...Puulaatikko, jossa on
1 sokeria 200 grammaa lasipurkissa, maku Piña Colada
raaka sokerijuurikas Ranskasta, Piña Colada -aromi ja keltainen väriaine (E102 E330)
IDEAALINEN meringueille, kermavaahdoille, kakuilla, jogurteille, lasikuorrutuksille, jääpaloille...
1 100% luonnollista minttusiirappia lasipullossa 250ml
siirappi, joka on valmistettu vedestä, raaka sokerijuurikkaasta Ranskasta, sitruunamehusta ja tuoreesta mintusta, joka on marinoitu puutarhamintusta.
Mahdollisuus personoida etiketti nimillä tai muilla teksteillä
Viite: COFFMAITESS...
...Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - VIJAYA-kuivattu mansikka kerätään Turkissa kesäkuussa. Se on marinoitu omenamehussa, jotta sen mehukkuus sekä maukkaat ja aromikkaat vivahteet säilyvät.
Viite:14200...
...Luomu Bourbon-vanilja, joka on kerätty ja jalostettu Réunionissa, sitten marinoitu vähintään 4 viikkoa meidän luomu- ja kiteistettyä sokeria, joka on tuotettu Loiretissa.
...Täydellinen valikoima paistia: perinteisesti savustettu, Orloff, metsätyyli, vuohenjuusto & konfitoidut tomaatit, kolme juustoa, luumut-aprikoosit, tartiflette,
Ja myös marinoitu liha: meksikolaiset ribsit, provencelainen jne.
... tuoreista kaloista.
Luomusavustettu lohi
Olemme saaneet Ecocert-sertifikaatin vuodesta 2004 alkaen tuoreelle lohifileelle, kokonaiselle ja viipaloidulle luomusavustetulle lohelle sekä kokonaiselle ja käsin viipaloidulle savustetulle lohelle. Käytämme Skotlantilaista, Irlantilaista tai Norjalaista lohta.
Tillillä marinoitu lohi
Tätä lohta marinoidaan hitaasti 0 °C:ssa, johon lisäämme hienoksi silputtua tilliä.
...100% Luomu punaviinietikka*
* Tuote on peräisin luomuviljelystä
Tämä vanha punaviinietikka kypsyy tammitynnyrissä 6 kuukautta.
Tämä aika antaa sille pehmeyttä suussa sekä puumaisia vivahteita.
Sopii käytettäväksi vinaigretteissä, salaateissa, raakoissa vihanneksissa ja marinoinneissa. Tammitynnyrissä kypsytetty vanha punaviinietikalla marinoitu carpaccio on herkku.
Tuote on saatavilla myös 25 ja 50 cl pulloissa. Löydät LEONY-tuotevalikoiman herkkukaupoista.
Ti’Bio Les Arrangés on kiehtova tarina Marie-Irène CÉLÉRINE:sta, anteliaasta mauritiolaisesta, joka tunnetaan aurinkoisesta keittiöstään, joka on täynnä mausteita ja eksoottisia hedelmiä. Hänen ruokalajinsa, jotka ovat usein perhesiteiden iloisia kokoontumisia, ovat todistus hänen intohimostaan aitoihin makuihin. Hänen keittiönsä aarteista rommi, joka on marinoitu, on erityisessä asemassa...
Bord à bord -yhtiö on erikoistunut elintarvikkeena käytettävien levien tuotantoon ja käsittelyyn. Paikallisten raaka-aineiden ja 100 % meriveden prosessien ansiosta levien värit, rakenteet ja maut säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Bord à bord tarjoaa tuoreita marinointituotteita (marinoitu Nori, klassinen levitartar, provencelainen levitartar, marinoitu Wakamé, tuorelevillä maustettu...
Uusi pikaruokapaikka Colombesissa: 202 Street Food Maailman keittiö, joka on helposti saavutettavissa ja lähellä Pariisia. Upeat hinnat, joilla voit nauttia laadukkaista tuotteista ilman, että budjetti kärsii! Meiltä löydät burgereita, naneja, poutineja, tacoja... Se, mikä erottaa meidät muista pikaruokaloista, on meidän itse tehty marinadissa marinoitu kana ja leipä.