Perustamisestaan (Espanja 1972) lähtien Extractos Vegetales, S.A. (EVESA) on pyrkinyt vahvistamaan luonnon tuotteita ja tekemään niistä hyödyllisempiä ja houkuttelevampia asiakkailleen.
Alusta alkaen EVESA on kehittynyt luonnonuutteiden, aromikasvien ja mausteiden viljelystä, uuttamisesta ja kaupallistamisesta elintarvike-, rehuteollisuudelle, tuoksuille ja lääketeollisuudelle.
EVESA on suurin O...
...Valkoinenquinoa on yksi yleisimmistä quinoa-lajikkeista, siemenestä, jota pidetään pseudokaurana sen käytön ja ravintoarvon vuoksi, joka on samankaltainen kuin viljoilla. Valkoisella quinolla on mieto, hieman pähkinäinen maku ja keitettynä se on kuohkeaa. Se on kotoisin Etelä-Amerikan Andeilta, missä se on ollut peruselintarvike tuhansien vuosien ajan.
...VUODESTA 1782, "GLUTEENITON" JAUHOJEN KÄSITYÖT, Erittäin hienot, VALMISTETTU KIVIMYLLYLLÄ-SILEX PERINTEISEN "LA FERTÉ" MENETELMÄN MUKAAN KESKIAIKAISESTI.
MAISSIJAUHO - KUIVATTU (KOKONAISENA), MAISSIN SEMOLINA 101 JA 108, MAISSITÄYTE (200my), KOKONAISRIISI, VALKOINEN RIISI-KOKONAISENA, KIKHERNEJAUHO, TATTARIJAUHO, HIRSI, SORGO, QUINOA, KULTAINEN PELLAVANJAUHO JA TUMMA PELLAVANJAUHO, CHIA, SESAMI...