Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Iberialainen Bellota -makkara duo, joka koostuu iberialaisesta Bellota -chorizosta ja iberialaisesta Bellota -salchichónista. Sisältää 1 kpl Velita Iberico Bellota -chorizoa ja 1 kpl Velita Iberico Bellota -salchichónia. Molemmat tuotteet ovat 100 % luonnollisia, ilman keinotekoisia lisäaineita, ja ne ovat kapeita ja erittäin ohuita. Paino: 0,700 kg...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
Iberialihammas ja makkarat. Iberialaiset tuotteemme heijastavat ympäristöä, jossa ne syntyvät: dehesa, luonnon lahja, jossa eläimemme kasvavat ja kehittyvät tarjotakseen parhaat iberialaiset tuotteet. Castro y Gonzálezilla on ensisijaisena tavoitteena huolehtia ja kehittää tätä elämänlähdettä kestävästi, ja tiedämme, että jokainen puro, tammi, korkkitammi, tasanko ja lähde dehesassamme on olennai...
Portfolio (55)
Portugali, Santarém
... suosikin makkaraharrastajien keskuudessa. Monte Safiran Farinheira-makkara on täydellinen grillattavaksi, lisättäväksi pataruokiin tai nautittavaksi sellaisenaan. Sen rikkaat maut ja korkealaatuiset ainesosat tekevät siitä monikäyttöisen lisän mihin tahansa ateriaan, tarjoten makua Portugalista, joka on sekä aito että tyydyttävä. Tutustu portugalilaisten makkaroiden perinteeseen ja laatuun Monte Safiran Farinheira-makkaralla.
Portfolio (14)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Espanja, Cuarte De Huerva
...Iberialainen lomo on tyypillinen espanjalainen makkara, joka muistuttaa vähärasvaista coppa-makkaraa, ja sen koostumus on hieno ja hieman mausteinen. Cinco Jotas -merkin puhdas Bellota-lomo valmistetaan iberialaisen sian iliopsoas-lihaksesta, joka kasvatetaan puolivapaasti Iberian niemimaan laitumilla. Tänä aikana, joka tunnetaan nimellä "Montanera" (tämä on erityinen lihottamisvaihe, joka...
Portfolio (10)
Espanja, Murcia
...Salchichón, makkara, joka valmistetaan Iberian sioista, jotka on ruokittu viljaseoksilla ja palkokasveilla ja kasvatettu talleissa tai lihakarjatiloilla intensiivisessä järjestelmässä. Se valmistetaan hienoksi jauhetuista Iberian sian lihasta ja rasvasta, maustettuna suolalla, pippurilla, muskottipähkinällä, oreganolla ja valkosipulilla, ja täytetään sian luonnollisella suolistolla...
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
Portfolio (34)
Espanja, Monroyo (teruel)
Olemme kinkkujen ja makkaratuotteiden valmistajia Teruelin maakunnassa, ja olemme tuottaneet käsityönä vuodesta 1898 lähtien. Seuraamme tiukkaa valmistusprosessia, jossa laatu on ensisijainen, jotta voimme saada aikaan erittäin erottuvan tuotteen. Tämän saavuttamiseksi perustamme toimintamme huolelliseen raaka-aineiden valintaan ja tiukkaan valmistusmenetelmään, jossa yhdistyvät perinteinen tietot...
Portfolio (43)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play