Bertelli Formaggi S.r.l., joka on ollut markkinoilla neljässä sukupolvessa, tarjoaa erinomaisia kypsytettyjä ja tuoreita juustoja. Olemme monien eurooppalaisten yritysten luotettava kumppani, joka toimittaa paitsi 12 kuukauden ja 60 kuukauden kypsytettyä "Parmigiano Reggiano", myös perinteisiä italialaisia vuohen- ja lampaanjuustoja. Olemme myös tyypillisten leikkeleiden, kuten "salame", "fiocchet...
Portfolio (54)
Italia, Novoli
...Helix Aperta -etanat, paremmin tunnetut nimillä Monacelle, Attuppatelle tai Monzette, ovat maaseudun etanoita, joilla on ruskea/vihreä kuori, tunnistettava valkoinen korkki tai "kerma" sekä erittäin herkulliset ja arvokkaat lihat. Mikä tekee meidän monacelleista erityisiä? - Ne eivät tule teollisista kasvattamoista - Ne kerätään luonnollisesta elinympäristöstään, vapaana liikkuen ja raviten...
Portfolio (71)
Italia, Sizzano
...Maaperän antipastit Valkoiset lihat Keskikokoiset juustot VÄRI Kirkas rubiininpunainen TUOKSU Elegantti ja kestävä Punaherukat Maku Pehmeä ja tasapainoinen Runsas, kestävä ja tanniininen maku Makea ja hedelmäinen LÄMMÖTILA: 16-18 °C ALKOHOLI: 12.5% - 13.5% vol...
Portfolio (13)
Italia, Castellamare
...Kypsytetyt lihat, joissa on aito ja hienostunut maku, tekevät jokaisesta yhteisestä hetkestä tilaisuuden nauttia italialaista laatua. Tiukasti maustetut lihat ja makkarat mahdollisimman luonnollisella tavalla. Terveellisiä ja yksinkertaisia elementtejä, joiden avulla voi löytää uudelleen vanhojen maalaistapojen ja maamme makuja.
Portfolio (26)
Ruusun prosciutto ja culatello Rosa dell'Angelo -tuotanto on erityistä jo alkuperästään lähtien. Lihoilla on erilaisia laatuja, johtuen ulkona tapahtuvasta kasvatuksesta ja vanhasta käsityömenetelmästä, jossa käytetään vain suolaa ja pitkä kypsymisaika. Mustat sianrotumme, jotka ovat lähes täysin hävinneet, saavat vapaasti laiduntaa metsissä. Vapaana auringossa, tuulessa ja sateessa. Vapaana ilmai...
Portfolio (10)
Italia, Palagonia
Sicilian Goodness, nuori ja dynaaminen sicilialainen yritys, keskittyy Sicilian Goodness -brändin tuotantoon ja tyypillisten sicilialaisten tuotteiden kaupankäyntiin jälleenmyyjille ja yksityishenkilöille. Tuotteet viedään ja ne ovat läsnä eri Euroopan markkinoilla. Lisätietoja varten voit pyytää meiltä tarjouksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@siciliangoodness.com tai vaihtoehtoisest...
Portfolio (55)
Italia, Gessate - Milano
... espanjalaisten tuotteiden aitojen juurien etsimiseen. Vuosien ajan olemme sitoutuneet tuomaan esiin parhaat lihat ja parhaat merkit, joita espanjalainen markkina tarjoaa, luoden tärkeitä synergioita monien suurimpien jakelijoiden kanssa Italiassa. "Yhteisen Huippuosaamisen Projekti..." Originin visio on tarjota kaupallisille kumppaneilleen "WIN WIN" -projekti, jossa luodaan edullinen tilanne kaikille...
Portfolio (1)
Italia, Nave
... Barolo. Suositellut yhdistelmät Punaiset lihat, riista, herkkusienet, tryffeli ja kypsytetyt juustot. Huomautukset Sisältää sulfiitteja. Tilavuus: 0.75l Koodi: 07003 Kategoria: Punaviinit Alkoholi: 15% vol. Maa: Italia Alue: Piemonte Rypäleet: Nebbiolo 100% Väri: Intensiivinen granaatti...
Portfolio (46)
Italia, Annone Di Brianza
...Ihanteelliset koneet laboratorioihin tai pieniin tuotantoihin. Ihanteelliset koneet laboratorioihin tai pieniin tuotantoihin. Suunniteltu sekä hierontaa että lihan suolausta varten, kuten: kypsennettävät kinkut, valkoiset lihat jne. Lisäksi sitä voidaan käyttää mukana tulevien lisävarusteiden avulla mausteiden ja/tai lääkkeiden sekoittamiseen. Sähkökäyttöinen laite, jossa on elektroninen nopeuden säätö ja työjaksojen aikojen asettaminen PLC:n kautta. ME-V-sarja, jossa on mahdollisuus tyhjöön.
