... tuottajiin, pystymme saamaan parhaat tarjoukset parhaalla hinta-laatusuhteella. Mikä tekee meistä ainutlaatuisia, on se, että tuemme asiakasta yli pelkän myynnin. Emme rajoitu vain lähettämään tarjousta, vaan seuraamme koko ostoprosessia: tuotteen etsimisestä asiakkaalle sopivaksi, näytteiden ja hintojen lähettämiseen, tilauksen vastaanottamiseen, logistisen järjestelyn organisointiin seurantaan...
Italia, Villafranca Piemonte
... huolehtii sianlihan teurastuksesta, käsittelystä ja kaupasta, taaten aina tuoreen ja aidon valikoiman. Tuotteisiin kuuluvat: tuore ja pakastettu sianliha, makkaroita, kinkkuja, salamia, zamponea, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ja cotechino.
Italia, Marmirolo
... teollisuusrakennukseen, joka on kunnostettu yhteisön ohjeiden mukaisesti. Vuodesta 1999 lähtien tuotanto- ja myyntirakennus on voinut hyödyntää tiloja ja laitteita, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Toimistojen aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 08.00–12.00 ja 13.30–18.00. Myymälän aukioloajat ovat maanantaisin klo 15.30–19.30 ja tiistaista lauantaihin klo 09.00–12.30 ja 15.30–19.30.
Italia, Vomano (TE)
... formuloinnissa ja tuotannossa. PNK Farmaceutici Spa yhdistää NTP BIOTECH, MD’E GUM ja ADISTAFARMA -nimiset yritykset, jotka ovat erikoistuneet lääkealaan. Tämä synergia mahdollistaa laajan valikoiman tuotteita, joilla on korkeat laatu- ja määrälliset standardit, ja takaa asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden maksimaalisen tyydyttämisen. PNK Farmaceutici on sitoutunut kaupallisiin yhteistyöhön...
Portfolio (55)
Vuodesta 1957 perhe Vitali on toteuttanut ikivanhaa norcinerian taidetta intohimolla, huolehtien asiakastarpeista ja kiinnittäen huomiota laatuun. Modernit tuotantotekniikat ovat mahdollistaneet näiden ominaisuuksien edelleen kehittämisen, jotka tänäkin päivänä erottavat yrityksemme. Viljelemme viljoja, jotka on tarkoitettu rehuksi omilla maillamme. Kasvatamme arvokkaita sianrotuja, jotka ovat syntyneet Fermon maakunnassa Petritolissa sijaitsevassa tilassamme, joka on luokiteltu BAT:ksi (Best Available Technique) ja on energiatehokas, kiitos uusiutuvista energialähteistä (aurinkosähkö).
Portfolio (1)
... odottaen terveysministeriön hyväksyntää. Meillä on kaksi patenttia: Coccia-leikkaus, jossa ei ole reisilihasta, ja Guanciamia, ensimmäinen pyöreä, ei-kääritty guanciale. Lisäksi meillä on Slow Food -presidio, La susianella, tuote, jota valmistivat etruskit, alueemme ensimmäiset asukkaat, La Tusciassa. Valmistamme 136 tuotetta, jotka ovat korkealaatuisia ja perinteisen makuisia, koskaan itsestäänselviä...
Portfolio (7)
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Nykyään, vaikka tuotanto on huomattavasti lisääntynyt ja markkinat ovat laajentuneet ja jatkuvasti kasvaneet, sukupolvien myötä siirtyneet opit ovat pysyneet samoina. Lihankäsittely tapahtui pienessä rakennuksessa, jossa huomio oli erityisesti kohdistettu valmistustuotteeseen, eli Mugnano-salamille. Tämän tyyppisen makkaran erityispiirteitä olivat lihan valinta, käsittelytapa ja "krespon" suolen...
Portfolio (9)
... ilmaisemaan vaistojaan. Vapaana nauttimaan tuoreesta ruohosta, viljasta, marjoista ja tammenterhoista. Järjestämme opastettuja kierroksia raakamakkaran tuotantoon ja kypsymistiloihin Traversetolossa (Parma), Agricola Rosa dell'Angelossa Rivalta di Lesignano de Bagnissa, jossa on ulkona kasvatettujen mustien sikojen metsä ja Traktori-museo (jossa on ainutlaatuinen kokoelma Lamborghini- ja Landini...
Portfolio (10)
Italia, San Donà Di Piave
... kanssa löytääksemme heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat tuotteet, kuten luomujuustot ja gluteenittomat lihatuotteet. Voimme tarjota laajan valikoiman jauhoja, myös luomuna, pizzoihin, leipiin ja leivonnaisiin.
Lardo di Colonnata IGP viipaleina, esiviipaloituna ja jauhettuna Vergazzata Pancetta Steccata...
