Kreikka, Thessaloniki
...Kovajuuston maku Kasviperäisillä rasvoilla Alhainen kolesterolin ja tyydyttyneiden rasvojen määrä...
Portfolio (22)
Saksa, Heidelberg
...Nämä rehelliset nuotit Raclette-juustosta sen paahdetun kuoren kanssa, joita täydentää tämä allergeeniton maku, parantavat täydellisesti juustoja, suolaisia piirakoita ja souffléita, mutta myös kastikkeita ja gratineja.
Portfolio (74)
Italia, Misano Adriatico
...F.LLI PETRUCCI:n Pecorino bislacco -juusto on herkullinen yhdistelmä rommia ja tupakkaa, jotka sulautuvat täydellisesti juuston pehmeään koostumukseen ja ainutlaatuiseen makuun. Intensiivinen ja ympäröivä maku, täydellinen illalliselle ystävien kanssa tai eleganttiin aperitiiviin. Pakkaus 2 kg.
Portfolio (200)
Viro, Tallinn
... laatikoissa, jotka sisältävät kahdeksan annosta, yhteensä 140 grammaa. Tuotteella on 12 kuukauden säilyvyysaika, kun se säilytetään viileässä ja kuivassa ympäristössä. Pääraaka-aineet sisältävät maitoa (tai rasvatonta maitoa vähärasvaisen tai kevyen juuston tapauksessa), vettä, juustoa ja voita. Juuston väri on norsunluu ja vaaleankeltainen, ja maku on mieto ja kermaisa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja hintatietoja.
Portfolio (80)
...-kalkkikivimaata tarjotakseen sinulle täyteläisen ja lihaksikkaan viinin, joka edustaa Bordeaux'n viinien prestiisiä. VINIFICATION Perinteinen teräksisessä säiliössä. CÉPAGES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DÉGUSTATION Syvän rubiininpunainen väri. Hedelmäinen tuoksu, jossa on mustaherukan, karhunvatukan ja kirsikan aromeja. Pyöreä, tasapainoinen ja pitkä maku kypsillä ja lämpimillä tanniineilla. ACCORDS METS & VINS Nautitaan naudan ulkofileen, luumuilla täytetyn porsaanpaistin tai kypsytetyn juuston kanssa. 18°C. RÉCOMPENSES 2012: Pronssimitali IWC 2013...
Portfolio (96)
Ranska, Saint-Bris-Le-Vineux
... noin 10°C, se sopii erinomaisesti Caesar-salaatin, hunajagouda-juuston tai liège-tyylisen ruoan kanssa. Se on täydellinen kumppani sitruunalla maustetulle turskafileelle tai curry-kalkkunapadalle. Alue: Mâconnais Rypäle: Chardonnay...
Portfolio (60)
Slovakia, Košice
...Trappista tiilijuusto tarjoaa miellyttävän makuelämyksen. Tämä juusto valmistetaan perinteisin menetelmin varmistaen korkeimman laadun ja aitouden. Sen monipuolinen luonne tekee siitä suosikin juuston ystävien keskuudessa, tarjoten loputtomasti mahdollisuuksia herkullisiin aterioihin ja välipaloihin. Trappista tiilijuuston rikas ja suolainen maku parantaa minkä tahansa ruoan makua, mikä tekee siitä ehdottomasti välttämättömän osan juustokokoelmaasi.
Portfolio (64)
Alankomaat, Nijkerk
... edistämisessä ja nopean imeytymisen vuoksi sitä käytetään usein kehonrakennuksessa ja kuntoilussa. Tuote on saatavilla eri muodoissa, kuten jauheena, ja sitä voidaan räätälöidä vastaamaan erityisiä vaatimuksia proteiinipitoisuuden ja puhtauden mukaan. SRS Whey Protein -valinnan taustalla on useita keskeisiä tekijöitä, joista tärkeimpänä on hankinta paikallisilta eurooppalaisilta toimittajilta. Muut nimet: wpc Erityis-/puhtaus: (Muut eritelmät voidaan räätälöidä) Väri: Yhtenäinen väri, kerma-valkoinen Haju: Tyypillinen haju Maku: Neutraali maku Päätoiminto: Lihaskasvu ja -korjaus...
