Italia, Capo D'orlando
...Olen ohutkuorinen ja kirkkaan oranssi sitrushedelmä. Ne ovat erityisen makeita ja niissä on mehukas ja sokerinen hedelmäliha, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan välipalaksi tai lisäykseksi aterioihimme makeuden tuomiseksi. HYÖDYLLISET VAIKUTUKSET Primizie-klementiinit ovat myös tärkeä C-vitamiinin lähde, joka on elintärkeä ravintoaine immuunijärjestelmälle ja terveelle iholle. Ne sisältävät...
Portfolio (27)
Italia, Giarre
...Meloni on tyypillinen hedelmä Italian kesässä. Parhaat melonit tuotetaan maan lämpimimmillä ja vesirikkaimmilla alueilla, etelä-Italian melonit ja Catanian tasangon melonit ovat kooltaan 5–10 kg, sisäpuolelta vaaleanpunaisia tai punaisia ja maku on makea ja sokerinen. Ne sopivat nautittavaksi jälkiruokana tai aterian korvikkeena, ja ovat hyödyllisiä urheilijoille, sillä ne ovat rikkaita mineraaleista ja nesteistä, jotka voivat palauttaa nopeasti kuuman sään aiheuttamat nestehukkat. Nykyään meloneja käytetään myös paljon ravintoloissa ja italialaisessa leivonnassa.
Portfolio (9)
...Ricotta-kakut ovat erikoisuuksia perinteestämme. Valmistus Tuore ricotta kuivataan hyvin ja valutetaan jääkaapeissa, minkä jälkeen se sekoitetaan oikeassa sokeriprosentissa ja pakataan steriileihin ämpäreihin. Pakkaamisen jälkeen ämpärit viedään lämpötilan alennustunnelin sisään, jolloin sokerinen ricotta-kreemi saadaan muutamassa tunnissa -18 °C lämpötilaan ja säilytetään erityisissä tiloissa. Tämä prosessi mahdollistaa korkean laatutason saavuttamisen. Saatavilla seuraavissa pakkauksissa: 1,2 kg (yksittäispakkaus) ja 110 g:n yksittäiskakku (12 pakkauksessa).
Italia, Comiso
...Täysin hapoton, erittäin makea ja sokerinen, se jättää sinulle hieman vaniljan maun.
Portfolio (5)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play