Italia, Langhirano
Barbieri Enzo -yritys on erikoistunut kinkkujen tuotantoon ja kypsyttämiseen, ja se on liitetty Parma-kinkku -yhdistykseen. Barbieri Enzo sijaitsee Langhiranossa, Parmassa, osoitteessa Case Schianchi 8. Toimintoihin kuuluu: kinkkujen tuotanto kinkkujen kypsyttäminen kinkkujen pakkaaminen kinkkujen myynti kinkkujen toimitus lihatuotantolaitokset kinkkutehtaat...
Italia, Chiuro
... De 'BAITA' ja Speck De 'BAITA' kypsyttämiseen, hyödyntäen korkeiden vuorten (1459 m merenpinnan yläpuolella) puhdasta ja raikasta ilmaa. Kiitos jatkuvan työn, vahvan intohimon ja perheen sekä yhtenäisen henkilöstön omistautumisen, tuotteemme saavuttavat sen tunnusomaisen ja ainutlaatuisen kosketuksen, joka määrittelee niiden ainutlaatuisuuden ja erinomaisuuden.
Italia, Langhirano
... ilmastossa tuuletetuissa tiloissa. Koko prosessi mahdollistaa markkinoille tuotteen tarjoamisen, jolla on korkeat laatuvaatimukset. Kaikki Monica & Grossin lihatuotteet ovat allergeenittomia, GMO-vapaita ja ne sopivat keliakiaa sairastaville kuluttajille. Markkinoilla lihatuotteet esitetään eri brändeillä, jotka tunnistavat tuotetyypin Monica & Grossin brändin alla.
Portfolio (3)
Italia, Cremona
... ainesosia, mutta kaikki ovat korvaamattomia, kuten aikojen resepteissä. Pitkä kypsytys päivä päivältä "oikealla etäisyydellä" antaa ainutlaatuisen tuoksun ja maun suolaamisen ja käsin sitomisen avulla. Päivittäiset laatuvalvontakontrollit, pakkomielteinen huomio erinomaisuuden hoitoon, korkealaatuisten italialaisten jalojen lihavalintojen yksinoikeus. Arvokkaat ainesosat, joita lisäämme joka päivä...
Cipressi in Chianti nasce a Radda in Chianti , borgo medievale rinomato per la produzione del vino Chianti Classico, in provincia di Siena, dove trova il suo fondamento etico e professionale nel rispetto della tradizione dei prodotti alimentari artigianali toscani. L’attività inizia in un piccolo locale a ridosso delle antiche mura medievali di Radda in Viale Venti Settembre, qui avviene la lavora...
Portfolio (2)
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone sijaitsee Crespina Lorenzanassa, Pisa maakunnassa, ja se on historiallinen brändi, joka on toiminut yli 150 vuotta korkealaatuisessa lihanjalostuksessa. Yritys tuottaa ja jakaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä taidolla ja huolella, kunnioittaen moderneja tuotantostandardeja ja käyttäen vain laadukkaita raaka-aineita, sekä maasta että merestä, jotka pystyvät tyydyttämään jopa vaativimmat makumieltymykset.
Italia, Zola Predosa
Italian markkinoiden johtava IGP-sertifioidun mortadellan tuottaja. Eksklusiivinen ja sertifioitu laatu, aito mortadella valmistettu bolognalaisen perinteisen reseptin mukaan - Sertifikaatit VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Gluteeniton mortadella. Brändit: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Vienti ympäri maailmaa.
Italia, Termeno
... aktiivisia horeca-sektorilla, ja tuotteemme täyttävät tämän alan tarpeet. Tärkeä kanava on Private Label, joka edustaa 35 % yrityksen liikevaihdosta. Tuotamme yli 300 000 speckiä vuodessa, joten pystymme ratkaisemaan kaikki suurten vähittäiskauppojen, tukkukauppiaiden ja horeca-sektorin ongelmat. Tehdas, joka on täysin remontoitu ja laajennettu, sijaitsee Termenossa, Bolzanon maakunnassa, omassa...
Italia, Terlizzi
Olemme olleet vuodesta 2010 lähtien tukkukauppiaita lihatuotteissa, juustoissa ja suolakalassa. Toimitamme ravintoloille, hotelleille ja lihaliikkeille ympäri Italiaa ja ulkomaille. Jos etsit tukkumyyntiin lihatuotteita ja juustoja myytäväksi liiketoiminnassasi, meiltä löydät todella kilpailukykyiset hinnat. Myymämme tuotteet ovat pääasiassa tyypillisiä apulialaisia tuotteita, mutta löydät myös kansallisia tuotteita kaikista alueista sekä tunnettuja brändituotteita, kuten grana padanoa.
Italia, Cerreto D'esi
...jotka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, syntyvät käsityömenetelmistä, jotka ovat peräisin sukupolvien oppeista. Uusi tilan laboratorio CE-merkinnällä mahdollistaa perinteiden ja innovaatioiden yhdistämisen, tarjoten hygienisiä ja terveydellisiä takeita tinkimättä aidoista mauista.
