Italia, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc, jonka omistaa Lavigna Santo E. C. Mesoracassa, Crotone maakunnassa, keskittyy omien ja käsityönä valmistettujen, pakattujen perinteisten lihatuotteiden, kuten makkaran, capocollo- ja pancetta-tuotteiden valmistukseen. Kiitos henkilökunnan, joka on koulutettu ja omaa kokemusta alalta, Salumificio Lavigna pystyy tyydyttämään jopa vaativimmatkin makumieltymykset.
Portfolio (19)
Yritys perustettiin vuonna 1947, perustaja Coccia Sesto, erinomainen lihamestari. Ajan myötä se laajeni ja muuttui teollisuudeksi, mutta periaate pysyi samana: käyttää parasta raaka-ainetta ja välttää pakastamista, jotta voidaan taata poikkeuksellinen laatu. Nykyään yritys on sertifioitu ISO 22000 -standardin mukaan, ja se on valtuutettu vientiin Kanadaan, sekä rekisteröitynyt FDA-listalle odottae...
Portfolio (7)
Cipressi in Chianti nasce a Radda in Chianti , borgo medievale rinomato per la produzione del vino Chianti Classico, in provincia di Siena, dove trova il suo fondamento etico e professionale nel rispetto della tradizione dei prodotti alimentari artigianali toscani. L’attività inizia in un piccolo locale a ridosso delle antiche mura medievali di Radda in Viale Venti Settembre, qui avviene la lavora...
Portfolio (2)
Italia, Mugnano Del Cardinale
Alun perin toiminta oli kausiluonteista, osuen pääsiäis- ja jouluhäihin, ja markkinat olivat pääasiassa paikalliset. Käytettiin tuoreita ja ensiluokkaisia lihoja, valmistamalla salamia valtavalla taidolla ja huolella, käyttäen parhaita mausteita, parhaita suolia ja kuivattaen sitä maksimaalisella huolella, jotta maku, aromit ja aitous pysyisivät aina suojattuina ja taattuna ajassa ja tilassa. Nyky...
Portfolio (9)
Italia, Verona
Ravintola Greppia on klassinen perheravintola. Se sijaitsee Mazzini-kadun varrella, joka on Veronan tunnetuin kävelykatu, lähellä Piazza delle Erbeä ja Arenaa Piazza Brà:ssa. Kesäisin syödään ulkona. Lasku on kohtuullinen, ottaen huomioon ravintolan keskeinen sijainti ja ruoan laatu. Yhteenvetona, Ravintola Greppian käyntikortti on kotiruoka, joka on terveellistä ja maukasta, ja joka ansaitsee mai...
Italia, San Donà Di Piave
Dante Italian Food on Veneton alueen lihatuotteiden, juustojen ja jauhojen tukkumyyjä, joka vie tuotteitaan pääasiassa Eurooppaan. Työskentelemme tarjotaksemme ravintoloille, pizzerioille, baareille, hotelleille ja tukkukauppiaille erinomaisia tuotteita, jotka toimitetaan suoraan pieniltä ja keskikokoisilta käsityöyrityksiltä. Haluamme tarjota kattavaa palvelua ja tehdä yhteistyötä asiakkaidemme k...
Italia, Colonnata Carrara
"Mafalda" on Colonnatan vanhin larderia, joka on toiminut vuodesta 1930, jolloin "lardo" oli vain köyhien kaivostyöläisten lisäruoka. Vuonna 1954 nuori viinintekijä herra Veronelli tuli isoäiti Mafaldan luokse ostamaan lardoa, kutsuen sitä "legendaarisen Mafaldan larderiaksi". Vuodesta 2002 lähtien se on saanut IGP-sertifikaatin ja tuottaa siitä lähtien vain Lardo di Colonnata IGP:tä. Myös Colonna...
Portfolio (3)
Italia, Mirandola
UNIMEAT on yritys, joka suunnittelee ja toimittaa koneita ja kokonaisia laitoksia sian, naudan ja lampaan lihan teurastukseen ja käsittelyyn. Kahdenkymmenen vuoden kokemuksen myötä hankitut ammatilliset taidot ovat mahdollistaneet meille niiden teknisten tietojen kehittämisen, joita monet yritykset tänään meiltä vaativat kohdatakseen moninaiset haasteet, jotka liittyvät uuden elintarviketehtaan ra...
Lardo di Colonnata IGP viipaleina, esiviipaloituna ja jauhettuna Vergazzata Pancetta Steccata...
Italia, Langhirano
Barbieri Enzo -yritys on erikoistunut kinkkujen tuotantoon ja kypsyttämiseen, ja se on liitetty Parma-kinkku -yhdistykseen. Barbieri Enzo sijaitsee Langhiranossa, Parmassa, osoitteessa Case Schianchi 8. Toimintoihin kuuluu: kinkkujen tuotanto kinkkujen kypsyttäminen kinkkujen pakkaaminen kinkkujen myynti kinkkujen toimitus lihatuotantolaitokset kinkkutehtaat...
