Segortrufa on erikoistunut myymään tuoretta tryffeliä. Meillä on yli 15 vuoden laaja ja tunnettu kokemus tryffeliviljelystä. Viljelykenttämme sijaitsevat aragonialaisilla alueilla, idyllisessä ympäristössä, jossa on ainutlaatuiset ympäristöolosuhteet, jotka tekevät siitä täydellisen korkealaatuisen tryffelin tuotantoon. Istutuksesta keruuseen huolehdimme prosessin jokaisesta yksityiskohdasta, tarj...
... kolmekymmentä, mutta kaikki niistä eivät ole kulinaarisesti arvokkaita. Yksi tärkeimmistä on talvitrüffeli Tuber Melanosporum, joka on karkea, pyöreä ja painaa yleensä enintään 200 grammaa. Sen ulkopinta vaihtelee ruskeasta mustaan kypsymisasteen mukaan, ja sisäpuoli on musta, jossa on ohuita valkoisia haaroja (gleba).
Tuber aestivum (kesätryffeli), Tuber uncinatum (syksytryffeli), Tuber melanosporum (talvitrüffeli) ja Tubermagnatum (valkoinen tryffeli).
...Erityinen extra-neitsytoliiviöljy, jossa on Tartufo Bianco -aroma, Piemonten valkoinen tryffeli, Tubermagnatum Pico.
Huolellisesti valikoitu sekoitus Farga-, Aragonesa-, Nana-, Regues- ja Llumeta-lajikkeista, jotka on kerätty juuri oikeassa kypsymisasteessa. Öljyn ja aromin oikeat suhteet luovat tämän upean öljyn. Sen valmistusprosessi on perinteinen, kuten ennen vanhaan, puristaen oliivimehua kylmäpuristamalla, rauhassa ja huolellisesti jokaisessa vaiheessa.
Sen kaunis pakkaus tekee siitä erinomaisen lahjan tapahtumissa tai juhlatilaisuuksissa.