Italia, Busto Garolfo
...Rondanini on yli 95 vuoden historiansa aikana muuttunut yksinkertaisesta lihatuottajasta todelliseksi elintarviketeollisuudeksi. Innovaatio prosessissa tuotantotekniikoissa sekä nykyaikaisten viipalointiin ja pakkaamiseen liittyvien laitteiden käyttöönotto ei ole lainkaan vaikuttanut yrityksen sitoutumiseen perinteisiin resepteihin, jotka ovat tuoneet sille menestystä myös ulkomailla. Tästä syystä Rondanini tarjoaa asiakkailleen tuotteen, joka on teollinen, mutta jolla on erinomaiset aistinvaraiset ominaisuudet ja erittäin korkeat laatuvaatimukset, mutta myös tunnistettava "vanhan ajan maku".
Italia, Novate Milanese
... neuvomaan asiakkaita tavaroiden valinnassa ja kuormauksessa. Jotta tavarat voidaan vastaanottaa suoraan omaan myymälään, baariin tai ravintolaan, tilaus on lähetettävä faksilla, puhelimitse tai sähköpostitse. Toimituspalvelu on päivittäinen, täsmällinen, ilmainen ja se toteutetaan jäähdytetyillä ajoneuvoilla. Agenzia Lombarda järjestää kansainvälisiä lähetyksiä ...
Italia, Spilinga
Perinteisiä ja käsityöläistekniikoita noudattava yritys pyrkii laajentamaan horisonttejaan, laajentamalla tarjontaa ja saavutettavia markkinoita jatkuvan ja säännöllisen tutkimus- ja kehitysprosessin ansiosta, jonka tavoitteena on pitkällä aikavälillä kaupallistaa omia tuotteitaan myös ulkomailla. Livasì on perheyritys, joka on syntynyt kolmannen sukupolven toiveesta.
Italia, Ginestreto-Pesaro
...tekevät jokaisesta tuotteesta äärimmäisen maukkaan ja herkullisen; sianlihan käsittelyperinne on kolmen sukupolven ikäinen. Markkinoiden huomioiminen, erityinen huolenpito laadusta ja kypsytyksestä, aitous sekä nopea ja tarkka palvelu ovat vahvuutemme.
Italia, Torino
... tiukkaan huoleen toimittajien ja raaka-aineiden valinnassa. Pama tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka jakautuvat: kinkkuihin, leikkeleisiin ja juustoihin. Käytännön taito ja huolellisuus kaikissa tuotelinjassamme ovat auttaneet Paman tiimiä ymmärtämään, että mikään tulos ei ole sattumaa, vaan tieto, havainnointi ja kokemus ovat keskeisiä korkealaatuisen tuotteen saavuttamiseksi. PAMA:n...
Italia, Campo Calabro
... ja aistinvaraisten ominaisuuksien erinomaisuutta. Perinteisten kasvatusmenetelmien ansiosta, jotka korostavat eläimen terveyttä ja tasapainoista sekä kestävää kasvua, sekä geneettisten ja ympäristötekijöiden yhdistelmän vuoksi, Calabrian mustan sian liha pysyy erittäin ravitsevana ja mureana. Calabrian mustaa sianlihaa suositellaan päivittäisen ruokavalion rikastamiseen ja täydentämiseen, sillä...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... laatu on erinomainen, perustuen täysin luonnollisiin rehuihin. Koko tuotantoprosessi toteutetaan käsityöläislaboratoriossamme, tarkkaan tutkimukseen ja jatkuvaan kehitykseen perustuen, kunnioittaen perinteisen lihanjalostuksen taidetta, sen vakiintuneita ja havaittavissa olevia piirteitä. Lihatuotteemme lähetetään jakeluun ja kulutukseen tietoisina ja ylpeinä siitä, että tarjoamme kiistattoman laadukasta ja korkeaa kulinaarista perinnettä edustavaa ruokaa.
Italia, Montegiorgio
Vuodesta 1932 Guido Marzetti on aloittanut viljan jauhamisen kivimyllyllä ja sianlihan kasvatuksen. Raakajammasteja ja kypsennettyjä kinkkuja, mortadelloja ja puhdasta sianlihaa sekä jodisuolaa. Korkealaatuinen kotimainen kypsä kinkku, joka on valmistettu tuoreesta kotimaisesta sianlihasta, gluteeniton, laktoositon.
Italia, San Giuseppe Vesuviano
... järjestetään yleensä kesäisin kenttäkeittiöiden kanssa. Yrityksemme toimii pääasiassa Itä-Euroopassa, sillä siellä ei ole varsinaisia ruokapalvelualustoja, ja tarjoamme palveluitamme mihin tahansa tilaisuuteen. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä laatuun että hintaan. Tuloksena on yritys, joka toimii vakavasti ja ammattimaisesti, taaten luotettavuutta kaikille tuotteilleen ja palveluilleen.
Yli sadan vuoden kokemuksella, jota olemme siirtäneet eteenpäin viiden sukupolven ajan, toimimme sianliha-alalla huipputeknologisessa laitoksessamme. Ammattitaitoisten työntekijöidemme ansiosta takaamme parhaan laadun. 100 % ITALIALAINEN TUOTE. Herkullinen maku makkaroissamme ja lihassamme on kuuluisa:...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play