Italia, Moio Della Civitella
... Ominaisuudet: Korkealaatuiset Ainesosat: Vain kaksi ainesosaa: tiukasti valikoidut kauden sitruunat ja italialainen sokeri. Alhainen Kypsennysprosessi: Hilloa kypsennetään alipaineessa 55 asteessa, prosessi, joka säilyttää hedelmien aistinvaraiset ominaisuudet, pitäen maun ja ravinteet muuttumattomina. Lisäaineiden Puuttuminen: Ilman säilöntäaineita, happamuuden säätimiä tai väriaineita, aito ja luonnollinen tuote. Vain Yksi Makua: Täydellinen tasapaino makeuden ja kevyen happamuuden välillä, ihanteellinen tuomaan esiin tuoreiden sitruunoiden makua.
Portfolio (16)
Italia, MILANO
... %, vähärasvaista kaakaota 9,8 %, kuivattu rasvaton maito, kaakaovoi, emulgointiaine: auringonkukkalecitini, vanilliiniaromi), Pan di Stelle -keksin murusia 2 % [vehnäjauho, sokeri, auringonkukkaöljy, voi, korkealaatuista pastöroitu tuoremaito, kaakao, suklaa (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, luonnollinen vanilja-aromi, emulgointiaine: soijalecitini), tuoreet munat, hunaja, hasselpähkinät, vehnäjauho...
Portfolio (229)
Italia, Mazara Del Vallo
...Kiteinen viinirypälesokeri -pöytärypäleistä- Edustaa viinirypäleiden mehussa luonnollisesti esiintyvää sokerikompleksia, joka koostuu glukoosista (n. 50%) ja fruktoosista (n. 50%). Tämä sokeri on ainoa kiteinen viinirypälesokeri. Sitä käytetään leivonnassa, jäätelöteollisuudessa, gourmet-hillojen valmistuksessa sekä korkealaatuisissa kohotetuissa tuotteissa.
Portfolio (5)
Italia, Acerra
...Gluteeniton hasselpähkinäkerma (gluten free) on ihanteellinen lisä makua kahviisi, jälkiruokiisi, jogurttiisi ja jäätelöösi. Ravista ennen käyttöä. AINEKSET: sokeri, kasviöljy (auringonkukka, palmu), hasselpähkinät (8%), vähärasvainen maitojauhe, kaakaojauhe (10-12% kaakaovoita), laktoosi, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi, luonnollinen vanilja-aromi, antioksidantti: rosmariiniuute. Saattaa sisältää jälkiä muista pähkinöistä.
Portfolio (61)
... poissa auringonvalosta GLYSEROLIN EDUT: Turvallinen apuaine mehiläisille Toisin kuin sokeri, se ei hajoa happamassa ympäristössä, joten se ei muodosta mehiläisille myrkyllisiä yhdisteitä (HMF) Korkea hygroskooppisuus jopa alhaisessa suhteellisessa kosteudessa (Milani 2001) Tuotekoodi:721...
Portfolio (200)
Italia, San Pietro Clarenza
.../5 kg:n pusseissa, jotka ovat täydellisiä tarjoiltavaksi ravintoloiden, baarien, teehuoneiden jne. pöydissä) tai tyylikkäissä pakkauksissa, joita voi esitellä hyllyillä tai kulmissa. Ainesosat: Sicilian mantelit, sokeri, Etna-hunaja (appelsiinikukka) kananmunan valkuainen (luonnollinen, ei pakastekuivattu) Pistachiot, suklaa / vanilja...
Portfolio (8)
Italia, Nave
...Tuoksu Nokassa on miellyttävä, makea ja kevyt tuoksukimara, jossa on hienovaraisia sitrushedelmäisiä viittauksia appelsiiniin. Maku Maultaan appelsiini yhdistyy kininiin ja mausteisiin, luoden aina raikkaan ja klassisen, ei koskaan makean, maun. Ainesosat Kivennäisvesi, sokeri, happamuudensäätöaine, sitruunahappo, luonnolliset aromit mukaan lukien luonnollinen kinin, sahrami-uute, antosyaanivärit...
Portfolio (46)
Italia, Marcianise
...Ainesosat: Vesi, sokeri, maatalouden alkuperästä peräisin oleva alkoholi, vähärasvainen maitojauhe, aromit, palat baba-kakkua. Baba-kakun palat: Vehnäjauho (VEHNÄ) Tyyppi "0", munat, kasvirasvamargariini, ei hydrattuja rasvoja, jotka koostuvat kasviöljyistä ja -rasvoista (palmu- ja auringonkukkaöljy), vesi, happamuudensäätöaine E330, aromit, sokeri, suola, luonnollinen hiiva. Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä. Sisältää allergeeneja. Vol 17%...
Portfolio (2)
Italia, Roma
...Ulkonäkö: tiheä kerma Väri: punainen Haju: tyypillinen Maku: luonnollinen, tyypillinen ja miellyttävä Tila: kiinteä Allergeenit: Tuote sisältää allergisoivia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät tällaisia komponentteja: MAITO. Ei sisällä gluteenia. Sisältää säilöntäaineita (Happamuudensäätöaine: E270). Ravintoarvot per 100 g: Energia: Kj 423 / Kcal 100 Rasvat: 1 g joista tyydyttyneet rasvahapot 0,5 g Hiilihydraatit: 21 g joista sokerit 15 g Kuitu: 0,6 g Proteiini: 1,8 g Suola: 2,0 g...
Portfolio (9)
...Lasipulloissa 0,75 l. Pakkaus sisältää 6 pulloa. MANDEL-INSOLIA VIINI. Ainesosat: Viini, sokeri, luonnollinen manteliaromi (2,5%). Sensorinen ulkonäkö: Kirkas viini, vaaleankeltainen väri. Makea hedelmäinen maku, jossa on valkoisen marjan vivahteita, voimakas tuoksu ja maku karvasmantelista. MANDEL-NERO D'AVOLA. Ainesosat: Viini, sokeri, luonnollinen manteliaromi (2,5%). Sensorinen ulkonäkö...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play