on tehnyt tämän strategisen valinnan hyödyntääkseen parhaalla mahdollisella tava...
Italia, Ravenna
Italia, tivoli
Meren tuotteiden tuotanto ja markkinointi...
Italia, Bisceglie
Tuonti-vienti tuoreiden ja pakastettujen merenelävien sekä ei-pakastettujen elintarvikkeiden osalta.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play