Italia, Mesoraca
...Capocollo Calabrese valmistetaan sian niskan yläosasta ja osasta olkapäätä. Liha suolataan ja hierotaan huolellisesti käsin, minkä jälkeen se täytetään luonnolliseen suoleen ja kypsytetään yli 90 päivän ajan kontrolloidussa lämpötilassa ja kosteudessa. Suolaamisen aikana lisätään mausteita ja yrttejä, jotka ovat tyypillisiä kalabrialaiselle reseptille, mukaan lukien välttämätön jauhettu chili...
Portfolio (19)
Italia, Martina Franca
...Martina Francan Capocollo on arvokas lihatuote, joka valmistetaan vanhan käsityöperinteen mukaan. Tämä lihatuote on tunnettu mausteisesta ja aromaattisesta maustaan, joka saadaan käyttämällä paikallista vincottoa ja savustamalla Välimeren kasviston puilla. Capocollo on täydellinen nautittavaksi sellaisenaan tai osana leikkelelautasta, yhdessä paikallisten juustojen ja viinien kanssa. Sen käsityöläisvalmistus ja ainutlaatuinen maku tekevät siitä erinomaisen tuotteen puglialaisessa gastronomiassa.
Portfolio (29)
Yritys perustettiin vuonna 1947, perustaja Coccia Sesto, erinomainen lihamestari. Ajan myötä se laajeni ja muuttui teollisuudeksi, mutta periaate pysyi samana: käyttää parasta raaka-ainetta ja välttää pakastamista, jotta voidaan taata poikkeuksellinen laatu. Nykyään yritys on sertifioitu ISO 22000 -standardin mukaan, ja se on valtuutettu vientiin Kanadaan, sekä rekisteröitynyt FDA-listalle odottae...
Portfolio (7)
Italia, Altamura Di Bari
...Yksi parhaista kuivatuista lihoista, joita tuotamme, tyypillinen Apulian alueelle. "Capocollo Pugliese"...
Vastaavat tuotteet
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
Muut tuotteet
Soppressata
Soppressata
...SEMIARTISAN SALUMI: TUORE JA KYPSYTETTY MAUSTE, RAAKA PROSCIUTTO, NDUJA, MAKEA JA MAUSTEINEN SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfolio (9)
Italia, San Donaci
...Viini, joka on valmistettu Negroamaro-rypäleistä (90%) ja Malvasia Nera -rypäleistä (10%). Tuotantoalue: Salento, Brindisin ja Lecce'n maakuntien välillä. Kypsytys tynnyreissä. Tuoksussa erottuvat kypsien punapulpraisten hedelmien ja hillojen aromit, mausteina mustapippuri, lakritsi, paahteisuus ja välimerellinen balsaminen vivahde. Ihanteellinen kovien juustojen, kuten Comté ja Gorgonzola, sekä lihatuotteiden, kuten sian pancetta, chorizo, capocollo ja grillattujen punaisen lihan kanssa.
Portfolio (5)
Italia, Fasano
... laadukkaita raaka-aineita, huolellisuutta ja paljon intohimoa tuotteitamme kohtaan, kuten Capocollo, Salame, Pancetta salata ja steccata, lisäten kansallisesti tunnettuja lihatuotteita kuten Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella ja Prosciutto Cotto. Lihatuotteemme tulevat paikallisista, 0 km:n etäisyydellä sijaitsevista puglialaisista laitumista.
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
...joiden maku on ainutlaatuinen ja tunnistettava, täysin kunnioittaen alkuperäistä maatalousperinnettä ja niitä, jotka tekevät työtään intohimolla ja omistautumisella. Kinkut, salamit, makkarat, capocollo, finocchiona, pancetta, pecorino- ja lehmänjuustot ovat vain muutamia yrityksen tuottamista lukuisista ruokaspesialiteeteista. Opettele rakastamaan itseäsi ja löydä uudelleen menneiden aikojen maut terveellisen ja luonnollisen elämän merkeissä, jossa aidot ja koskettavat hetket sekoittuvat muiston ja perinteen tuoksuun.
Italia, Castel Goffredo
Luodaan joustavia, hengittäviä putkia suojamaan kinkkuja, olkapäitä, capocolloja, kuppeja, filzejä, pekoneita jne. kaikilta hyönteisiltä kypsymisen aikana. Käytetään laittamalla kinkku, capocollo jne. putkeen heti suolaamisen jälkeen. Suurituotanto suojaavien putkien valmistuksesta elintarviketeollisuudelle. Yrityksemme, joka sijaitsee Mantovan maakunnassa, valmistaa putkia lihatuotteille synteettisistä ja luonnollisista materiaaleista. Erikoiskoneiden ja kuitujen ansiosta takaamme antibakteerisia ja kestäviä tuotteita. Voimme myös luoda räätälöityjä tuotteita asiakkaan tarpeiden mukaan.
Italia, Scario
...pecorino, makkara, soppressata, pancetta, capocollo, guanciale, luomupasta, luomuviini, oliivit, pateet, hillot, marmeladi, mastaccioli, cantucci. Käsityömieli, spelttituotteet, propolis, hunajakarkit, morsiamen torrone, hamppuvoi ja -jauho, senator cappelli -jauho, saragolla, spelttipasta, amaro penna, mausteet, samppanja, grappa.
...Teurastamo, Galvano-niminen norcineria, on vuodesta 1971 lähtien tarjonnut ensiluokkaisia käsityöläislampaita ja -lihoja, jotka ovat tulosta jatkuvasta vuoropuhelusta alan kasvattajien kanssa. Tästä syvästä työstä ja rakkaudesta syntyy erityinen valikoima korkealaatuisia käsityöläissalamia, kuten perinteisesti kypsytetty makkara, erilaiset salamit, herkulliset cacciatorinit, capocollo, culatello, lonza, pancetta ja paljon muuta. Tuotantoa, joka vie makumatkalle menneisiin aikoihin, jotta asiakkaiden ja heidän vieraidensa makunautintoja voitaisiin tyydyttää.
Italia, San Demetrio Corone
Erityisesti suolaisten tuotteiden, kuten D.O.P. -luokitellun capocollo- ja pancetta-raakavalmisteiden, valmistamiseen tarkoitettu Madeo Industria Alimentare valmistaa myös Calabrian mustan sian kinkkua ja salamia. Käytetyt tekniikat ovat pääasiassa käsityöläisiä, kuten suolaus, joka tehdään edelleen käsin tyypillisissä suolaliuoksissa, kuten ennen vanhaan. Kuitenkin, missä se on tarpeen, ei modernien teknologioiden käyttöä vältetä, sillä kuivaus on luotettu entalpisiin koneisiin, jotka hyödyntävät ulkoisia sääolosuhteita luodakseen sisätiloihin ihanteellisen ilmanvaihdon.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play