Bertelli Formaggi S.r.l., joka on ollut markkinoilla neljässä sukupolvessa, tarjoaa erinomaisia kypsytettyjä ja tuoreita juustoja. Olemme monien eurooppalaisten yritysten luotettava kumppani, joka toimittaa paitsi 12 kuukauden ja 60 kuukauden kypsytettyä "Parmigiano Reggiano", myös perinteisiä italialaisia vuohen- ja lampaanjuustoja. Olemme myös tyypillisten leikkeleiden, kuten "salame", "fiocchet...
Portfolio (54)
Italia, Orbassano
...Liha-tortellini mignon ovat italialaisen ruokaperinteen käsityötaidon mestariteos, Emilia-Romagnan gastronomisen kulttuurin symboli. Taikina kaulitaan mahdollisimman ohueksi, mikä antaa näille pienille ja tyylikkäille tortellineille ainutlaatuista keveyttä ja herkkyyttä. Täyte on tasapaino liha, keitetty kinkku, mortadella ja ripaus muskottipähkinää. Jokainen ainesosa on valittu ja annosteltu takaamaan voimakas ja maukas lopputulos.
Portfolio (57)
Italia, Martina Franca
Pioggia Store on italialainen yritys, joka on johtava Puglian alueen perinteisten elintarvikkeiden tuotannossa ja jakelussa, keskittyen vientiin kansainvälisille markkinoille ja tukkumyyntiin. Huolellisen raaka-ainevalinnan ansiosta, jotka tulevat yksinomaan paikallisista viljelyksistä ja eläintarhoista, takaamme aitoja ja korkealaatuisia tuotteita. Tuotevalikoimamme sisältää tuoreita juustoja, ku...
Portfolio (29)
Ruusun prosciutto ja culatello Rosa dell'Angelo -tuotanto on erityistä jo alkuperästään lähtien. Lihoilla on erilaisia laatuja, johtuen ulkona tapahtuvasta kasvatuksesta ja vanhasta käsityömenetelmästä, jossa käytetään vain suolaa ja pitkä kypsymisaika. Mustat sianrotumme, jotka ovat lähes täysin hävinneet, saavat vapaasti laiduntaa metsissä. Vapaana auringossa, tuulessa ja sateessa. Vapaana ilmai...
Portfolio (10)
Italia, Castelnuovo Rangone
...Viipaloitu leikkeleet astiassa Yhden astian paino: 100 g Tuotanto: Jatkuva Tuotteet: Keitetty kinkku, raaka kinkku, Milano-salami, unkarilainen salami, coppa, mortadella ja bresaola.
Vastaavat tuotteet
Viipaloitu leikkeleastia
Viipaloitu leikkeleastia
Italia, Marmirolo
Salumificio Merlotti aloitti toimintansa heti sodan jälkeen Castel d'Ariossa, kaupungissa, joka on legendaarisen autokilpailijan Tazio Nuvolarin syntymäpaikka. Alun perin käsityöläisliikkeenä yritys on ajan myötä kasvanut ja tarjonnut tuotteitaan yhä laajemmin alueella. Kolmannelle sukupolvelle siirtyessään salumificio siirtää tuotantoyksikkönsä Marmiroloon (MN) 3000 neliömetrin teollisuusrakennuk...
Italia, Villafranca Piemonte
... huolehtii sianlihan teurastuksesta, käsittelystä ja kaupasta, taaten aina tuoreen ja aidon valikoiman. Tuotteisiin kuuluvat: tuore ja pakastettu sianliha, makkaroita, kinkkuja, salamia, zamponea, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ja cotechino.
Italia, Zola Predosa
Italian markkinoiden johtava IGP-sertifioidun mortadellan tuottaja. Eksklusiivinen ja sertifioitu laatu, aito mortadella valmistettu bolognalaisen perinteisen reseptin mukaan - Sertifikaatit VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Gluteeniton mortadella. Brändit: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Vienti ympäri maailmaa.
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone sijaitsee Crespina Lorenzanassa, Pisa maakunnassa, ja se on historiallinen brändi, joka on toiminut yli 150 vuotta korkealaatuisessa lihanjalostuksessa. Yritys tuottaa ja jakaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä taidolla ja huolella, kunnioittaen moderneja tuotantostandardeja ja käyttäen vain laadukkaita raaka-aineita, sekä maasta että merestä...
