...joka on marinoitu makeassa soija- ja mirinkastikkeessa ja grillattu.
Unagi leikataan pituussuunnassa, täysin ruodottomaksi ja vasta sitten se pujotetaan vartaat. Näin valmistettuna unagi on valmis grillattavaksi binchotanilla tai valkoisella hiilellä (tyypillinen japanilainen kasvihiili, jota unagi- ja yakitori-kokit suosivat, koska se ei päästä savua ja imee epämiellyttävät hajut). Ensimmäisen grillauksen jälkeen, joka tuo esiin lihan umamin, unagi höyrytetään ylimääräisen rasvan poistamiseksi.
Kalan pakastuspalvelu -40 asteessa ja ylläpito -22 asteessa, kapasiteetti 660 euro-pallettia, mustekalan ja kalmareiden käsittely, katkarapujen ja muiden kalatuotteiden sulatuspalvelu asiakkaan valitsemissa pakkauksissa, kaikki CEE-standardien mukaisesti ja toimitukset koko Eurooppaan. Työskentelemme vain ensiluokkaisten tuotteiden parissa, olemme kiinnostuneita yhteistyöstä suurten brändien kanss...