...Sitrushedelmien (myös LUONNONMUKAISTEN) ja muiden maataloustuotteiden TUKKU, viinit, juustot, ÖLJY (myös LUONNONMUKAISTA) ja oliivit, säilykkeet ja kaikki muu, mikä liittyy gastronomiaan ravintoloille ja yksityishenkilöille. Vain AITOJA tuotteita. -- 'SLOW FOOD' -suojelut kiinnostuneille kanaville.
Italia, San Cipriano Picentino
Elia-perhe on vuodesta 1909 tuottanut erittäin korkealaatuista extra-neitsytoliiviöljyä keräämällä ja puristamalla oliivit 24 tunnin sisällä. Prosessissa käytetään kylmäpuristuslaitteistoa ja myllyä. Oliivien lajikkeet ovat Rotondelle ja Frantoio. Sertifioitu laatuvalvonta, keräys ja jalostus jäljitettävyyden varmistamiseksi (APROL Salerno, Öljyn jäljillä) takaavat öljyn arvon ja erinomaisuuden. Öljy pakataan suojakaasussa seuraaviin: • Pullot 1000 ml - 750 ml - 500 ml - 250 ml - 100 ml - 60 ml - 25 ml. • Pakkaukset 10 l - 5 l - 3 l - 2 l - 1 l. • Tynnyri 25 l.
...Tota-tila on erikoistunut öljyyn käytettävien oliivien tuotantoon ja kaupankäyntiin. Yrityksen tuottamat ja myymät oliivit ovat seuraavat: CORATINA - PERANZANA - CAROLEA - LECCINO - OGLIAROLA - PENDOLINO - FRANTOIO - CORATINA - "Tarjoamme myös LUOMU-oliiveja". SANSA-öljy: luonnontuote, joka on peräisin vain neitsytöljyn mekaanisesta käsittelystä, tuotetta myydään irtotavarana tai pakattuna...
Italia, Ispica
Frangitura-oliivit...
Italia, Termini Imerese
... Nocellara-, Carolea- ja FS17-puita. Kun sadonkorjuu alkaa lokakuun puolivälissä, oliivit puristetaan muutaman tunnin kuluessa, jotta niiden laatu voidaan taata. Näin, yli puolen vuosisadan perinteen ja erinomaisen öljyn myynnin jälkeen, joka on ollut arvostettua ja laajasti kysyttyä, yritys päätti vuonna 1997 pullottaa öljyn ja tuoda sen markkinoille, taaten samat aitouden ominaisuudet kuin ennen. Vuonna 2009 yritys siirtyi luomuviljelyyn, osoittaen jälleen herkkyyttä ja huomiota ympäristöllemme.
Italia, Campobello Di Mazara
Agricola Norrito s.r.l. on yritys, joka on perustettu ihmisiltä, jotka pitävät maataloutta globaalin talouden pääelementtinä. Oliivien tuottajia pöytäöljyyn ja öljyyn kolmannessa sukupolvessa, nykyään myös öljynpuristajia ja pakkaajia. Tässä uudessa projektissa on hyödynnetty kaikkia yrityksen mahdollisuuksia, lyhyen toimitusketjun ja valvotun laadun osalta. OLIÁTO syntyy terveiden, ehjien ja viel...
Italia, Bitonto
Italia, Trezzano Sul Naviglio
...Oliivit kerätään tiukasti ennen täydellistä kypsymistä, alkaen lokakuun puolivälistä, jotta taataan parhaat aistinvaraiset ominaisuudet ja pidempi säilyvyys. Puristus tapahtuu öljytehtaassa, joka sijaitsee hyvin lähellä keruupaikkaa, mikä takaa minimiajat odotukselle. Kymmenen vuoden kokemus ekstra-neitsytoliiviöljyn tuotannosta, Matteo Cibicin luovuus ja kekseliäisyys sekä Mastro Vetraio Pietro Vieron huolellisuus jokaisen yksittäisen pullon luomisessa ovat mahdollistaneet ainutlaatuisen tuotteen maailmanlaajuisesti laadun ja muotoilun osalta.
Italia, santa maria la carità
Italia, Andria
Italia, Rovereto
Italia, Ciro' Marina
Italia, Siracusa
Italia, Rocca Massima (Lt)
Suositut maat tälle hakutermille