Portfolio (23)
Italia, Castelfidardo
...Hedelmäinen, kevyt extra virgin -oliiviöljy, jossa on kypsän oliivin tuoksuja, jotka muistuttavat keltaista omenaa tai manteliviljelyä. Sillä on pehmeä ja hienovarainen maku, joka on vähemmän kestävä kuin muilla öljyillä. Ihanteellinen mihin tahansa ruokaan; se sopii erityisesti keskiraskauden annoksiin, kuten: orecchiette ja cime di rape, härkäpavut ja sikurit, vaaleat lihat, höyrytetty kala, salaatit jne…...
Portfolio (4)
Italia, Trento
... takaa välittömän liukoisuuden, ainutlaatuisen ja tunnistettavan maun. Ihanteellinen herkullisiin liemiin, joita voi lisätä myös keittoihin tai kastikkeisiin. Saadaksesi miellyttävän täysin kasvisluomuliemen, liuota 4g Bio-Vegetaalista Granulaatia Bauer (1 teelusikallinen) 250ml:aan vettä ja keitä muutama minuutti. Tuotetta voidaan lisätä ruokiin (keitot, minestrone, kastikkeet, ragù, lihat, kalat, risotot, munat jne.) kypsennyksen aikana.
Portfolio (9)
Italia, Maruggio
...Purppuranpunainen Bouquet: Herkkä, hyvin ominainen Maku: Hyvät tanniinit ja rakenne, pehmeä ja ympäröivä Tarjoilulämpötila (celsius): 16° - 18° C Suositeltu: Punaiset lihat, villisika, mausteiset juustot, lihat, lammas, lihakastike, grilliliha, härkä, makkara, juustot.
Portfolio (8)
Italia, Scandiano
Frigorbox perustettiin vuonna 1970 ja se tarjoaa asiakkailleen teollisten ja kaupallisten kylmähuoneiden, minikylmähuoneiden, kylmäovien, pakastustunneleiden, kohotuskammioiden, pöytien ja avaimet käteen -ratkaisujen suunnittelua ja toteutusta. Erikoistunut myös lasikuitupaneelien valmistukseen.
Portfolio (1)
... ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Portfolio (2)
Selezione Alimentare Italia sitoutuu teidän puolestanne etsimään Italian laadukkaita food & beverage -tuotteita. Olemme ihanteellinen kumppani elintarvikkeiden maahantuojille ja jakelijoille, jotka etsivät laatua oikeaan hintaan. Lähes viidenkymmenen vuoden kokemuksella meillä on syvällinen tuntemus italialaisista elintarvikkeista ja niiden tuottajista. Kiitos yhteyksiemme ja suhteidemme tuott...
Italia, Villafranca Piemonte
Uuden CE-standardien mukaisen teurastamon myötä Aimaretti on sianlihan teurastus- ja laadukkaiden makkaratuotteiden sekä kinkkujen valmistaja. Toiminta tarjoaa laajan valikoiman makkaraa ja laadukkaita, tuoreita, aitoja ja hygieniasääntöjen mukaisesti teurastettuja lihoja. Parhaat tuoreet tuotteet, taatut ja ilman säilöntäaineita, tuomaan joka päivä pöytään italialaisten makkaroiden makua. Yritys ...
Italia, Marmirolo
Salumificio Merlotti aloitti toimintansa heti sodan jälkeen Castel d'Ariossa, kaupungissa, joka on legendaarisen autokilpailijan Tazio Nuvolarin syntymäpaikka. Alun perin käsityöläisliikkeenä yritys on ajan myötä kasvanut ja tarjonnut tuotteitaan yhä laajemmin alueella. Kolmannelle sukupolvelle siirtyessään salumificio siirtää tuotantoyksikkönsä Marmiroloon (MN) 3000 neliömetrin teollisuusrakennuk...
Velati srl Tecnologie Alimentari Vuodesta 1867, Tribianossa, on erikoistunut lihatuotteiden tuotantokoneiden suunnitteluun ja valmistukseen. Vuosien varrella se on laajentanut toimintaansa niin, että sillä on merkittävää kokemusta myös kemian, kosmetiikan ja lääketeollisuuden, elintarviketeollisuuden ja säilyketuotteiden alalla. Nykyään yrityksen tuotanto on erittäin laajaa: se kattaa laitteet ...
Italia, Cavaria Con Premezzo
FAC on erikoistunut pyörivien koneiden valmistukseen, jotka voidaan toteuttaa eri RAL-väreissä sekä asiakkaan toivomien koristeiden ja personointien kanssa. Mallin S220/AF leikkuukone, joka on valmistettu anodisoidusta alumiiniseoksesta, tarjoaa nopean puhdistuksen ja täydellisen hygienian edut. Leikkuupaksuuden säätö 0-15 mm on erittäin herkkä ja mahdollistaa desimaalitarkkuuden säädön. Helposti ...
