Italia, Milano
...mentolisesta, intensiivisestä ja pitkäkestoisesta, jos se on kesäistä. YHDISTELMÄT Koristelee kakkuja ja jäätelöitä, valuu päällä pannacotassa, makeuttaa kuumia juomia; se sopii erityisesti tuoreiden juustojen ja pehmeiden juustojen, kuten stracchino ja taleggio, kanssa.
Portfolio (116)
Italia, Noci
Ignalat-juustola on keskikokoinen perheyritys Puglian alueelta, joka on toiminut markkinoilla vuodesta 1948 ja erikoistunut maitotuotteiden valmistukseen käyttäen ainoastaan valikoitua puglialaista lehmänmaitoa. Ignalat tuottaa erilaisia maitotuotteita: tuoreita, savustettuja, kypsytettyjä sekä erilaisia tyypillisiä puglialaisia erikoisuuksia, kuten mozzarella nodino ja treccia, burrata, savustett...
Portfolio (10)
Italia, Giavera Del Montello
Tuotamme ja jaamme NONNO NANNI -tuorejuustojen valikoimaa, jonka päätuotteita ovat stracchino, sekä sen klassinen versio että jogurtti- ja probioottifermentoitu stracchino. Valikoimaa täydentävät squaquerello, robiola, joka on saatavilla myös laktoosittomana ja vuohenrobiolana, primosale, fior di stracchino, pehmeä stracchino-erikoisuus kätevässä astiassa, sekä uusin innovaatio: tuore levitettä...
Italia, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Sonninon tehdas Sonninon tehtaalla, joka on toiminut vuodesta 1987, valmistetaan: lehmän mozzarella, ricotta, voi, tuorejuusto ja mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinian tehdas Pontinian tehdas on yrityksen ensimmäinen tehdas, jossa valmistetaan bufala-mozzarellaa, ricottaa ja bufalavoi; se kuuluu Campania DOP bufala-mozzarella -yhdistykseen. Francia Mozzarel...
Italia, Montelibretti
... kulutukseen. Tilalla on CE-merkintä (IT F8W1G CE). Yritys on erikoistunut tuorejuustojen, kuten primo sale, stracchino ja robiola, kypsytettyjen juustojen ja ricottan tuotantoon. Valmistamme myös luonnonjogurttia ja hedelmäjogurttia sekä pastöroitua maitoa. Kaupallinen tarjontamme keskittyy Orazio-juustoon, puolikypsytettyyn juustoon, joka sopii pöytäkulutukseen ja jota myydään muutaman viikon kypsymisen jälkeen. Kuivasuolaus ja kypsytys luonnollisessa tilassa tekevät siitä ainutlaatuisen sen aistittavien ominaisuuksien vuoksi.
Roverbasso Maitotila perustettiin vuonna 1980 omistaja Modolo Dinon intohimosta juustonvalmistukseen. Hyödyntäen yli kahdenkymmenen vuoden kokemustaan, hän on tänään saanut aikaan huipputeknologian tuotantolaitoksen. Yritys käyttää hyväkseen äskettäin rakennettua käsittelytilaa. 3 500 neliömetrin alueella sijaitsevat moderni tuotantolaboratorio, uusi suolausosasto, jossa käytetään ehdottomasti hui...
Italia, Ancona
...KUIVA PASTA, TUORE PASTA, RIISI, KAHVI, VIIPALOITU JUUSTO, RAASTETTU JUUSTO, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KEKSEJÄ, NOUGAT, BRIOCHE, CROISSANT, KARAMELLI, MAUSTEET, YRTIT, LIHA, KUIVATTU HEDELMÄ, ERILAISIA VIIPALOITUJA, PÄÄSIÄISEN KANANMUNAT, JOULUKORIT, KEMIKAALITUOTTEET, ELÄINTEN REHUT, ANTI-GRITTOGAMIC TUOTTEET, RAKENTAMISEN TUOTTEET, PESUAINEET, YMS.
Italia, Ponte Di Piave
Stracchino- ja Casatella-tuotanto...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play