...Gallette- ja täysjyväperunalastujen tuotanto, markkinointi ja myynti (speltti, riisi, kaura, solina, 5 viljaa).
"Panificio Barletta" edustaa menestystarinaa molisano-kentällä.
Toisen maailmansodan vuodet ovat erityisen vaikeita, ja yritys, Guido johtajana, onnistuu avaamaan myös pienen käsityöläislaboratorion makeisten tuotantoa varten.
Polku perustuu laadun kunnioittamiseen ja parhaiden...
...kaukana lämmönlähteistä. Yleisesti ottaen niiden säilyvyys vaihtelee 3–6 kuukautta.
Maukkaita viittauksiamme:
•Perinteiset kerrokselliset Crefolet tai täysjyväversio, speltti jne.
•Kerrokselliset Crepoleet maissijauhosta
•Kerrokselliset Crefolet perunajauhosta
Kaikki kerrokselliset käsin, jotta ne ovat rapeampia, maukkaampia ja helpommin sulavia.
Pizza- ja focacciapohjat, leivänpalat: valmistettu...
Ollessamme jo useita vuosia elintarvikemarkkinoilla, olemme erikoistuneet levy-lasagnen valmistukseen, jota tarjoamme eri kokoisina, painoisina ja ainesosina: Durumvehnäsemina, puolikuituinen ja täysjyvä durumvehnäsemina, speltti, speltti dicocco, speltti spelta ja monia muita. Laatu, perinteet ja erityinen huomio tuotteen aitouteen ovat olleet keskiössä useiden vuosien ajan, ja painopisteemme on...
BIO- ja tavallisen couscousin tuottajat, valmistettu yksinomaan hienojauhetuista tai täysjyväjauhoista viljoista (kovapuintinen vehnä, maissi, riisi, tattari, kamut, speltti, ohra, hirssi) ja palkokasvien jauhoista (pavut ja linssit erityisesti) sekä kvinoasta, yksittäisissä tai monikomponenttisissa resepteissä. Sertifioidut luomutuottajat CCPB:n toimesta, meillä on myös BRC- ja IFS-sertifikaatit, jotka on myöntänyt TÜV. Pakkaus: 1 tonnin Big Bag, paperipusseja 20 ja 5 kg, tai sellofaanipusseja 250 g, 500 g, 1 kg - pyynnöstä myös asiakkaan toimittamalla etiketillä.
Hyvä herra,
Olemme vanha perinteinen italialainen paikallisen ruoan tuottaja. Yrityksemme on erikoistunut leivonnaisten tuotantoon ja jakeluun, kuten makeat tai suolaiset tarallit, frize, krutongit, keksit ja leivonnaiset sekä kotitekoiseen tai pronssimuotilla valmistettuun kuivapastaan. Olemme myös aloittaneet biologisten keksien tuotannon, jotka on valmistettu erityisistä jauhoista, kuten kamut, riisi, soba, speltti ja maissi, sekä kuivien kansainvälisten ja italialaisten palkokasvien pakkaamisen ja jakelun.