Italia, Castel Maggiore
Tehtävämme on tuoda ja edistää parhaita italialaisia elintarvikkeita ja viinejä maailmalla, tarjoten korkealaatuisia tuotteita ammattilaisille jakelu-, tukkukauppa-, vähittäiskauppa-, catering-, ravintola- ja majoitusaloilla. Ota meihin yhteyttä pyytääksesi valikoimaamme: -Prosecco -Viini -Oliiviöljy -Balsamicoetikka -Mortadella -Salamit -Pehmeät juustot -Parmigiano Reggiano -Mozzarellat...
Yli sadan vuoden kokemuksella, jota olemme siirtäneet eteenpäin viiden sukupolven ajan, toimimme sianliha-alalla huipputeknologisessa laitoksessamme. Ammattitaitoisten työntekijöidemme ansiosta takaamme parhaan laadun. 100 % ITALIALAINEN TUOTE. Herkullinen maku makkaroissamme ja lihassamme on kuuluisa:...
Italia, Guastalla
Guastallassa, Reggio Emilian ja Parmaan välillä, perheyritys yhdistää Emilia-Romagnan kaksi parasta perinnettä: kulinaarisen taiteen ja insinööritaidon. Bertazzoni on alueen gastronomisen perinnön perijä, tuotteita kuten Parma-kinkku, salami ja mortadella, Parmigiano Reggiano ja balsamiviinietikka. Tämän vuoksi, kuka tahansa, joka rakastaa ruoanlaittoa, käyttää Bertazzonin keittiöitä ja keittolevyjä, jotka on rakennettu intohimolla ja asiantuntemuksella keittiöalan asiantuntijoiden toimesta.
Italia, Fasano
... laadukkaita raaka-aineita, huolellisuutta ja paljon intohimoa tuotteitamme kohtaan, kuten Capocollo, Salame, Pancetta salata ja steccata, lisäten kansallisesti tunnettuja lihatuotteita kuten Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella ja Prosciutto Cotto. Lihatuotteemme tulevat paikallisista, 0 km:n etäisyydellä sijaitsevista puglialaisista laitumista.
Tuonti- ja vientiyritys, joka on johtava mausteiden ja aromien käsittelyssä. Yrityksemme perustettiin vuonna 1983 tarkoituksena luoda seoksia erilaisilla makuilla käytettäväksi esimerkiksi; leivonnassa, lihanjalostuksessa, lihankäsittelyssä ja elintarviketeollisuudessa. Raaka-aineet käsitellään yrityksessämme luoden seoksia eri makuilla, jotka jäljittelevät makuja kuten SPECK, MORTADELLA, BACON...
Italia, Bagnolo San Vito
... mattonella. Yleiset leikkeleet: speck, mortadella, bresaola punta d'anca, salame Milano, salame Napoli dolce ja salame Napoli piccante, spianata romana piccante, pancetta. Juustokreemien valikoima: sienillä, tryffelillä, balsamiviinietikalla, neljällä juustolla, Parmigiano Reggiano -juustolla. Juomien osalta kaupallistamme viinejä eri Italian alueilta: Veneto: Prosecco ja Amarone, Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese ja Pignoletto, Marche: Passerina.
Portfolio (2)
Italia, TRESANA
...YRITYS VALMISTAA TUOREITA LIHATUOTTEITA (Makkaroita, Paloja, Luganega) JA KYPSYNEITÄ KÄYTTÄEN AINOASTAAN ITALIALAISTA JA ERINOMAISTA LIHAA, ILMAN GLUTEENIA, GLUTAMAATTIA, LAAKSOA, VÄRJAÄ, KÄYTTÄEN RESEPTEJÄ, JOTKA ON SIIRRETTY ISOISILTAMME JA PERINTEEN MUKAAN LUNIGIANAN ALUEELLA. PÄÄASIALLISET VALMISTETUT LIHATUOTTEET OVAT: LUNIGIANAN MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANAN FILEE, LUNIGIANAN BRESAOLA (VALMISTETTU TUOREESTA LIHASTA) JA KUKKA ALL'OCCHIELLO ...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play