Portfolio (47)
Puola, Warszawa, Poland
...Happovalmistejauhe (AWP) on juuston tai happokaseiinin tuotannon sivutuote. Se valmistetaan kuivaamalla tuoretta heraa pehmeästä valkojuustosta. Mikrobifermoinnin avulla maidon pH-arvo alenee ja laktoosi muuttuu maitohapoksi. Happovalmistejauheelle on ominaista alhaisempi laktoosipitoisuus, joten maku on enemmän hapan kuin makea. Happopitoisuus on 4,5 pH. Happovalmistejauhetta käytetään pääasiassa ricotan ja herajauheen valmistukseen. Sitä käytetään myös ainesosana monissa prosessoiduissa elintarvikkeissa, kuten leivässä, näkkileivässä, leivonnaisissa ja valmisruoissa.
Portfolio (278)
Puola, Paczewo
...Käytettäväksi vitamiini- ja proteiinilisänä. Se on täydellinen proteiini: Ravintohiivassa on kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa, jotka ihmiset saavat ruoasta. Se sisältää monia B-vitamiineja ja mikroelementtejä (jälki mineraaleja). Annostus: Ravintohiivaa käytetään seuraavilla tavoilla: •Ripoteltuna popcornin tai pastan päälle •Sekoitetaan keittoihin umami-maun saamiseksi •"Juuston" makuna...
Portfolio (59)
Italia, Pasturo
... useita kertoja, jotta gorgonzolalle tyypillisten homeiden kehittyminen ja vihreän värin (marmoroituminen) muodostuminen edistyy. Massa on yhtenäinen, heinänvärinen, ja siinä on runsaasti kirkkaan vihreitä homeita. Maku on voimakas ja mausteinen, tyypillinen. Keskipaino::12 kg Minimaalinen kypsytys: :90 päivää...
Portfolio (7)
Italia, Radicofani
...Se tuotetaan maidosta, joka on kerätty tietyiltä alueilta, kuten on säädetty DOP-sertifioidun pecorino-juuston hallintoa ja tuotantoa koskevassa asetuksessa. Juuston hyytyminen tapahtuu lämpötilassa, joka vaihtelee 35 ja 38 °C välillä, ja juustohyytymän murskaamisen tulee olla maissinjyvän kokoista. Muoto voi painaa 1,000 kg:sta 3,500 kg:aan. Tuotannossamme on noin 1,800 kg:n muoto, ja se kypsyy vähintään 120 päivän ajan. Tuoksu on voimakas ja maku hienovaraisesti voimakas.
Portfolio (48)
Ranska, Carpentras
...Yksi viimeisimmistä luomuksistamme, Comté-juustolla maustettu kuivasalami. Herkullinen ja runsas maku, joka saa sinut sulamaan! Juuston ystävät, olemme ajatelleet teitä! Tämä salami, joka on täynnä runsaita paloja AOP Comté-juustoa, täydentää tyylillä aperitiivilautasiasi ja hämmästyttää vieraasi! Pieni +: Comté-juustolla maustettu kuivasalami maistuu täydellisesti hyvän punaviinin kanssa. Kuten...
Portfolio (16)
Italia, Martina Franca
...Caciocavallo Baby on tuore ja herkkä juusto, joka sopii täydellisesti jokaiseen tilaisuuteen. Sen pehmeä koostumus ja kevyt maku tekevät siitä erinomaisen valinnan alkupaloihin, voileipiin tai yksinkertaisesti nautittavaksi sellaisenaan. Tämä juusto on valmistettu korkealaatuisesta maidosta ja se edustaa yhtä Puglian juustoperinteiden erikoisuutta. Jokainen suupala on kutsu löytää paikallisten tuotteiden tuoreus ja herkullisuus, mikä tekee siitä pakollisen jokaiselle juuston ystävälle.