Italia, San Lazzaro Di Savena
AMB Food Tech on erikoistunut lihankäsittelykoneisiin. Lihamyllyt ovat sen johtava tuote, mutta tuotanto kattaa myös luunleikkurit, taikinasekoittimet, täyttökoneet, viipalointikoneet, hampurilaiskoneet aina ammattikeittiöiden laitteisiin asti. Täydellinen valikoima lihankäsittelykoneita, jotka tarjoavat parasta suorituskykyä yhdistettynä italialaisen tuotteen viehätysvoimaan. Kone jokaiselle tarp...
Italia, Chiuro
Yrityksellämme on tänään kaksi tuotantolaitosta. Chiurossa sijaitsee tuotantoon omistettu tehdas, joka kattaa lähes 3500 m² ja yhdistää vuosikymmenien käsityöperinteen huipputeknologiaan sekä tietokoneohjaukseen jokaisessa työvaiheessa. Juuri täällä raaka-aineita käsitellään tarkasti tuotanto- ja kypsytysprosesseja noudattaen. Emoyritys, joka sijaitsee Semogossa, on täydellinen paikka Prosciutto D...
Italia, Bussolengo
Tuoreiden ja pakastettujen sian- ja naudanlihojen kauppa.
Italia, Langhirano
Yli 40 vuoden ajan Monica & Grossi on valmistanut prosciutto di Parma Dop:ta, prosciutti crudoa ja prosciutti cottia. Lisäksi se myy Prosciutto crudo di San Danielea, speckia, savustettua prosciuttoa, culattaa ja culatelloa, jossa on nahka. Valitaan ensiluokkaisia kotimaisia lihoja, joita työstetään suurella kokemuksella mestariprosciuttajien toimesta ja kypsytetään Langhiranon ihanteellisessa ilm...
Portfolio (3)
... sen makujen löytämiseksi. Lomakeskus on merinäköalalla, ja huoneet ovat ilmastoituja, yhdistäen esteettisyyden, käytännöllisyyden, innovaatioiden ja erinomaisen mukavuuden. Ravintolassa tarjoamme pöytään omia tuotteitamme. Oliiviöljy, leikkeleet, juustot, lihat ja hillot ovat tulosta maatalousyrityksen ja paikallisten maatalousyritysten työstä, taaten "Km. Nolla". Ruoka, joka säilyttää kaiken...
Portfolio (1)
Italia, Madonna Del Piano-Pergola
... marchigialaisista ruoista Umbrian ja Lazion keittiön erikoisuuksiin. Kaikki reseptit on muokattu luovasti ja mielikuvituksellisesti kunnioittaen maalaista keittiötä ja paikallista perinnettä. Käytetyt raaka-aineet ovat tiukasti omaa tuotantoamme, ja lihat hankitaan paikallisista tiloista tai suoraan metsästyksestä. Koko rakennus on suunniteltu majoittamaan erityistarpeita omaavia henkilöitä.
Italia, Assemini
Kuivattujen hedelmien paahtaminen...
Italia, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC tarjoaa monipuolisen valikoiman etnisiä elintarvikkeita eri puolilta maailmaa: - Kasvis säilykkeet - Harissa-kastike - Kalasäilykkeet: tonnikala, sardiinit, makrilli, anjovis - Savustettu kala - Oliivit - Mausteet - Hillot - Oliivi- ja kasviöljyt - Mehut - HALAL-liha - Juusto - Pasta, riisi ja couscous - Kuivatut hedelmät - Taatelit - Perinteiset makeiset - Itämainen leivonnai...
Italia, Cremona
Antica Valle -merkin tarina juontaa juurensa gastronomiseen perinteeseen, joka on siirtynyt isältä pojalle sukupolvien ajan. Ikivanha viisaus, joka vaikuttaa ylivoimaiseen laatuun. Se on gastronominen taide, "lihanvalmistustaito", joka puhuu yksinkertaisuuden, aitouden ja luonnollisuuden kieltä. Se on aina ollut sidoksissa sen alkuperäiseen alueeseen. Meidän lihatuotteissamme on vain muutamia ain...
Italia, Avellino
La Alimentari -ryhmä on vuonna 1970 perustettu yritys, joka on erikoistunut luonnollisten suolen myyntiin, ja sillä on asianmukaiset sertifikaatit italialaisille ja ulkomaisille tuotteille. La Alimentari -ryhmä on erikoistunut sian, lampaan ja hevosen suolen myyntiin ja tarjoaa korkealaatuista tuotetta.
Valkoisen lihan (kana, kani) tukkukauppa; Punaisen lihan (sika, nauta, lammas) tukkukauppa; Pakastetuotteiden (perunat, vihannekset, kalat, lihat) tukkukauppa; Ruokatuotteiden tukkukauppa cateringille. Yrityksemme sijaitsee Brontessa Etnan juurella ja jakaa tuotteita koko Itä-Siciliassa.
