Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Iberialainen Bellota -paletta, suola Paino: 1,400 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi Ainesosat: Iberialainen Bellota -paletta, suola Paino: 1,400 kg...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Espanja, Alcobendas
... vaaleanpunaisesta purppuraan. Ulkonäkö: Ulkopuolelta: Tyypillinen, tiheä. Leikkauksessa: Tiheä, suonellinen ja ominainen. Maku: Herkkä makuinen liha. Sisäinen rasva on erittäin aromaattista ja juoksevaa, sulaten suussa ja täyttäen makuhermot vertaansa vailla olevalla, vivahteikkaalla, intensiivisellä ja pitkäkestoisella maulla. Haju: Tuoksuva ja herkkä. Rakenne: Hieno ja homogeeninen. Vähän kuituinen, ilman sitkeyttä tai pehmeyttä.
Portfolio (10)
... leikkaus), munuaiset, sian jalat (Trimmaus 80/20 pallea), kieli. - Iberialainen liha; hylly, lapa, sian kylkiluut tai filee. Iberialainen sianliha: iberialainen rasva, jossa on nahka +3 (Iberialainen selkärasva nahka päällä), iberialainen rasva, jossa on nahka +4 (Iberialainen selkärasva nahka päällä), iberialainen rasva ilman nahkaa (Iberialainen selkärasva nahka pois), vatsa. - Eläinperäisten tuotteiden toimittaja.
Muut tuotteet
Emakkohäntä
Emakkohäntä
Portfolio (1)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play