Saksa, Bad Bentheim
...Sinapis alba: Sinapin terävä maku syntyy vasta, kun tietyt entsyymit muuntavat glukosinolaatteja (sinappiglykosideja) sinapin valmistuksen aikana. Tämä vaatii myös veden läsnäoloa. Yksinkertaisen sinapin valmistamiseen tarvitaan vain sinapinsiemeniä, etikkaa, suolaa ja tarvittaessa mausteita maun mukaan. Sokeri ei ole välttämätön ainesosa ja sen voi korvata hunajalla, jos haluat makeampaa sinappia (katso myös hunajasinappi). Toisin kuin pippuri, sinapin terävät aineet ovat haihtuvia ja stimuloivat myös nenän limakalvoa. Sinapin terävyys on myös haihtuvampaa kuin punaisen pippurin.
Portfolio (549)
Die Beste Köchin on perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Münchenissä. Se perustettiin vuonna 1994 Athina Navrosidun toimesta, ja se on siitä lähtien valmistanut ensiluokkaisia ja laadukkaita tuotteita kreikkalaisten ja kansainvälisten, omien reseptien mukaan. Valikoimamme koostuu tahnoista/levitteistä, antipastoista, kuivatuista hedelmistä, herkuista ja muista tuotteista. Tuomme myös Saksan m...
Portfolio (37)
Ranska, Mietesheim
...Sulaa tämän hunajasinapin hapokkuuteen. Kermaisen pehmeä ja hienosti makea hunajasinappi pehmentää arkipäivän ruokia. Voitele lihoja, ankankoipia, pataruokia, paistoksia, valmista vinaigretteja ja nauti sitä voileivissäsi. Ainesosat: Vesi, sinapinsiemenet, etikka, kukkahunaja 5%, alkoholi-etikka, yrtti-infuusio, omenauute, suola, mauste, luonnolliset aromit, säilöntäaineet: natriumbisulfiitti, kaliumbisulfiitti. Saatavilla myös 1,1 kg ämpärissä.
Portfolio (80)
Ranska, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Dijon-sinappi piparkakun ja hunajan kanssa. Ainesosat: vesi, sinapinsiemenet, etikka, hunaja, suola, sokeri, Dijonin piparkakku. Hunajasinappi, joka on valmistettu kivimyllyllä. Lasipurkki 205g - 190ml...
Portfolio (198)