...Tuote on valmistettu aikuisten sikojen takapäästä (mukaan lukien jalka ja luu), joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsymisprosessin.
Iberialaiset Brisa-sikapopulaatiot
Iberialaiset Brisa-sikapopulaatiot omaavat erityisiä piirteitä, jotka erottavat ne merkittävästi muista, ja tuloksena on korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat yksilöitä, joilla on geneettinen historia, ja...
...Elintarviketinta lihan merkitsemiseen.
Käsin ja tulostimella merkitseminen.
Meidän tintamme takaavat täydellisen merkitsemisen tuoreille lihalle, jopa suolaus-, savustus- tai pakastusprosessien jälkeen. Merkki näkyy täydellisesti.
Tinta MER.
Saatavilla 1, 5 ja 25 litran pakkauksissa.
Värit: ruskea, punainen ja sininen.
Yli 40 vuoden kokemuksen myötä kuluttajien palveluksessa Ricardo Fuentes e Hijos on noussut johtavaksi yritykseksi suolaus- ja savustusalalla maassamme. Yritys kasvaa joka päivä, avautuu uusille markkinoille, innovoi, etsii parhaita teknisiä vaihtoehtoja ja parantaa tuotteidensa laatua.
Bellota Ibérica on Grupo Mendozan Iberian-tuotteiden yksinoikeudellinen jakelija, joka on erikoistunut iberian sian kasvatukseen sekä kinkkujen, palettien ja lihan valmistukseen. Heillä on useita tiloja eri paikoissa Huelvan vuoristossa (ANDALUSIA), ja kaikki heidän tuotteensa ovat omasta karjasta ja laiduntavat heidän tiloillaan. Kasvatus-, teurastus-, muotoilu-, suolaus-, kuivaus- ja kypsytysprosessi tapahtuu perinteisellä tavalla, kuten tällä alueella on ollut tapana muinaisista ajoista lähtien, perinteisissä ja yksinomaisissa teurastamoissa, kuivaamoissa ja lihatuotantotehtaissa.