Italia, Trepuzzi
... valmistettu Italiassa. - korallinpunaisen värin kirkkaus vangitsee katseen - tuoksu, jossa on tunnistettava aroma, sitrushedelmien kaiku - maku on erittäin raikas, aluksi makea suussa ja pehmeä jälkimaku sitruksisella vivahteella Koral London Dry Gin on täydellinen Gin&Tonicin valmistamiseen, ja se on parasta tarjoilla greippiviipaleen kanssa puhtaan ja miellyttävän herkän maun saavuttamiseksi. Koral London Dry Gin on myös ihanteellinen sekoitettujen cocktailien valmistamiseen. Tilavuus: 50cl - 40%vol...
Portfolio (89)
Italia, piano di sorrento (na)
...Mandarino Miyagawa on siemenetön sitrushedelmä, jossa on makeahko maku, mutta myös hapan vivahde, joka on syntynyt greipin ja mandariinin risteytyksestä. Tämä hedelmä erottuu ohuella kuorellaan, joka vaihtelee happaman vihreän ja keltaisen välillä, ja sen koko on samanlainen kuin tavallisella mandariinilla. Liha on mehukasta ja siemenetöntä, mikä tekee siitä ihanteellisen tuoreeseen kulutukseen...
Portfolio (29)
Italia, Sizzano
...Salami Kalapastat Valkoinen liha VÄRI Vaalea olkipellava Kirkkaat vihreät heijastukset AROMA Monimutkainen Hedelmä- ja sitrusnuotit Kukkia ja heinää MAKU Kuiva Erittäin raikas ja mineraalinen LÄMMÖTILA: 6-8 °C ALKOHOLI: 12% - 13% vol...
Portfolio (13)
Italia, Cortazzone
...Puhdas kylmäpuristettu hasselpähkinäöljy kuorituista raakoista hasselpähkinöistä (alkuperä: ITALIA - Piemonte) Tonda Gentile Trilobata -lajike. Vaaleankeltainen väri, hienostunut maku tuoreista, juuri kerätyistä hasselpähkinöistä, 100 ml:n pakkauksessa, elintarvikkeisiin ja kosmetiikkaan käyttöön. Tummassa lasipullossa on murtumaton/ täyttämätön korkki. Parasta ennen -aika 18 kuukautta.
Portfolio (7)
Italia, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geografinen Indikaatio Tuotantoalue: Emilia Rypälelajike: Lambrusco Alkoholiaste: 8 % vol. Väri rubiinipunainen Aroma Viinimäinen ja hedelmäinen Maku makea, miellyttävä ja harmonisesti miellyttävä Yhdistelmät punainen liha, riista Tarjoilulämpötila 18°-20° C.
Portfolio (4)
Italia, Palagonia
... compreso fra 6 e 12 %, al netto del sale eventualmente aggiunto. Utilizzato come base pronta per la preparazione di condimenti o per rilavorazioni industriali.":"Tuote, joka on peräisin terveistä ja kypsistä tomaateista, joilla on niiden alkuperäisestä hedelmästä peräisin oleva väri, aromi ja maku puristamisen, mahdollisen kuorien ja siementen erottamisen sekä osittaisen vedenpoiston kautta, niin että...
Portfolio (55)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play