Italia, Airola
... Cillon Experience-brändi edustaa kulinaarista huippua, tarjoten parasta italialaista lihaa Cillo-ketjun ja -valikoiman kautta, sekä korkealaatuisen kansainvälisen valikoiman. Perinteiset lihat ja leikkeleet valmistetaan intohimolla ja ensiluokkaisista raaka-aineista, kuten palkitusta Marchigianotosta. Nämä gastronomiset huippuosaamiset yhdistävät Sabatinon sveitsiläisen perinteen italialaiseen keittiöön ja valikoitujen raaka-aineiden laatuun. palkinnot Italian top food 2022/23/24 makkarat / palkinto pippuri ja suola kuten parhaiten kypsennetty ja kypsennetty Italiassa.
Italia, Basilicanova-Montechiarugolo
La Rovom on yritys, joka on erikoistunut moduuliratojen valmistukseen ja asennukseen lihan käsittelyyn. Montechiarugolossa, Parmassa sijaitseva yritys palvelee leikkuulihoja, kinkkuja ja teurastamoja tarjoamalla tuotteita, kuten lavat, kärryt ja vaaka-astiat ilmaliikenteeseen. Yritys käyttää tuotteidensa valmistuksessa alumiinia, erittäin kestäviä seoksia ja ruostumatonta terästä, mikä takaa eritt...
Italia, Castelnuovo Rangone
Vemac on johtava yritys, joka suunnittelee ja rakentaa automaattisia linjoja tuoreiden, kypsennettyjen ja kypsytettyjen lihatuotteiden käsittelyyn. Automaattisten lihankäsittelykoneiden ja pakastinjärjestelmien lisäksi, Vemac tarjoaa automaattisia salamien kuormauslinjoja ja kinkkujen lajittelujärjestelmiä. Vemac pystyy täyttämään kaikki liha-alan käsittely-, automaatio- ja robotiikkatarpeet. Lisä...
Italia, Napoli
LIHAVALMISTEIDEN MUUNTAMINEN JA MYYNTI SEKÄ RUOKAKAUPPA KAIKENTYYPPISILLE ELINTARVIKKEILLE. JUURISTAMME VOIMISTAMINA OLEMME VALMIITA TÄHÄN UUTEEN SEIKKAILUUN. NE JOTKA RAKASTAVAT MEITÄ, SEURATKAA MEITÄ.
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone sijaitsee Crespina Lorenzanassa, Pisa maakunnassa, ja se on historiallinen brändi, joka on toiminut yli 150 vuotta korkealaatuisessa lihanjalostuksessa. Yritys tuottaa ja jakaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä taidolla ja huolella, kunnioittaen moderneja tuotantostandardeja ja käyttäen vain laadukkaita raaka-aineita, sekä maasta että merestä...
Italia, Zola Predosa
Italian markkinoiden johtava IGP-sertifioidun mortadellan tuottaja. Eksklusiivinen ja sertifioitu laatu, aito mortadella valmistettu bolognalaisen perinteisen reseptin mukaan - Sertifikaatit VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Gluteeniton mortadella. Brändit: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Vienti ympäri maa...
Salumificio Del Vecchio, vuodesta 1968 Cesena, tuottaa korkealaatuisia lihatuotteita luonnon kunnioittamiseksi kasvatetuista sioista: luomulihoja, maustettuja lihatuotteita, kultalihoja ja perinteisiä lihatuotteita ilman laktoosia ja gluteenia, parhaiden italialaisten ja romagnolalaisten perinteiden mukaan: Parma-kinkkuja ja alueen tyypillisiä makkaroita.
Italia, Termeno
Olemme perheyritys, joka on toiminut 80-luvun alusta lähtien, ja nyt kolmas sukupolvi on mukana. Tuotamme laajan valikoiman lihatuotteita. Savustetusta speckistä, savustetusta pekonista sekä erilaisista kinkku- ja makkaratuotteista salamiin ja muihin herkkuihin. Olemme erikoistuneet tuotteiden valmistukseen jatkokäsittelyä varten, kuten viipaloitava speck mattonella. Olemme myös erittäin aktiivisi...
Italia, Terlizzi
Olemme olleet vuodesta 2010 lähtien tukkukauppiaita lihatuotteissa, juustoissa ja suolakalassa. Toimitamme ravintoloille, hotelleille ja lihaliikkeille ympäri Italiaa ja ulkomaille. Jos etsit tukkumyyntiin lihatuotteita ja juustoja myytäväksi liiketoiminnassasi, meiltä löydät todella kilpailukykyiset hinnat. Myymämme tuotteet ovat pääasiassa tyypillisiä apulialaisia tuotteita, mutta löydät myös ka...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play