Italia, Sant'ilario D'enza
Me DalterFood Group olemme omistautuneet yli 45 vuoden ajan intohimolla parhaiden italialaisten DOP-kypsytettyjen juustojen valintaan, annosteluun ja pakkaamiseen sekä muiden italialaisten juustojen ja erikoisuuksien jakeluun ympäri maailmaa. Ensimmäisenä joukossa on ylpeytemme, Parmigiano Reggiano, jota tuotamme Appennino Reggianon kukkuloilla kahdessa juustolassamme: Caseificio Colline del Cigar...
Italia, Radicofani
Cacio di Pienza -juuston tuotanto on perinne, jolla on hyvin vanhat juuret, ja se on siirtynyt sukupolvelta toiselle nykypäivään asti. Maitotuottajat ovat kokoontuneet Cooperativa di Cotignanossa, käyttäen ja säilyttäen tyypillisiä käsittelymenetelmiä: maidon hankinta erityisillä aromeilla, joita antavat Val d'Orcian laitumien tyypilliset yrtit, hienostuneet kypsytysmenetelmät ja ennen kaikkea eri...
Portfolio (48)
Italia, Vedelago
Latterie Venete juontaa juurensa Trevison historiallisista osuuskunnista: maatalousosuuskunnasta San Pio X, joka perustettiin vuonna 1951 Vedelagossa, ja Latteria Sociale Pedemontana del Grappasta, joka perustettiin vuonna 1887 Cavaso del Tombassa. Tämä alue on DOP-alue asiago pressato- ja asiago d'allevo-juustoille, montasio- ja casatella-juustoille, sekä tyypillisten juustojen, kuten Latteria Si...
Roverbasso Maitotila perustettiin vuonna 1980 omistaja Modolo Dinon intohimosta juustonvalmistukseen. Hyödyntäen yli kahdenkymmenen vuoden kokemustaan, hän on tänään saanut aikaan huipputeknologian tuotantolaitoksen. Yritys käyttää hyväkseen äskettäin rakennettua käsittelytilaa. 3 500 neliömetrin alueella sijaitsevat moderni tuotantolaboratorio, uusi suolausosasto, jossa käytetään ehdottomasti hui...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play