Portfolio (72)
Italia, Desenzano Del Garda
Italia, Vomano (TE)
PNK Farmaceutici Spa Asiantuntijat ravintolisien kehittämisessä ja tuotannossa Perustettu vuonna 2008 Castelnuovo Vomanoon, Abruzzossa - Italiassa, PNK Farmaceutici sijoittuu nykyteollisuuden dynaamisten yritysten joukkoon ravintolisäalalla. Vuosien kokemus alalta on mahdollistanut huipputeknologioiden ja -osaamisen kehittämisen, tehden yrityksestä viitepiste ravintolisien korkealaatuisessa formul...
Portfolio (55)
... sen makujen löytämiseksi. Lomakeskus on merinäköalalla, ja huoneet ovat ilmastoituja, yhdistäen esteettisyyden, käytännöllisyyden, innovaatioiden ja erinomaisen mukavuuden. Ravintolassa tarjoamme pöytään omia tuotteitamme. Oliiviöljy, leikkeleet, juustot, lihat ja hillot ovat tulosta maatalousyrityksen ja paikallisten maatalousyritysten työstä, taaten "Km. Nolla". Ruoka, joka säilyttää kaiken...
Portfolio (1)
Italia, Madonna Del Piano-Pergola
... marchigialaisista ruoista Umbrian ja Lazion keittiön erikoisuuksiin. Kaikki reseptit on muokattu luovasti ja mielikuvituksellisesti kunnioittaen maalaista keittiötä ja paikallista perinnettä. Käytetyt raaka-aineet ovat tiukasti omaa tuotantoamme, ja lihat hankitaan paikallisista tiloista tai suoraan metsästyksestä. Koko rakennus on suunniteltu majoittamaan erityistarpeita omaavia henkilöitä.
Valkoisen lihan (kana, kani) tukkukauppa; Punaisen lihan (sika, nauta, lammas) tukkukauppa; Pakastetuotteiden (perunat, vihannekset, kalat, lihat) tukkukauppa; Ruokatuotteiden tukkukauppa cateringille. Yrityksemme sijaitsee Brontessa Etnan juurella ja jakaa tuotteita koko Itä-Siciliassa.
Italia, Airola
... Cillon Experience-brändi edustaa kulinaarista huippua, tarjoten parasta italialaista lihaa Cillo-ketjun ja -valikoiman kautta, sekä korkealaatuisen kansainvälisen valikoiman. Perinteiset lihat ja leikkeleet valmistetaan intohimolla ja ensiluokkaisista raaka-aineista, kuten palkitusta Marchigianotosta. Nämä gastronomiset huippuosaamiset yhdistävät Sabatinon sveitsiläisen perinteen italialaiseen keittiöön ja valikoitujen raaka-aineiden laatuun. palkinnot Italian top food 2022/23/24 makkarat / palkinto pippuri ja suola kuten parhaiten kypsennetty ja kypsennetty Italiassa.
Vuodesta 1957 perhe Vitali on toteuttanut ikivanhaa norcinerian taidetta intohimolla, huolehtien asiakastarpeista ja kiinnittäen huomiota laatuun. Modernit tuotantotekniikat ovat mahdollistaneet näiden ominaisuuksien edelleen kehittämisen, jotka tänäkin päivänä erottavat yrityksemme. Viljelemme viljoja, jotka on tarkoitettu rehuksi omilla maillamme. Kasvatamme arvokkaita sianrotuja, jotka ovat syn...
Portfolio (1)
Lunch bar & Restaurant al 227 on uusi kulinaarinen haaste, joka tukee Hotel degli Amici -hotellia Artenassa Via Latinalla. Tunnettu kokki Agostino Balzi valmistaa innovatiivisia, alkuperäisiä ja herkullisia gourmet-ruokia sekä perinteisiä ruokia uudella twistillä. Ravintola on aina asiakkaidensa käytettävissä aamiaisesta illalliseen. Voit nauttia ainutlaatuisista ja alkuperäisistä annoksista joka ...
Yritys perustettiin vuonna 1947, perustaja Coccia Sesto, erinomainen lihamestari. Ajan myötä se laajeni ja muuttui teollisuudeksi, mutta periaate pysyi samana: käyttää parasta raaka-ainetta ja välttää pakastamista, jotta voidaan taata poikkeuksellinen laatu. Nykyään yritys on sertifioitu ISO 22000 -standardin mukaan, ja se on valtuutettu vientiin Kanadaan, sekä rekisteröitynyt FDA-listalle odottae...
Portfolio (7)
Cipressi in Chianti nasce a Radda in Chianti , borgo medievale rinomato per la produzione del vino Chianti Classico, in provincia di Siena, dove trova il suo fondamento etico e professionale nel rispetto della tradizione dei prodotti alimentari artigianali toscani. L’attività inizia in un piccolo locale a ridosso delle antiche mura medievali di Radda in Viale Venti Settembre, qui avviene la lavora...
Portfolio (2)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play