Ranska, Malataverne
... ankkakastiketta. Ankkat ilmestyivät ranskalaisessa keittiössä keskiajan alussa. Satamakaupungit kuten Collioure, Hendaye tai Fréjus elivät ankkakaupasta. Nykyään Espanja hallitsee ankkakauppaa, omistaen 90 % kalastusoikeuksista Euroopan unionissa. Ankkien valmistus Ankkien etu on se, että niitä voi valmistaa nopeasti. Yksinkertaisen ja maukkaan aterian valmistamiseen ei ole parempaa. Voit tarjoilla niitä yhtä hyvin alkupalana, pääruokana tai pääruokana.
Portfolio (188)
Turkki, Istanbul
... ensimmäisen palkinnon omalla alallaan vuoden 2006 loppuun mennessä. Kaikki Kemal Balıkçılıkin tehtaat toimivat HACCP-suunnitelman puitteissa. Lisäksi Kemal Balıkçılık on todistanut korkean tuotekvaliteettinsa Euroopan yhteisön hyväksyntäluokituksen avulla. Kemal Balıkçılıkin rakenteen alla toimivissa kahdeksassa tehtaassa käsitellään laaja valikoima merivesi- ja makeavesituotteita. Laajasta tuotevalikoimastamme tärkeimmät tuotteet ovat: tuore, elävä sinievätonnikala, pakastettu, tuoreet sammakonjalat, marinoitu anjovis, pakastettu hopeakalat, pakastetut haukifileet, pakastettu merikotilon liha.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play