Ranska, Avançon
Saksa, Bad Bentheim
...Sinapis alba: Sinapin terävä maku syntyy vasta, kun tietyt entsyymit muuntavat glukosinolaatteja (sinappiglykosideja) sinapin valmistuksen aikana. Tämä vaatii myös veden läsnäoloa. Yksinkertaisen sinapin valmistamiseen tarvitaan vain sinapinsiemeniä, etikkaa, suolaa ja tarvittaessa mausteita maun mukaan. Sokeri ei ole välttämätön ainesosa ja sen voi korvata hunajalla, jos haluat makeampaa sinappia (katso myös hunajasinappi). Toisin kuin pippuri, sinapin terävät aineet ovat haihtuvia ja stimuloivat myös nenän limakalvoa. Sinapin terävyys on myös haihtuvampaa kuin punaisen pippurin.
Portfolio (549)
Ranska, Mietesheim
...Sulaa tämän hunajasinapin hapokkuuteen. Kermaisen pehmeä ja hienosti makea hunajasinappi pehmentää arkipäivän ruokia. Voitele lihoja, ankankoipia, pataruokia, paistoksia, valmista vinaigretteja ja nauti sitä voileivissäsi. Ainesosat: Vesi, sinapinsiemenet, etikka, kukkahunaja 5%, alkoholi-etikka, yrtti-infuusio, omenauute, suola, mauste, luonnolliset aromit, säilöntäaineet: natriumbisulfiitti, kaliumbisulfiitti. Saatavilla myös 1,1 kg ämpärissä.
Portfolio (80)
Die Beste Köchin on perheyritys, joka sijaitsee Münchenissä ja jonka Athina Navrosidu perusti vuonna 1994. Se on siitä lähtien valmistanut ensiluokkaisia ja laadukkaita tuotteita kreikkalaisten ja kansainvälisten, omien reseptien mukaan. Tuotantovalikoimamme koostuu tahnoista/levitteistä, antipastoista, kuivatuista hedelmistä, herkkuista ja muista tuotteista. Tuomme myös Saksan markkinoille erila...
Portfolio (37)
Ranska, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Dijon-sinappi piparkakun ja hunajan kanssa. Ainesosat: vesi, sinapinsiemenet, etikka, hunaja, suola, sokeri, Dijonin piparkakku. Hunajasinappi, joka on valmistettu kivimyllyllä. Lasipurkki 205g - 190ml...
Portfolio (198)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play