Portfolio (29)
Saksa, Hamburg
...Cheddar-juusto on suosittu juustotyyppi, joka on peräisin Cheddar-nimisestä kylästä Somersetissa, Englannissa. Se on kiinteä ja joustava juusto, jonka väri on vaaleankeltainen. Cheddar-juusto valmistetaan lehmänmaidosta ja sillä on rikas, kermaisa maku, joka terävöityy ja korostuu juuston vanhetessa. Juusto kypsyy yleensä useita kuukausia, jotta se saa voimakkaan maun ja erityisen rakenteen...
Portfolio (180)
Ranska, L'union
...Ranskalaisen hampurimme viljelemät kukat ovat 100 % luonnollisia. Keskimääräinen valmistusaika irtotuotteille on 2–4 päivää. LaCheese on alkuperäinen CBD-kukka, jossa on hienostunut juuston maku. Tämä kasvi on peräisin sisäviljelystä (indoor), mikä mahdollistaa kasvin optimaalisen kasvun ja täydellisen ympäristön hallinnan. Infusoi kuumaan veteen rasvaisen aineen (esimerkiksi maitoa) kanssa...
Portfolio (200)
Italia, Dorgali
...kultagrappeiden, Pane Carasau -leivän ja kauden vihannesten kanssa. Sen monipuolisuus tekee siitä erinomaisen juuston paistettavaksi ja loistavan valinnan lasten ruokavalioon. Juusto, joka ilmentää makeutta ja yksinkertaisuutta, Novello Sardo on herkku makuhermoille, sopien jokaiseen tilaisuuteen, kevyestä ateriasta hienostuneeseen jälkiruokaan.
Portfolio (10)
Ranska, Lyon
...Big Buddha cheese on CBD-lajike, joka on peräisin erittäin arvostetusta Cheese-geenistä. Tämä dominanssilajike yllättää voimakkaalla skunkin ja juuston tuoksullaan. Maku on sitruksinen, ja siinä yhdistyvät juustoiset aromit. Tämä CBD-lajike on täydellinen rentoutumiseen, erityisesti illalla.
Vastaavat tuotteet
Suuri Buddha
Suuri Buddha
Portfolio (1)
Saksa, Schoenebeck
...Hedelmällinen maku ja arvokkaat tyydyttymättömät rasvahapot luomuoliiviöljystä rikastavat suosittuja, Välimeren klassikoita kuten leipää, dippejä, salaattia, juustoa, pizzaa, pastaa, hummusta tai marinadina. Suosittu, Välimeren klassikko leivän, salaatin, juuston, pizzan, pastan, hummuksen tai marinadina. Hedelmällinen maku ja arvokkaat tyydyttymättömät rasvahapot luomuoliiviöljystä rikastavat...
Portfolio (143)
... mausteista, luoden pitkän aromikkaan jälkimaun. Viini maistuu tasapainoiselta tummien marjojen, mustaherukoiden ja kypsien kirsikoiden sävyillä. Viini sopii täydellisesti grillatun tai paistetun, runsaasti maustetun lihan ja kypsän juuston kanssa.
Portfolio (14)
Ranska, Mandelieu
...Balsamikkikreemi on tuote, jota arvostavat sekä kokit että gastronomian ystävät. Sen ainutlaatuinen, samettinen koostumus ja sekä hapan että makea maku tuovat mukanaan erityisen ja korvaamattoman maun. François Roméo balsamikkikreemi on vertaansa vailla grillattujen lihojen, vihannesten, alkupalojen ja juuston maustamiseen. Se on myös erinomainen siellä, missä sitä vähiten odotat: jälkiruoissa kuten pannacottassa, tuoreissa hedelmissä unohtamatta jäätelöitä. Nettopaino: 0,250 KG Tilavuus: 25 CL...
