Italia, Salerno
...Tuoretta turskaa, joka on käsitelty päivässä ja marinoitu viinietikassa. Pakattu sekoitusöljyyn, 20 % extra virgin -oliiviöljyä, 80 % auringonkukkaöljyä, jossa on tuoreita aromeja, oliiveja, kapriksia ja kuivatun tomaatin palasia. Turska (Gadus Morhua), (FAO-ALUE 27), 80 % auringonkukkaöljyä, 20 % extra virgin -oliiviöljyä, etikkaa, antioksidanttia, makuaineita, aromia, suolaa, luonnollisia...
Portfolio (8)
Italia, Ponte Galeria
...joka on marinoitu makeassa soija- ja mirinkastikkeessa ja grillattu. Unagi leikataan pituussuunnassa, täysin ruodottomaksi ja vasta sitten se pujotetaan vartaat. Näin valmistettuna unagi on valmis grillattavaksi binchotanilla tai valkoisella hiilellä (tyypillinen japanilainen kasvihiili, jota unagi- ja yakitori-kokit suosivat, koska se ei päästä savua ja imee epämiellyttävät hajut). Ensimmäisen grillauksen jälkeen, joka tuo esiin lihan umamin, unagi höyrytetään ylimääräisen rasvan poistamiseksi.
Portfolio (8)
Italia, Gravina In Puglia
Italia, Cilavegna.
TOIMITAMME TUORETA SINIKALAA EUROOPASSA, JOKA ON PYYDYSTETTY ITALIALAISISTA MERISTÄ...
Kalan pakastuspalvelu -40 asteessa ja ylläpito -22 asteessa, kapasiteetti 660 euro-pallettia, mustekalan ja kalmareiden käsittely, katkarapujen ja muiden kalatuotteiden sulatuspalvelu asiakkaan valitsemissa pakkauksissa, kaikki CEE-standardien mukaisesti ja toimitukset koko Eurooppaan. Työskentelemme vain ensiluokkaisten tuotteiden parissa, olemme kiinnostuneita yhteistyöstä suurten brändien kanss...