Italia, Misano Adriatico
...F.LLI PETRUCCI:n Pecorino bislacco -juusto on herkullinen yhdistelmä rommia ja tupakkaa, jotka sulautuvat täydellisesti juuston pehmeään koostumukseen ja ainutlaatuiseen makuun. Intensiivinen ja ympäröivä maku, täydellinen illalliselle ystävien kanssa tai eleganttiin aperitiiviin. Pakkaus 2 kg.
Portfolio (200)
Italia, Pasturo
... useita kertoja, jotta gorgonzolalle tyypillisten homeiden kehittyminen ja vihreän värin (marmoroituminen) muodostuminen edistyy. Massa on yhtenäinen, heinänvärinen, ja siinä on runsaasti kirkkaan vihreitä homeita. Maku on voimakas ja mausteinen, tyypillinen. Keskipaino::12 kg Minimaalinen kypsytys: :90 päivää...
Portfolio (7)
Italia, Radicofani
...Se tuotetaan maidosta, joka on kerätty tietyiltä alueilta, kuten on säädetty DOP-sertifioidun pecorino-juuston hallintoa ja tuotantoa koskevassa asetuksessa. Juuston hyytyminen tapahtuu lämpötilassa, joka vaihtelee 35 ja 38 °C välillä, ja juustohyytymän murskaamisen tulee olla maissinjyvän kokoista. Muoto voi painaa 1,000 kg:sta 3,500 kg:aan. Tuotannossamme on noin 1,800 kg:n muoto, ja se kypsyy vähintään 120 päivän ajan. Tuoksu on voimakas ja maku hienovaraisesti voimakas.
Portfolio (48)
Italia, Martina Franca
...Caciocavallo Baby on tuore ja herkkä juusto, joka sopii täydellisesti jokaiseen tilaisuuteen. Sen pehmeä koostumus ja kevyt maku tekevät siitä erinomaisen valinnan alkupaloihin, voileipiin tai yksinkertaisesti nautittavaksi sellaisenaan. Tämä juusto on valmistettu korkealaatuisesta maidosta ja se edustaa yhtä Puglian juustoperinteiden erikoisuutta. Jokainen suupala on kutsu löytää paikallisten tuotteiden tuoreus ja herkullisuus, mikä tekee siitä pakollisen jokaiselle juuston ystävälle.
Portfolio (29)
Italia, Dorgali
...kultagrappeiden, Pane Carasau -leivän ja kauden vihannesten kanssa. Sen monipuolisuus tekee siitä erinomaisen juuston paistettavaksi ja loistavan valinnan lasten ruokavalioon. Juusto, joka ilmentää makeutta ja yksinkertaisuutta, Novello Sardo on herkku makuhermoille, sopien jokaiseen tilaisuuteen, kevyestä ateriasta hienostuneeseen jälkiruokaan.
Portfolio (10)
Italia, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, joka sijaitsee Via Emilian varrella Reggio Emilian ja Parmaan välillä, tuottaa voita, jonka maku on ainutlaatuinen, sillä se kerätään yli 150 Parmigiano Reggiano -juustoa tuottavasta meijeristä. Lisäksi yritys tarjoaa kaikki mahdolliset voin eri koot ja on myös Parmigiano Reggiano -juuston (jonka se myös tuottaa) ja Grana Padano -juuston kypsyttäjä, joita myydään sekä...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play