Espanja, Guijuelo-Salamanca
...luonnolliset mausteet, kasviproteiini, luonnollinen aromi ja luonnollinen porsaan suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja. Paino: Noin 0,900 kg. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen ja kypsyttäminen. Ainesosat: Iberico-porsaan bellota-liha, suola, sokerit, luonnolliset mausteet, kasviproteiini. Paino: Noin 0,900 kg.
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Iberialaisista näytteistämme arvokkaimmat osat, kuten Iberian saalis, käytetään käsin valmistettavan "Luonnollisen" Iberico Bellota Salchichónin tekemiseen. Intensiivinen aromi, mehukas rakenne ja erityinen tasapaino rasvan, vähärasvaisen lihan ja mustapippurin välillä antavat tälle tuotteelle hienostuneen luonnollisen herkullisuuden. Nyt viipaloituna läpinäkyvässä pakkauksessa, täydellinen lahjaksi. SKU:255003 Toimituspaino:0.2 kg...
Portfolio (55)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Tuote on valmistettu huolellisesti valitusta jauhetusta lihasta, johon on lisätty mausteita ja mausteita, ja se on meidän Bellota-iberialaisen makkaran Velita. Tämä on todellinen herkku makunystyröille, joka varmasti ei jätä ketään kylmäksi. Iberialaiset Brisa -siat Iberialaisilla Brisa -sioilla on erityisiä piirteitä, jotka erottavat ne selvästi muista, ja niiden tuloksena syntyy...
Suositut maat tälle hakutermille