Portfolio (45)
Espanja, La Seca-Valladolid
... jälkimaun. Suositellaan tarjoiltavaksi 8º-10º C:ssa. Sopii hyvin merenelävien, marinoitujen ruokien, kaikenlaisten riisiruokien ja puolikovan juuston kanssa. Lajike: Käynyt tynnyrissä Sato: 2015 Kypsytys: Valmistettu 100% verdejo-rypäleistä. Perinteinen prosessi...
Portfolio (12)
...valkosipuli ja kurkuma, tomattijauhe), mustatruffeli, makuaine, happamuuden säätelijä (sitruunahappo), antioksidantti (askorbiinihappo), suola, kalsiumkloridi, juustohyytelö, maitohappobakteeri, säilöntäaineet: lysozyymi (peräisin munasta), natamysiini kuoren päällä. Maku: Voimakas Aromi: Ominainen lampaanjuustolle, jossa on truffelin aromia. Väri: Vaaleankeltainen, jossa mustia suonia truffelipastasta. Rakenne: Kova Poista juuston kuori ennen nauttimista.
Portfolio (10)
Espanja, Totanes
...Kypsyminen kestää vähintään 30 päivää, kuori on luonnollinen ja paprikankeltainen. Juuston sisus on valkoinen, ja siinä on tasaisesti jakautuneita silmiä. Rasvaisuus, pehmeys ja maku ovat pääominaisuudet, jotka tunnistavat Campos de Toledo -vuohenjuustomme. Kaikki juustomme valmistetaan ilman lisäaineita ja ovat lysozyymistä, natamysiinista ja sorbaateista vapaita. Ilman gluteenia.
Portfolio (6)
...Munakoisotahna fetajuustolla 200g. Ulkonäkö beige väri Maku/Aromi, joka on tyypillinen paistetuille munakoisoille ja tuoreelle valkosipulille, feta-juuston maku on runsas, hieman mausteinen. Rakenne kermaisa...
Portfolio (37)
Ranska, Auros
... kuukautta). Katteet ovat hyviä. Myynti on todella merkittävää (80 % juustomyynnistämme), koska näiden tuotteiden maku on poikkeuksellinen. Juustomyynti voi edustaa jopa 20 % elintarvikekaupan liikevaihdosta, joka ei ole juustokauppa. VALIKOIMA - Tome de Brebis des Pyrénées 4 kg, parasta ennen 3 kuukautta - Tome de Brebis OSSAU Iraty, raakamaito 4 kg, parasta ennen 3 kuukautta - Tome de Vache...
Portfolio (31)
Itävalta, Vienna
...Tryffeliöljy on herkkä ja aromaattinen mausteöljy. Se on valmistettu korkealaatuisesta kylmäpuristetusta oliiviöljystä Primadonnalta. Tryffeliöljy sopii erityisesti risoton ja pastan, carpaccion, munakkaan, juuston, perunamuusin, kermakastikkeiden / kevyiden sitovien kastikkeiden, munakkaan / paistetun munan, pehmeän munan / poached munan / onsen-munan ja kinkun viimeistelyyn. Sisältö: 150–750 ml Maku: alkuperäinen musta tryffeli Maku luonnollisten tryffeliviipaleiden kautta, hienolla oliivimaisella maulla.
Portfolio (8)
...Erityinen makuelämys! Maku on erityisen hyvä juuston, lihan ja pastaruokien kanssa.
Portfolio (7)
...vähintään 50 % rasvaa. Tr.; leipäjuusto, jossa on voimakasta chiliä; pala juustosta (juuston koko noin 4 kg); kypsytetty vähintään 8 viikkoa; maku: hienosti maustettu, hieman hapokas, chilimaku Rasvapitoisuus: 50 % Maku: hienosti maustettu, hieman hapokas, chilimaku...
Portfolio (9)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play